Mamici de iulie-august 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 11
ddanagh spune:
Karliguta m-au zapacit si pe mine apropiatii ca nu am burta coborata si ca mai dureaza. Zi-mi si mie cand ti-a coborat? si cum e acum fata de cand era necoborata?
Ce ciudat suna. Parca e lift. Apesi pe buton si coboara burta cu bebe ![]()
Dana
S39 cu
Daria Stefania
AMR 10 zile pana la DPN
AncaSiRoxana spune:
Dana, da, chiar suna ciudat cu coboratul si necoboratul...
Eu pot sa-ti spun ca tocmai m-am intors de la doctor si mi-a explicat si mie cum e. La mine cica n-a coborat inca, e sus bebe.
Se pare ca la prima nastere, bebe poate cobori cu un interval de la cateva zile la cateva saptamani inainte de nastere. Adica se lasa burtica mai jos, o sa simti ca te apasa pe zona pelviana si-ti vine sa mergi la toaleta si mai des decat deja cred ca iti vine. Plus o tensiune in zona aceea pe care apasa bebe.
La a doua nastere - cazul meu - bebe poate cobori cu cateva zile, dar chiar si numai cu cateva ore inainte de declansarea nasterii.
De vazut se vede sau nu prea, depinde cum ai avut burtica in toata sarcina, dar de simtit, oricum simti. Si tu, prin disconfortul pe care ti-l creeaza, dar mai ales medicul, la control.
Anca
mamica Roxanei
, 1 an si 10 luni
si
36s cu
Ilinca
Samurai-lady spune:
Eu la sarcina cu Kenta aveam burta sus cocotzata pana cand au inceput contractiile.S-a dat baietul jos din corcodush doar cand m-am internat.
Akum,isi tinea bblika calcaiele proptite de fikatul meu;orikum dormeam ma durea zona.Aku,de vro sapt.nu ma mai doare fikatul,cred ca a coborat putin.
Se apropie nasterea ????
Ma ia cu emotiiiiiiiiiiii
Samurai-lady
36 weeks
si Kenta 4 ani 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
ddanagh spune:
Amca sa fac pipi mai des decat o fac???
Ma mai gandesc si eu ca suntem in plina seceta. Ca sunt atatea sate care nu au apa iar eu trag apa la wc din juma in juma de ora de-mi vine intretinerea ca iarna ![]()
Dana
S39 cu
Daria Stefania
AMR 10 zile pana la DPN
oanabbb spune:
salutare!
eu intru f rar pt ca nu mai sunt de mult la mine acasa..sunt in bucuresti si astept!acu 10 zile am pierdut o parte din dop....azi inca o bucata destul de mare...si astept...dar nu pare sa se intample nimic!oricum abia sapt viitoare ma baga dr in cezariana daca nu se declanseaza de la sine.clar ca in ambele cazuri tot ceza. va fi.
am vazut ca ati discutat despre vaccinul pt rh neg.eu nu l.am cautat ca mi.a zis dr ca se gaseste...si vad ca voi spuneti ca l.ati adus din germania!!!!!!!!!!!!chiar nu e la noi?si aveti idee cat costa??
ALINA ai o printesa superba!sa creasca maaaaare mare si sanatoasa ca de frumoasa.....e rau de tot!
NIKOLE...azi am si eu 37 si 2 zile...asa ca astept..dar dr meu face cezariene abia in sapt 39...asa ca mai am de stat!
aaa...si apropo de burti coborate....a mea ma apasa atat de tare cand merg si mai ales cand ma intorc in pat de pe o parte pe alta...incat cred ca e coborata..cred!
OANA
37 SI 2 ZILE
ddanagh spune:
Apropos de tras apa la baie, vreau sa va zic ca noi inainte puneam pastilute de-alea in rezervor de albastreau apa. Acum nu mai pun , sa fie apa curata. Inainte luam hartie colorata. Acum am luat alba, alba. Dupa fiecare mers la toaleta am program de inspectat hartia si in wc
. Zici ca-s Columbo. Sa vad - a fi sau a nu fi un pic de dop pe-acolo ? asta-i intrebarea.
Dana
S39 cu
Daria Stefania
AMR 10 zile pana la DPN
liadorian spune:
quote:
Originally posted by oanabbb
am vazut ca ati discutat despre vaccinul pt rh neg.eu nu l.am cautat ca mi.a zis dr ca se gaseste...si vad ca voi spuneti ca l.ati adus din germania!!!!!!!!!!!!chiar nu e la noi?si aveti idee cat costa??
OANA37 SI 2 ZILE
Oana, nu cred ca despre imunoglobuline antiD era vorba. Eu am cumparat vaccinul in mai, cand l-am facut la 28 de saptamani si atunci costa 4,5 milioane. Banuiesc eu ca in Bucuresti nu e asa complicatsa-l gasesti, in provincie ajunge numai la cateva farmacii mai mari fiindca nimeni nu se complica sa tina pe stoc un vaccin asa scump si destul de rar folosit. Bafta multa la cezariana!
LIA si
domnita Miruna DemetraMai avem 4 saptamani!
ddanagh spune:
Oana, cand ma intorc de pe o parte pe alta si pe mine ma jeneaza, insa lumea zice ca nu e coborata deloc. Cand merg nu ma jeneaza. DEci, poate ca au dreptate.
Fug sa-mi duc medicalul pe iulie la servici, sa-l scap pe sot si pe luna asta de un drum.
Dana
S39 cu
Daria Stefania
AMR 10 zile pana la DPN
Samurai-lady spune:
DANA-referitor la pipi si la trasul apei;sa va zic ceva de pe aici,din Japonia.Aici sunt mlte programe la tv despre cum sa nu cheltuiesti mult,sa faci economie,sa scazi factura la apa,curent etc.'Ca-s renumiti japonezii ca au cele mai multe economii in banca pe cap[ de locuitor,cika:).
Asaaaa:de ex:de mergi de 3-4 ori la pipi tragi apa numai o data,la sfarsit.Si uite asa economisesti si apa si vine si factura mai mika.Cu treaba mare nu au dat exemplu,ca nici nu cred ca l-ar urma nimeni.Io,de ex.cand merg la pipi il kem si pe baiatul meu de 4 ani si uite asa trag apa numai o data
.Culmeaaaa,consumul de apa a scazut si s-a ieftinit.
Samurai-lady
36 weeks
si Kenta 4 ani 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
oanabbb spune:
LIA merci....asa ma gandeam si io ca o sa.l gasesc...sper sa fie asa.
DANA nici mie nu mi se pare coborata...daca pun mana sub piept nu simt gol...eeeee...noi si bb sa fim sa natosi!
oana
35+
IANIS BOGDAN