*Gravidute&Mamici de IASI (3)*

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nonna, ce mai faceti? nu ne-ai mai scris de mult. Cred ca stati mai mult afara, nu?

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut!
Noi am fost la plimbarica mai devreme..am mancat si acum ne-am bagat in casa..caci..vine ploaia!
Stefania, te asteptam sa ajungeti cu bine in Iasi!!
Oana, am trecut si pe dr. Iliev.
Simo, frumoasa povestea!
o seara frumoasa! mai vb. maine!

Burtik
Cristina 28+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Poze www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/sets/72157601234168674/" target="_blank">Matei

Simo de Matei Hisham (28.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Poze www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/sets/72157601234168674/" target="_blank">Matei

Sa-ti traiasca minunea mica! E un scump si un frumos.Seamana cu mami,nu-i asa?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nu m-am inscris in clubul vostru, dar va citesc din umbra

Simo sa.-ti traiasca flacaul si sa va dea Dumnezeu numai bucurii. E frumusel foc, trebuie sa-l cunosc personal, cind vin in tara.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

SA VA TRAIASCA COMORILE, proaspete mamici!

Am vazut ca vb de patuturi...anul trecut cind cautam eu erau frumoase si la Moldomobila de lemn si erau reduse.Poate mai gasiti. Al Ioanei este facut la comanda - e doar cu un singur grilaj si 2 sertare jos, si saltelutza am cumparat-o de la Bolero!
Cred ca puteti gasi si prin ziar pe la anunturi-asta imi povestea cineva care a cumparat un patut nou noutz cu 5 mil. asa ca ocazii sunt!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

Nu m-am inscris in clubul vostru, dar va citesc din umbra

Hi hi...se pare ca nu te-ai uitat pe prima pagina!

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut!
Dupa o noapte nedormita din cauza tantarilor incer sa imi revin..uf, ce-as mai dormi putin..
Crisssintibun, ce mai faci? cum mai esti? Nici de gugu, ochialbastri si mariajinx nu mai stiu nimic.. sunteti bine burticilor?
Marria..mai ai f. putin pana cand iti vei tine bb-le in brate!
Atat m-am foit asta noapte cand pe o parte cand pe alta, ca si bebelina a inceput sa se foiasca..
Si inca ceva..alaltaieri mi-a curs din sanul stang putin lichid..vi s-a intamplat sa va curga numai dintr-un san? sau poate abia acum incep..

Burtik
Cristina 28+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Maine ajung si eu la control, sunt tare curioasa ce ne mai spune d-ra doctor. De simtit ma simt asa si asa, obosita, nu mai reusesc sa-mi gasesc o pozitit cat de cat comoda, nici in timpul zilei nici noaptea. Saptamana aceasta a mea printesa este la bunici, asa ca sper sa reusesc sa pregatesc si eu bagajele pentru maternitate si hainutele lui bebe.

Simona, frumoasa poveste si un bebelus superb! Sa-ti traiasca!

Kriss, este normal sa curga numai dintr-un san, acesta este un semn bun (este colostrul), probabil va incepe si al doilea sa curga. La Stefi mi-a curs din ambii sani, cu mult inainte de nastere, dar acum inca nu am "semnalat" nici o picatura.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Cristina,e de bine daca a inceput sa curga. Curand va curge si celalalt,desi nu e regula.

Miha si Robert

Mergi la inceput