*Gravidute&Mamici de IASI (3)*
Raspunsuri - Pagina 10
Simo78 spune:
Shpiry Baneocin si alcool alb pt buricut. Cu haine ba te lasa ba nu te lasa, depinde de neonatolog, dar oricum sa le ai spalate si calcate. Eu am pus numai cu maneca scurta, e totusi canicula, dar eu sunt impotriva infofolitului, nici caciulita, sasete nu am sa-i pun, iar manusi am unele ffff subtirele, numai cat sa nu se zgaraie. Depinde acum de fiecare.
Pt spalat BB am luat de la Johnson "Top to Toe" care se foloseste si pentru cap si pentru corp, sa nu mai umblu cu atatea dupa mine si sa imi fie mai usor pana o sa ma obisnuiesc sa il manuiesc.
Poti sa pui si o lingurita cu care sa ii dea asistentele nu stiu ce (stiu sigur ca trebuie) pana vine laptele.
In rest cam asta contine si bagajul meu..adica a lui Matei .
In bagajul meu am pus asa:
- 2 pachete mari de vata
- 1 pachet always night (asta ca sa nu ma patez pe acolo)
- 6 perechi de chiloti de bumbac (mari cat o zi de post )
- 2 sutiene de alaptat
- comprese sterile (am sa fac un fel de tamponele pentru sani cu vata si comprese pentru ca tampoanele astea de san din comert mi se par ridicol de scumpe!!!)
- pijamale deschise in fata (sau daca preferi, camasa de noapte, capotel...)
- glicerina pentru rani la san (mai poti folosi in acest scop Bepanthen sau Gama-nu mai stiu cum)
- in caz de cezariana cu anestezie generala spuneau fetele ca e bine sa ai Strepsils ca te trezesti cu gatul iritat
- pompa de san nu am luat, sper ca nu o sa-mi trebuiasca
Daca imi mai amintesc ceva revin cu completari.
Simona 37+ Matei Hisham
Crash test dummies
alynta27 spune:
Slimatei se poate pentru ce vrei tu, dar cred ca te accepta si pentru evidenta, dar mai greu!
David a plans azi cat nu a facut-o de cand s-a nascut! Nu mai am vlaga! Il doare burtica!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
shpiry spune:
Multumesc mult Simona!
Alcool alb?..nu am auzit de asa ceva.Am sa intreb la farmacie. Spuneau fetele de la topicul cu "bagajul pt. spital" ceva de o paturica pt bb. Ma tem ca e prea cald pt. asa ceva.
Ma gandeam totusi sa imi separ bagajul in 2. Unul pt. ziua respectiva si celalalt pt cele ce urmeaza. Nu stiu cum voi avea grija de bagaj cand io am sa fiu sub anestezie. Si slava Domnului am inghesuit o gramada de chestii in bagaj.
Eu mi-am luat pompa de san. Dar cred ca am sa-l rog pe sotul meu s-o tina la el cat sunt in operatie. De fapt ii dau cam tot bagajul!! Uf! ce zapacita sunt! Mai bine il trimit pe el sa nasca...daca-i tot las bagajele. O sa se incurce in atatea genti si pungi si.....uf!
Ma duc sa ma intind pe pat...am obosit de-atatea ganduri!
Va pupacesc!
Irina
Shpiry 37+ Alex
mariussimiuc spune:
Simo,noi de la Jonson am facut o dermatita de toata frumusetea.Vezi ca si la Klorane exista acelasi ttip de sampon si pentru par si pentru corp,e un pic mai scump,dar isi merita banii.
Nu uitati de pansamentele pentru operatie,cele care faceti cezariana.Pentru ragade este Garmastanul.Eu am folosit Actovegin,e un unguent pe baza de sange de vitel,e f bun cicatrizant.
Irina,cand te internezi poti sa-ti iei doar bagajelul tau si cel al lui bebe ti-l aduce tati dupa ce nasti. Am avut si eu oareshce stresuri legate de bagaj,dar n-au fost probleme,asistentele au fost dragute si au avut grija de el,ba chiar mi l-au si carat dintr-un salon in altul.
Alina,comprese caldute pe burtica si tine-l mult pe burta ta.Sau a lui tati. La noi,asa cum ti-am mai spus,a fuctionat de minune Debridatul. Hai ca mai e un pic si trece.
Miha si Robert
slimatei spune:
multumesc mult fetelo sunteti dragute, dar inca nustiu daca ar tb sa sa-mi fac de pe acum prog sau pot sa rezolv cand ajung la fata locului...?si mai vroiam sa stiu si niste preturi , daca se poate..
Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
Nonna76 spune:
buna dimineata. Sunt treaza de la 3.30.
M-am trezit cu dureri de burta. Problema e ca nu stiu daca sunt contractii, ma doare burta jos, dar e posibil sa fie cicatricea de la vechea cezariana si daca bebe a coborit sa apese. Nu stiu ,zic si eu.
Eu nu stiu ce sunt contractiile ca la Vlad am eliminat dopul si dr. m-a operat de urgenta. Fetele care stiu sa-mi spuna si mie.
tare mi-e groaza ca azi e duminica, in caz de urgenta am sa sun dr. dar n-as vrea sa nasc azi ca abia avem 37 sapt si 2 zile.
Voi sta linistita in pat azi si ma voi ruga sa apuc ziua de miine tot 2in 1. Poate nu sunt de nastere si sunt doar pasarele deale mele.
Gata, v-am stresat destul
Alina, pune-l pe david pe burta pe burtica lui tati, sa vezi ca ii mai trece. Noi am avut la Vlad probleme mari cu colicii si sotul se obisnuise noaptea sa doarma cu el pe burta lui ca sa ma pot odihni si eu ca nu mai stiam ca e zi sau noapte.
V-am pupat
Monica 37+ Andrei si Vlad 4+
Nonna76 spune:
Stefania , dr. face morfologie fetala dar s-ar parea ca tot de pe 1 august are concediu. dar la cite fete sunt din iasi sigur se va gasi o solutie. Colege de-ale mele au facut morfo la avicena .
Cind vei dori eu am sa sun la cabinet sa vad daca este sau nu.
slimatei spune:
Monica sarumana! imi pare rau... gandeste pozitiv si ai sa vezi ca o sa fie totul bine, sunt alaturi de tine, sincer as vrea sa te pot ajuta cumva dar nustiu cum..iti tin pumnii...
Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
mariussimiuc spune:
Helau!
Monica,de obicei asa incepe,cu dureri de burta,ca la menstruatie,dar pot sa dureze si cateva zile.Stai linistita,nu te forta prea mult si totul va fi bine.
Stefania,cand ajungi in tara si te hotarasti sa mergi la dr sa ne spui.Din atatea fete si atatia doctori buni si de incredere s-o gasi el unul pentru o consultatie si eco. De bani,nu-ti bate capul,pana intr-un milion le rezolvi pe amandoua.
O duminica minunata tuturor!
Miha si Robert
Nonna76 spune:
Multumesc pt raspunsuri si incurajari.
M-am mai linistit, cred ca a coborit bebe si ma apasa pe cicatricea de la cezariana cu capusorul. Ma mai doare burta, o simt tensionata dar cointractii nu am. Azi o sa stau cuminte si daca ma vad miine dimineata in spital vede dr. ce e .
As vrea sa mai stea putin ,pina joi, sa mai creasca dar daca el va dori sa vina asta e .
V-am pupat si sa ne auzim numai de bine.