*Gravidute&Mamici de IASI (3)*
Raspunsuri - Pagina 27
kriss79 spune:
Andrea si Mihaela, multumesc pt. informatii! deci sunt pe calea cea buna
Andrea, succes maine la dr!
Burtik
Cristina 28+ cu Alessia Stefana
ioana_77 spune:
hello
Am trecut sa va salut, sa urez nastere usoara la mamicile apropiate de termen.
Nici nu stiam de subiectul asta, mi-a prins f bine sa aflu ca dr mea face ecografii si la cab. dr Carauleanu, nu stiu de ce nu oi fi intrebat-o pe ea mai devreme.
M-as inscrie si eu la voi, dar zau ca nu am timp, daca vreti ma puteti contacta pe PM oricand, mai intru si eu, dar nu cat vreau.
Pt mamicile care nasc cu dr Mihalceanu -e super, eu am experimentat una bucata nastere cu ea, acusi si pe-a doua.
pupici si ne mai auzim
Maria(29.11.2005) si Ioana 26+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
Munte07
kriss79 spune:
Ioana, bun venit si sarcina usoara in continuare!
te mai asteptam pe la noi
Burtik
crissintibun spune:
Kriss,suntem f bine si eu si Amalia .Nu am mai intrat de ceva timp pt k am fost in vacanta si am savurat fiecare zi ,adica am stat cat mai putin in casa si cat mai mult la aer curat si prin vizite.A fost cea mai frumoasa vacanta pe care am avut-o ,mai ales k socrii ne-au facut o surpriza minunata.
Legat de patuturi din lemn,am fost si am vazut in jur de 3 milioane la Moldomobila si cam la acelasi pret si cam aceeasi calitate la Expoconfort in Pacurari .Dar de departe cele mai frumoase paturi din lemn ,la care mie mi-a rams inima sunt la Elvila ,la magazinul mare vizavi de Metro.Noi pana la urma am cumparat ce si-a dorit sotul ,adica un patut de la Primii Pasi ,din asta modern ,care se poate transforma si in tarc .De costat a fost 3 mil 600 ,umpic mai scump fata de cele de la Baby Care.E roz si e superb si dak tati a vrut mult ceva modern si romanesc in acelasi timp.Avem si garantie la el 12 luni.
pupici pe burtici
Cristina 29+ si Amalia Miruna
kriss79 spune:
Neata sau mai bine zis Buna ziua de acum..
Slaba miscare pe aici..
Ma bucur Cristina ca sunteti bine amandoua.Sa va fie de bine mini vacanta si felicitari pentru patut!
Cred ca bantui singura pe aici azi..nu v-ati racorit cat de cat?
Sotul e mereu ocupat si nu am reusit sa cumparam nimic..in curand o sa am cosmaruri ca vine bebelina si n-0 sa fie nici imbracata, nici culcata nici nimicOricum cele mai importante si mai mari ca valoare sunt mobilierul + salteluta pat si caruciorul..restul e floare la ureche, parerea mea.
Burtik
mariussimiuc spune:
Hi hi hi Cristina...sa fi vazut ce cosmaruri aveam eu la Robert...camera nu era gata si nici n-a fost pana cand mi-a venit sorocul,ca al meu print s-a grabit sa vina pe lume ...si chiar daca citisem toate revistele si cartile de pe piata,avem impresia ca n-o sa stiu niciodata sa-l tin in brate,sa-i dau sa suga...Ca sa nu mai spun ca ma gandeam cu groaza la perioada diversificarii cand ziceam ca sigur o sa moara de foame bietul copil ca n-o sa stiu ce sa-i dau. Dar totul a fost atat de natural si de...usor pana la urma...Am comunicat atat de bine impreuna incat aveam impresia ca ne stim de o suta de ani .La maternitate,din multimea aceea de "sarmalute" eu am stiut care este a mea,m-am dus tinta acolo,de parca m-ar fi chemat.
Acum as spune ca sunt mai relaxata,dar oareshce temeri mai am,mai ales cea legata de cum va reactiona Robert cand va vedea ca mai este cineva de bagat in seama in afara de el...
Miha si Robert
kriss79 spune:
:)dragut, Mihaela..da, cred si eu ca la al doilea voi fi relaxata..pe mine inca nu m-a prins instinctul matern decat in proportie de 20-30%..sper totusi sa fiu o mama buna, daca nu foarte buna..
Burtik
mariussimiuc spune:
Cristina,sunt convinsa ca vei fi o mamica foarte buna.
De vreo saptamana,poate un pic mai mult,printesa mea are momente cand se aduna ghem intr-un "colt" de burta si doare cam tare...Eu rad atunci cu tati ca ne arata Asa o simt atunci ca si cum ar sta cu fundul in sus... La Robert nu tin minte sa fi avut asa ceva...
Miha si Robert
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Danelutza
Nu m-am inscris in clubul vostru, dar va citesc din umbra
Hi hi...se pare ca nu te-ai uitat pe prima pagina!
Miha si RobertCand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
rusinica mie, puteai sa ma tragi de mineca si sa ma avertizezi pe privat
Cristina la mine a curs laptic doar cind a venit odrasla pe lume, dar nici nu am incercat sa storc inainte sa vad daca vine ceva.
Cit despre cumparaturi, noi cumparasem aproape tot, doar perdeaua asteptam s-o scoatem de unde dadusem comanda. Ne-au aminat vreo citeva zile, iar eu credeam ca nasc si nu-i camera pregatita. simbata dimineata am pus perdeaua, am dat cu mopul pe jos, iar seara s-a rupt apa si m-am dus la spital, desi eram programata pentru luni sa-mi faca cezariana. Dar domnisoara, daca tot a vazut ca-i gata totul, s-a gindit sa ne faca o surpriza . Asa ca, eu zic sa stai linistita, ca le rezolvi pe toate inainte de aparitia Alessiei.
Cuscra lasa ca o sa fie bucuros Robert cind o sa-i aduci surioara acasa, mai ales ca el e cavaler mare de trei ani, trebuie s-o protejeze.
amironeanu spune:
Salut!
Ne-am intors de la control. TOtul este bine, bebe, dupa masuratori este cu 2 saptamani mai mare decat dupa UM, dar in rest este ok. Eu am DNP-ul pe 10 septembrie, dar pe 7 pleaca Mihalceanu in concediu, asa ca probabil ca in saptamana 3-7 septembrie imi va induce nasterea daca nu se intampla pana atunci. Oricum, azi bebe avea 3-3,4 kg, asa ca este ok. Si ea recolteaza celule stem, asa ca ramane doar sa alegem firma. Apropo, pana la urma a luat cineva legatura cu o astfel de firma?
Mihaela, sa stii ca si eu am patit la fel cu bb2. Cand se infinge intr-un colt de burta spui ca ma muta cu totul. Parca Stefi era mai finuta.
Cristina, eu m-am dus la maternitate si inca nu ma prinsese "sentimentul matern", la mine a venit treptat, dar este la fel de puternic.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare