Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by karra80

quote:
Originally posted by Rebiana27

Karra draga, cum sa uit eu numele potentialei mele nurori! Si-mi place mult cum ii spuneti! (Avem si noi paturica cu Winnie- avem vreun avantaj fata de alti baietzei? )

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

E prima cerere mai oficiala in casatorie asa ca sunteti primii pe listutza......

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Yoopy!!! Da' mi-e ca se inghesuie baietzi mai multi la cat e de frumoasa!!!

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

anaalina: ce am luat eu cand am fost in Oradea pt Botez, 5 zile:

• hainute: body-uri la greu, maneca scurta si lunga, pantalonasi lungi, caciulita...
  • medicamente: vigantol+lingurita cu care i-l dau, medicamentele pt febra, ser fiziologic, pompita de nas, comprese sterile
  • jucaria favorita
  • 1 scutec de finet
  • schimbat: 3 aleze, scutece, bepanthen, servetele umede
  • spalat: lotiunea cu care il spal, lotiunea de masaj, prosop cu gluga, peria de par -desi nu prea are, imi place sa ii ordonez firisoarele dupa baie
  • suzeta, biberon pt apa (alaptez exclusiv)

In principiu, excluzand prosopul si punga de scutece, mi-au incaput toate intr-o gentuta Sanosan (are cam 33*26*12 cm)
Cam astea imi trec acum prin cap, daca mai e ceva completez

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annmary77 spune:

Multumesc pt urari.am mai intrat si eu un picut. Oul pt baie se pune intreg dar pt ca se pune direct in cadita unde apa nu e chiar asa fierbinte nu coaguleaza.si inca ceva :faina se stecoara sa se separe cocolasele. De aia ii si spuneam clatituta ca bateam apa cu faina cu telul sa nu se faca cocoloase multe
Ane fii tare si fa ce e mai bine pt tine si puiut

Ann mami de Alex Gabriel (29.12.2002) si Denis Mihai (31.03.2007)

POZE CU COPII POZNASI

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=76047043" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

pai hai sa va spun eu cum gandesc cu laptele praf preparat... o masa poate tine 30 min asa ca se accepta sa ti laptele 30 min. daca stam in casa il tin aproape o ora ...uneori preg laptele si el adoarme, asa ca il pastrey cam 1 ora...daca suntem la parc ...maxim 30 min...pe caldurile astea!!!!!!

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

buna seara,
fetelor imi este dor de Roxanici! Stie cineva pe unde este?

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

quote:
Originally posted by loradin

buna seara,

loradin
poze cu albinuta mea

Loradin,si io am observat ca Roxanici nu a dat azi pe aici...si chiar ma intrebam daca-i simte cineva lipsa in afara de mine

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by loradin

buna seara,

loradin
poze cu albinuta mea

Nu e nici pe messenger! O fi la plimbare cu Raresu. Ca doar n-o fi plecat si ea la mareeeeee! (Acu' banuiesc pe toata lumea!)
Dar cred ca a fost pe aici ca a dat mami2007 mesaj despre cum sa aflam userul contului pe gmail si alte alea...

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna stup,

hop si noi......in sfarsit am pus si noi poze la 1,2 ,3 4 luni.....sa ne vedeti evolutia......

o s aincerc s apun si d ela botez.....azi sau maine....sper s areusesc....

acum o sa va las.....merg sa-i fac baita.....ca mama denaturata ce sunt.....aseara am adormit asi mi-am culcat nemancat si nespalat copiului'

tot stupul.....si sper s amai intru azi

Suzy78, mami de
Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Nici ieri nu a zis nimik Roxanici....s-o fi suparat de ceva?

Eu ieri am intreb daca nu e ea din umbra cea care a deschis noul capitol dar nu a zis nimik....oare ce o fi cu ea.....??

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna fetelor,

Uf,in sfarsit am si eu timp sa scriu 2 vorbe pe forum.
Am un program tare agitat.In fiecare weekend plecam ba la munte,ba la mare.
Am atatea sa va spun,sincer nici nu stiu cu ce sa incep.
Mark a facut progrese remarcabile.La aproape 5 luni vine singur cu corpul in fata de pe scaunelul din masina.Nu mai are stare deloc,unde il pui e pericol sa il lasi nesupravegheat.L-am gasit in carutz cu gurita pe biberonul cu ceai care era in fatza lui pe tavitza.Toata ziua tipa si vorbeste cu noi..rade in hohote.Daca as putea sta cu el non stop ar fi cel mai fericit.
Programul e in mare cam acelasi.La 10 dimineata ii dau piure de fructe ( banane,piersici,mere ) si in rest lapte.Mananca de vreo 5 ori pe zi si ceai intre mese.As vrea sa incep sa ii dau apa plata.Nici nu stiu daca e prea devreme sau nu.Baita o facem seara la 9 sau 10 si dupa somn pana la 6 dimineata.Cand se mai trezeste noaptea ii mai dau ceiutz.

Imi pare sincer rau pentru fetele care au probleme cu sotii...ma numar si eu printre ele...inca nu am revenit la viata dinainte de a ramane gravida,dar bebe imi ocupa 99,9 % din timp.Ma acuza ca il neglijez si sincer are dreptate.Sper cu putina rabdare sa revina totul la normal.

La mare am stat de vineri pana duminica si a fost superb.Nu am intrat in apa ca era sloi,dar am stat putin pe plaja.Am plecat cu 500 de bagaje dupa noi si rau am facut.Am folosit numai body-uri la greu ca era super cald.In rest pampersi,servetele umede,sapun,creme...si cam atat....a,si laptele praf cu fierbatorul.

Hai ca s-a trezit tero...promit sa revin cu poze.

Va pup pe toate,

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput