*Gravidute&Mamici de IASI (3)*

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata!inca nu am ajuns la birou..dar am dat o fuga pe aici..
Danelutza, multumesc ca ma linistesti cu nepregateala mea..sper sa fie bine pana la urma..
aseara am aflat ca sotia unui coleg de al sotului care treb. sa nasca tot in octombrie, a nascut duminica seara, la 7 luni. i s-a rupt apa si au chemat salvarea..si acum din ce zice dr. ei..sansele nu sunt prea bune..M-a apucat un tremurici..totusi sper sa nu mi se intample, caci pana acum nu am avut probl, nici macar contractii..Dar, gata, nu vreau sa va stric dispozitia de dimineata, capul sus si cu Dumnezeu inainte!
Andrea, felicitari pt. bebe marisor!
Am obs. si eu cu "stransul " intr-o parte a bebelinei, dimineata cand m-am trezit era in partea dreapta a abdomenului meu Oricum ii simt miscarile pe dreapta, ultima data la eco(la 25 s) avea picioarele acolo si capul in stanga, pe oblic:).
O zi buna si mai vb!

Burtik
Cristina 28+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Eu vreau sa va urez o zi minunata,dar cu vremea de afara... Decat caldurile alea,cred ca e mai bine asa...

Andreea,felicitari pentru bebe marisor. La tine doare cand se strange intr-o parte?

Proaspetele mamici vad ca nu mai dau nici un semn de viata... Le tin bebeii ocupate...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Miha ai chiulit ieri?

Eu inca dorm pe mine...am de recuperat, nu gluma...Matei e cumintel, papa bine si doarme frumos.

Va pupam.

Simo de Matei Hisham (28.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Miha ai chiulit ieri?

Nuuuu...am fost in Tatarasi... Ce rau imi pare ca nu ne-am vazut.Erai si cu Matei?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Nope, fara...ca dimineata cand am plecat eu ploua...dupa aia mi-a parut rau ca nu l-am luat, ca s-a facut frumos afara. Ne vedem data viitoare poate, anunt ziua cand vreau sa trec si imi zici unde esti

Simo de Matei Hisham (28.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna!
Nu am mai deschis calculatorul de ceva vreme. E mai greu cu 2 copii (dar si mai frumos).
Noi suntem bine, lui andrei ii cresc falcile de la atita laptic, eu as dormi mai mereu.Am noroc ca ma mai ajuta mama cu Vlad.Andrei e un alintat ii place mai mult in brate, cum il pun in patut plinge.
Andreea (amironeanu) eu am facut recoltare de celule stem cu firma de la Cluj.Daca vrei iti dau mai multe informatii.
v-am pupat pe toti .

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Monica, chiar te rog sa-mi dai mai multe detalii, inclusiv un nr. de telefon. Si Mihalceanu mi-a spus de o firma din Cluj, dar nu si-a amintit numele ei exact.

Of, cu doi copii acasa, am inceput sa am emotii. Ieri cand am iesit de la dr. si mi-a spus ca pana pe 7 septembrie nasc, imi cam tremurau picioarele.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Andreea, firma din Cluj care este o filiala a uneia din Slovacia se numeste cordbloodcenter si poti afla informatii pe cordbloodcenter.com
Eu am luat legatura cu reprezentanta pe zona moldovei ,e o domisoara tinerica , o chiama Ramona si are tel.0729146532.(nr. mi l-a dat dr.)
A venit la mine acasa, am semnat contractul(eu si sotul)si ne-a adus si kitul de recoltare.(e o cutie cu mai multe chestii cu care tre sa te duci la spital cind nasti)
Deocamdata nu am platit nimic ,trebuie analizat singele si daca e ok voi plati in trei rate -sept., oct., nov.-cite 11 milioane in fiecare luna.
Cam asta e, daca mai vrei sa stii si altceva ma mai intrebi.Mail-ul meu e Monika0223@yahoo.com

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare
Nu v-am mai citit demult,dar nu am avut f mult de recuprat, probabil din cauza concediilor. Ma bucur ca sunteti bine, felicit prospetele mamici

Despre Dr.Socolov si cabinet Avicena,daca vreti sa completati listuta:
SOCOLOV DEMETRA,

BD STEFAN CEL MARE 10
IASI- TEL 0232 276433, 0232 212877
fax: 0232 267608

Am nascut cu ea si mi-a monitorizat toata sarcina, e o femeie super.

Amironeanu si eu tot cu firma din cluj am facut contractul a fost totul ok, mai am o rata de platit.

Despre mobilierul pentru bebei, eu am comandat de pe net patutul, salteaua cu fibra de cocos, lenjerie pt. patut....sunt f. multumita.Daca vreti detalii va pot da.

Alynta concediu placut!

Daca vreti, puteti sa ma treceti si pe mine in listuta.
Pupici

de Dominic 15.05.2007
BOTEZ

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Mihamora, te trecusi si pe tine in listuta.Multumim pt. datele dr. Socolov, trecut si astea! Apropo, vreau si eu detalii despre mobilier, pe PM eventual..sau poate nu, poate sunt interesate si alte burtici.
Andrea, si eu tot de firma asta stiu, de care zic fetele..asta mi-a recomandat-o si medicul meu, dar eu nu cred ca fac..sotul nu e pentru..si am mai citit niste pareri contra pe aici..in fine, nu sunt tare convinsa. Stiam ca din toamna vor face banca si in Bucuresti..
Nonna, salutari si pupici copilasilor!

Burtik
Cristina 29+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput