*Gravidute&Mamici de IASI (3)*
Raspunsuri - Pagina 29
amironeanu spune:
Neatza!
Multumesc tare mult pentru informatii. Am sunat la Cluj si imi trimit contractele prin curier saptamana viitoare. Noi o consideram o polita de asigurare mai mult, atit pentru bebe, cat si pentru Stefi. Sa dea Dumnezeu sa nu le folosim niciodata!
Mihaela, detalii despre mobilier ma intereseaza si pe mine. Te mai asteptam pe la noi!
O zi frumoasa sa aveti!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
mariussimiuc spune:
Healau!
O zi minunata sa aveti!
Andreea,si eu am emotii cand ma gandesc la cum va fi cu 2 copii acasa,dar cu toate acestea vreau sa treaca periaoda sarcinii mai repede...
Miha si Robert
kriss79 spune:
Miha, dar de ce vrei sa treaca mai repede per. sarcinii?ca am inteles ca e mai usor acum..alergi numai dupa un copil
Stefania, ati ajuns cu bine? sau nu ai acces la net?
Burtik
Cristina 29+ cu Alessia Stefana
mihamora spune:
Buna dimineata!
Multumesc Kriss
Dar cred ca stiti si voi despre acest sit, e vorba de babycomfort.ro, la o comana de 10 milioane transportul e gratuit. De ex, eu am -pat 120 Paula fag-, il puteti vedea aici cu tot cu lenjerie si cu tot cu bebe in el si aici, sunt multe lucruri dragute
de Dominic 15.05.2007
BOTEZ
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kriss79 spune:
multumim mihamora!
ce mic e Dominic si ce mare e patutul!cred ca era in primele zile sau sapt,nu?
Burtik
mihamora spune:
Da Kriss, era in prima zi acasa, una din poze si cealalta dupa vre-o 2 saptamani, acum e maaaree
de Dominic 15.05.2007
BOTEZ
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kriss79 spune:
eu astept un raspuns de la babydesign..sa vad cat ma costa transportul si inca sa imi raspunda la niste intrebari..
Dar ramane si babyconfort o varianta..ca mi-a placut ce am vazut acolo..
Eu ma uit dupa un patut ajustabil, care sa fie si pentru peste 2-3 ani..pt.juniori.. vreau si comoda si un dulap/sifonier din acelasi material cu patutul..
Burtik