Mamici de iulie-august 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 9
ilenutza spune:
Mamicile de mai-iunie s-au mutat la Scutece!
Ce rpd trece timpul!Urmam noi!peste vreo 2 luni!
Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.
roxanadum spune:
Fetele multumesc mult pentru raspunsuri
Vineri ma duc din nou la eco sa vad ce mai face bulinutza, sa speram ca nu se intampla nimic pana atunci.
Ioana - doctorul meu lucreaza si la CF2.
Lia ... m-am speriat de tot. O sa mai vb odata cu doctorul vineri. Poate schimb totusi spitalul. Pot sa incerc la Elias unde a nascut cumnata mea si unde am inteles ca e destul de bine. L-am intrebat si pe medic daca trebuie sa stiu ceva? Ce am de facut in situatia mea? Si a zis .."imic" Eu am insistat ca m-am pregatit de nastere naturala, nu stiu nimic despre cezariana. Uite, mai multe lucruri aflu de la voi in 5 minute decat de la el. Nu stiu daca e normal.
Andra - nu am nimic impotriva cezarienei, a cezarienei programate - vreau doar sa mi se spuna de ce. Sunt o femeie educata, pun intrebari si astept raspunsuri. Cred ca doctorii astia s-au obisnuit cu tot felul de femei simple si sarmane care se uita la ei ca la niste zei. Venim noi cu intrebari, termeni medicali, studii citite - nu le pica bine, ii cred. Daca mi-ar fi spus ca Lia : "mai nu te juca, e o situatie speciala", il programam azi dimineata. Dar nu a reusit sa imi transmita asta. Doar o nevoie de comfort "e mai bine, suntem mai relaxati, odihniti, nu e in afara programului de lucru al asistentelor si anestezistului".
Roxana 38+ cu Robert
Ioana75 spune:
Roxana, eu am nascut acum aproape 2 ani la CF2 si acum din nou tot acolo intentionez sa nasc. Daca intervine o situatie de urgenta nu te poate opera dr tau la CF2? Stiu sigur ca acolo se descurca cu urgentele, iar sectia de neonato e bine dotata pentru copilasii cu probleme (Doamne-fereste!).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
AndraZ spune:
quote:
Originally posted by roxanadum
Andra - nu am nimic impotriva cezarienei, a cezarienei programate - vreau doar sa mi se spuna de ce. Sunt o femeie educata, pun intrebari si astept raspunsuri. Cred ca doctorii astia s-au obisnuit cu tot felul de femei simple si sarmane care se uita la ei ca la niste zei. Venim noi cu intrebari, termeni medicali, studii citite - nu le pica bine, ii cred. Daca mi-ar fi spus ca Lia : "mai nu te juca, e o situatie speciala", il programam azi dimineata. Dar nu a reusit sa imi transmita asta. Doar o nevoie de comfort "e mai bine, suntem mai relaxati, odihniti, nu e in afara programului de lucru al asistentelor si anestezistului".
Roxana 38+ cu Robert
Roxana, ai dreptate, cred ca unii dr au impresia ca noi suntem neduse in lume. Eu una merg la dr mea de 4 ani. Am stabilit impreuna si o relatie de prietenie, nu numai dr-pacient. Eu i-am cerut opinia de fiecare data, am intrebat-o in fel si chip despre toate, i-am spus ca sunt o femeie informata si ca nu imi trebuie raspunsuri simple, ci clare si elaborate, care sa ma satisfaca 100%. Multi dr raspund sec si scurt. Isi fac doar meseria si atat: taie si cos....Imi pare rau ca ai nimerit la unul dintre ei. Totusi, asa cum zicea si Ioana, incearca sa vb cu el si sa iti dea mai multe detalii despre o posibila nastere la CF2. E un spital bun si curat, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Tostusi, eu cred ca in situatia ta cezariana programata ar fi cea mai buna alegere si cea mai justa. Totul depinde doar de tine. Tu trebuie sa alegi, dar inainte de toate afla toate detaliile necesare de la dr tau.
Andra
38s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
AMR 16 de zile !!!!!
roxanadum spune:
Ioana - cum avem acelasi DPN daca ma hotarasc la CF2 inchiriem un salon??
Andra si tu tot pe acolo??
Roxana 38+ cu Robert
brazuca25 spune:
Am primit azi cel mai frumos compliment posibil in momentul asta: sunt in vizita la ai mei parinti, si mama mi-a zis cum m-a vazut ca S-A LASAT BURTIK!!! Inca un motiv sa sper ca saptamana asta imi tin gogoshik in brate.Vad ca toti in jurul meu sunt cam agitati dar eu ma simt foarte calma...deocamdata.
Denisa Maria 37+
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
AndraZ spune:
Roxana, eu o sa nasc la Polizu, dar cat am activat in servici am lucrat cu maternitatile din Bucuresti, asa ca stiu cum arata toate, iar CF2 este curat. Cunosc persoane care au nascut acolo si au fost multumite. De fapt, mai toate maternitatile s-au renovat si s-au mai curatat, ca au mai primit niste bani pt asta si am vazut ca sunt conditii omenesti cam peste tot. Insa totul depinde de colegele de camera.....depinde cu cine nimeresti....
Andra
38s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
AMR 16 de zile !!!!!
ilenutza spune:
Roxana, eu am citit lucruri bune si despre Cf2 si despre dr. tau Gherasie.Asa ca propune-i sa nasti acolo.
Acu' poate o avea si el niste obligatii la Euroclinic, cine stie, dar in fond si la urma urmei sunt banii tai si nu esti obligata sa ii dai.
As mai scrie eu, insa nu vreau sa te amarasc, dar ma oftica sa vad ca la noi si in asa zisul sistem privat e nasol.
Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.
Ioana75 spune:
Roxana, sa stii ca eu acum 2 ani intii am ales maternitatea si apoi dr, e curat si ok in CF2, sa nu-ti fie frica. Eu am DPN pe 7 august, nu prea vreau sa nasc in iulie, deci nu stiu cum ne putem intilni in salon.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
brazuca25 spune:
Acum ca am citit la Roxana de indicatia cu cezariana pt circulara lui bebe incep sa imi fac si eu griji. Si la mine are circulara si pt moment nu s-a pus problema de cezariana, doar ca mi-a spus ca DACA VREAU poate sa imi provoace nasterea vinerea asta. Dar nu pt ca ar fi vreo problema cu circulara. Offffffffff!! Sa mai fac acum o eco sa vad cum e cordonul? De bebe nu imi fac griji ca misca tot timpul.
Denisa Maria 37+
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria