Mamici de iulie-august 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

KARLIGUTZA PENTRU TRECEREA NUMELUI.
ILENUTZA SI CURAJ PENTRU ZIUA DE MAINE.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 37+
poze Iosua

MAI E UN PIC,UN PIC

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Ma retrag la un somnik ca nu mai pot sa stau pe scaun deja. Poate pana ma trezesc mai creste lista cu vreun bebe.

Denisa Maria 37+

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Oaana merci!!

Brazuca dar de ce te grabesti asa tare sa nasti?abia esti in sapt 37.

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanadum spune:

Denisa nu e cazul sa te ingrijorezi!!! Bebele meu nu s-a intors. E cu capul in sus. Si are si circulara. Daca bebele tau e pozitionat bine e posibil ca dubla circulara sa nu fie problema. Nu te ingrijora te rog

Roxana 38+ cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Dragelor, fiecare cu ce il doare! EU am impresia ca voi nu ati inteles ca lunea viitoare cand merg la control nu voi mai fi in sapt 37, vor fi 37 pline, adica cred ca se spune ca deja e prima zi din 38. Atunci se mai pune problema ca e prea devreme? Ma gandesc la ce zicea NIkole si 36 si 2 zile(acum am 36 si o zi), sau la ce ziceau restul fetelor cu riscurile de la 36-37. Nu stiu ce s afac, poate nici nu imi zice lunea viitoare ca ma baga in cezariana si chiar ma lasa cu colegul si atunci m-am zbuciunat degeaba. Dar daca ma consulta si zice: D-na Teodoru, bebe e aproape de iesire, nu are sens sa mai stam, azi facem ceza...EU CE II ZIC? NU?

AndraSapt36 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Fetele din Bucuresti, la voi trec printre blocuri tigani cu caruta strigand fiare vechi, fiare noi? M-au tampit astia. Trec de cel putin 3 ori pe zi. Parca exact cand vreau si eu sa dorm. Ce atatea fiare or vrea astia printre blocuri de vin zi de zi de atatea ori????? Cica - Bucuresti - capitala Europeana. Auzi. Tigani cu carute.

Dana S39 cu Daria Stefania

AMR 10 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:
Originally posted by andutzy

Dragelor, fiecare cu ce il doare! EU am impresia ca voi nu ati inteles ca lunea viitoare cand merg la control nu voi mai fi in sapt 37, vor fi 37 pline, adica cred ca se spune ca deja e prima zi din 38. Atunci se mai pune problema ca e prea devreme? Ma gandesc la ce zicea NIkole si 36 si 2 zile(acum am 36 si o zi), sau la ce ziceau restul fetelor cu riscurile de la 36-37. Nu stiu ce s afac, poate nici nu imi zice lunea viitoare ca ma baga in cezariana si chiar ma lasa cu colegul si atunci m-am zbuciunat degeaba. Dar daca ma consulta si zice: D-na Teodoru, bebe e aproape de iesire, nu are sens sa mai stam, azi facem ceza...EU CE II ZIC? NU?

Pai asa zi, Andutzy. Deja stam altfel de vb la 37 de sapt si un pic. Eu zic ca daca dr se hotaraste sa scoata bebelinul, atunci da-i inainte cu tupeu. la 37 de saptamani sunteti ok amandoi, si tu si bebe. Acum ramane de vazut ce iti zice la control. Mai e putin pana luni. tot atunci si eu am ultima eco si stabilim cand vom face cezariana. asa ca poate nastem amandoua saptamana viitoare, ca doar suntem tize, nu?

Andra
38s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

AMR 16 de zile !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Buna, fetele!

Am disparut vineri din peisaj pt ca mi-a picat netul acasa. Acum sunt la birou - dar nu stau mult, am venit doar ca sa intru pe net putin.

Vreau sa va multumesc celor care mi-ati dat vineri idei, sfaturi, pareri referitor la bona fetitei mele. Asa o sa fac: nu-i platesc concediul, pt ca nu mi-a cerut voie sa plece, ci doar m-a anuntat ca pleaca in concediu si nu-mi pica deloc bine ca ma lasa singura taman acum. Iar cand se intoarce o sa am o discutie cu ea. Sper sa ma si asculte, ca vineri ii spusesem clar ca vreau sa o tina pe Roxana cu copiii pe care ii cunoaste, sa se joace cu ei, dar am inteles de la fetele din parc ca desi erau la o alee distanta, nu s-a dus la ei, a tinut-o iar singura, retrasa pe fii-mea.

Felicitari proaspetelor mamici si bafta celor care se pregatesc zilele astea! Ca nu stiu cand mai pot sa ajung iar la net, daca nu mi se repara curand acasa.

Eu am venit acum aici direct de la control de la doctor. Se pare ca bebita n-a coborat deloc, e bine-merci, tensiunea buna, greutatea buna, alte probleme nu au aparut... etc. Ma mai duc din nou sapt. viitoare. Doctorul Badiu o sa intre apoi in concediu, asa ca tot sapt. viitoare trebuie sa vedem pe mana cui ma lasa (eu urmeaza sa nasc la CMU-Elias).

Si taman cand stateam in fata cabinetului, a venit o tipa (la alta dr) cu dureri, si au oprit-o la sala de nasteri, doctorita ei a luat-o la fuga sa se schimbe si spele... Iar una din fetele care asteptau pe hol s-a cam panicat, cat pe ce s-o apuce si pe ea :)

Pupici,

Anca
mamica Roxanei , 1 an si 10 luni
si 36s cu Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

quote:
Originally posted by andutzy

Andra. pai daca iti zice ca in 3 zile nasti asta e. Vrei, nu vrei tot vei naste.Oricum, bebe e considerat la termen. Atunci poate e mai bine sa iti fac el cezariana.
Daca iti spune ca bebe mai sta asigura-te ca te lasa pe mana unui doctor care sa stie de tine, si cine stie, poate se si intoarce el intre timp.
Uite la mine sunt in 38 si 4 zile. Azi mi s-a intors doctorul. A avut o saptamana concediu, adica de la 37 saptamani si 3 zile. Si uite ca inca nu am nascut si el s-a intors.

Dana S39 cu Daria Stefania

AMR 10 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Draga mea Andra, noi nu putem decat sa ne dam cu parerea, decizia este a ta si tu faci cum e mai bine pentru tine si bb!Succes

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.

Mergi la inceput