*Gravidute&Mamici de IASI (3)*
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Nonna eu am avut dureri ca la mentruatie, jos cum spui tu, doua saptamani inainte de a naste! Stii cumva calciu carbonic e acelasi cu carbonatul de calciu? Ii dam acum si solutie de carbonat de calciu pentru colici! Am sa-l pun pe burta lui tati, ca a mea e cu burtiera la purtator!Incearca sa te odihnesti chiar daca esti pe ultima suta! Tu si bebe aveti nevoie de odihna!
Zicea cineva ca nu stie ce va face cu bagajul cat va fi in operatie! Fii fara grija! In spital nu se fura! Si mai sunt mamici acolo! Noi in salon eram tare unite! Nu plecam toate deodata! Ai sa vezi ca omul la durere si necaz e unit!
David e un pic mai linistit, dar il doare in continuare! Mai am de dat jos 4 kg! Luasem 14 in sarcina! Am incercat sa imbrac o rochie mai de ocazie! Am tras-o pe mine, intra! Dar la sani e jale...Am bagat unul, apoi altul! Am ditamai sanii! Asa ca pe mai incolo rochita! Nu stiu ce voi imbraca la botez sambata viitoare! O duminca placuta!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Nonna76 spune:
Alina, da e acelasi lucru. Dar incearca dupa ce il alaptezi sa-l tii in brate,cu capusorul pe umarul tau pina rigiie, sa elimine gazele.
Si nu-l alapta mai devreme de doua ore caci laptele nou intilneste laptele vechi si asta ar fi o cauza a colicilor. la culcare ziua,sa stea pe burta dar supravegheat( mie mi-a fost cam frica sa-l las singur, de asta a stat cu noi in camera)La noi siropurile din comert nu au dat rezultate, dar nici eu nu stiam mare lucru, acum am citit mai mult, sa vad daca si cu practica voi sta la fel de bine
Mult succes, dar sa nu intrerupi alaptarea ca e fff bine pt imunitatea bebelusului. eu pe Vlad l-am alaptat 1 an si nu am stat in spital pina acum( decit cind si-a rupt mina).
Monica 37+
Andrei si Vlad
4+
moldoveanca spune:
Salutare fetili nu am mai intrat zilele astea ca am avut ceva treaba,asa ma bucur cand voi ,cele care sunteti mamici deja ne impartasiti din secretele voastre,cum ar fi alaptatul,colicii,eu iau notitze ,sa stiti
teo
slimatei spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Helau!
Monica,de obicei asa incepe,cu dureri de burta,ca la menstruatie,dar pot sa dureze si cateva zile.Stai linistita,nu te forta prea mult si totul va fi bine.
Stefania,cand ajungi in tara si te hotarasti sa mergi la dr sa ne spui.Din atatea fete si atatia doctori buni si de increderes-o gasi el unul pentru o consultatie si eco.
De bani,nu-ti bate capul,pana intr-un milion le rezolvi pe amandoua.
O duminica minunata tuturor!
Mihasi Robert
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
deci voi spuneti ca pot rezolva si cand ajung acasa..?nu neaparat tb sa-mi fac programare?
cat despre bani doar atat...? pai am mai auzit ca o eco morfo. costa un sac de bani si daca gasesti cine sa ti-o faca dar cred ca se vb de alte orase.. in rest scuzati-ma ca v-am plictisit..
![](pupic.gif)
Stefania
![](gravida.gif)
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Stefania,la dr mea eco 3D costa un milion.Pe consultatie nu mi-a luat bani niciodata.
Miha si Robert
mihamora spune:
Buna ziua,fetelor de Iasi!
Felicitari proaspetelor mamici!
Multa bafta celor care urmeaza
Stie cineva vre-o firma care se ocupa cu ornarea salilor pt petreceri?
Ma intereseaza pt botez pe 27.07
Multumesc frumos. de
Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC
www.youtube.com/watch?v=bfEUQ4-IV2g" target="_blank">primele clipe de viata ale lui Domi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Mihamora bun venit pe aici! Uite un email a unui prieten care are o firma pentru organizat petreceri: popa_mihai79@yahoo.com Se ocupa de orice tine de o petrecere! Multa bafta cu pregatirile!
Nonna am notat! David acum sta pe burtica! De tinut pe umar stiam. Numai ca noaptea imi adoarme la san si nu-l mai ridic pentru a nu-l trezi! Nu stiu daca procedez corect...
Moldoveanca acusi ne impartasim si cu tine experientele de mamici!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
moldoveanca spune:
Ehehe Alynta,mai e mult pana atunci.Chiar am vrut sa te intreb,stii cumva pe Adi Caruleanu,e un rezident al lui Mihalceanu?Ca eu as vrea sa fac un eco 3d pt ca vine sotul meu in tzara peste 4 zile si tine neaparat sa-si vada flacaul la eco.Mihalceanu e plecata si mi-a spus sa pot sa fac la dumnealui,e tanar,stii ceva?
teo
kriss79 spune:
salut!
Moldoveanca, nu cumva e vb. de Adi Carauleanu? daca e asta numele, e fiul dnei dr. Carauleanu, si face la cab. mamei sale..din ce stiu nu e dr. plin inca..
Si..Felicitari pentru nepotel si pentru sora ta!! Sa fie sanatosi amandoi!!
Shipry, eu tot la acelasi medic sunt..pot sa te mai descos pe PM?
Alina, asa repejor faceti botezul?
Burtik
Cristina 25+
![](gravida.gif)
mihamora spune:
Merci mult Alynta i-am trimis mail. de
Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC
www.youtube.com/watch?v=bfEUQ4-IV2g" target="_blank">primele clipe de viata ale lui Domi