Mamici de iulie-august 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

gata, am reusit sa-l fac si mic ...sa nu avem la semnatura ditamai sirul de hieroglife....

Sorina 38+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 5 ZILE
coltul lui bebe;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Roxana, ce pot sa-ti spun este ca, cu circulara dubla eu as lasa doczorul sa ma programeze cand crede ca este cel mai bine. E laudabil faptul ca ti-a zis ca nu sunt pegatiti cei de la Euroclinic de urgente. Nu toti fac lucrul asta. Asa stiu si eu. Am o prietena care avea programata cezariana la ie la 37 saptamani (avea ceva probleme cu diabet) si la 35 i s-a rupt apa, si-a sunat doctorul, care, ghinion, era plecat, si i-a zis sa nu se duca la Euroclinic in situatia data. Plus ca am inteles ca , daca bebe e prematur, sunt aproape neacoperiti. Se naste foarte frumos acolo doar la o cezariana programata la care sa nu se intalneasca probleme cu bebe.

Dana S39 cu Daria Stefania

AMR 10 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Sorina foarte frumos coltul lui bebe, tare dragalas, o sa se bucure mult sa vina acasa sa priveasca stelutele si personajele animate, imi place mult de tot. Noi inca nu am amenajat pentru bebita, nici patul nu l-am montat, a spus sotul ca il monteaza el in 3 minute cand venim de la maternitate. Of, numai comoda ei e gata, plina cu de toate pentru ea, organizate toate si am lipit niste personaje de desene animate pe ea, e tare frumoasa.

Roxana imi pare tare rau ca s-a intamplat asa. Si eu stiu ca in spitalele private e un pic mai complicat de intervenit in cazuri mai deosebite - adica se poate interveni dar nu este ca intr-un spital mare unde ai pe 7-8 etaje o groaza de medici la care poti apela.
Insa, doctorii sunt buni si parerea mea este ca la banii astia nu ar trebui sa te trateze decat foarte frumos si sa iti dea incredere, pentru ca altfel sincer, cine ar mai naste pe banii astia fara nici o siguranta.
Pe de alta parte, cum spunea si Lia, daca se rupe apa, nu conteaza spitalul si faptul ca nasti intr-un fel sau altul, dar ar trebui sa fi atenta pentru ca bebele nu poate sta mult pe uscat. Mai ales ca are si circulara de cordon, aici nu tine de spital ci de faptul ca ar trebui sa fi aproape de spital si sa stai la orizontala.
Iar ei se gandesc ca nu pot actiona atat de rapid sa adune echipa!
Pai sa anunte ca asista nasteri naturale fara probleme si cezariene programate inainte, la fel, fara probeleme.

Cat despre nota de plata, am inteles ca iti spune in mare cam cat este, la sfarsit iti da bon cu tot ce s-a consumat, inclusiv acele etc. Am o cunostinta care a plecat cu o nota de 90 mil de acolo.
Insa sunt convinsa ca pot gasi o solutie, problema este sa-si dea interesul, eu sa intra un pic in ei, daca tot platesc.

Pupici

saptamana 38 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Sorina, e foarte frumusel coltul bebelusului. Lipseste doar beebul. De unde ai luat stelutele alea de pe tavan. Sunt fluorescente? Am vazut ceva in Cora si vreau sa stiu daca sunt din acelea. Daca poti zi-mi te rog si pe ce sistem sunt prinse/lipite?

Dana S39 cu Daria Stefania

AMR 10 zile pana la DPN

Mergi la inceput

multumesc fetelor pentru aprecieri,
Dana stelutele alea se gasesc si in cora si in carefour , sunt fluorescente si se lipesc de perete(in pachet au o banda cu lipici pe ambele part...deci daca vrei sa renunti la ele nu iti stici zugraveala...). Eu am platit pe ele 4 ron.

Sorina 38+
AMR 5 ZILE
coltul lui bebe;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Am vazut si eu toate pozele!Superbe !

Roxana, eu nu as da atatia bani doar pt o nastere nici sa ma pici cu ceara! mai ales ca am trecut prin asta.In fine, fiecare face cum crede, si Andicu de la noi a nascut aici cu cezariana programata la euroclinic si a fost f. bine.

Una peste alta, dr. tau nu lucreaza si in alta parte?

Of, tu ai DPN-ul ca al meu, deci acum esti in 38.

Acu' no fi un capat de tara sa nasti cu cezariana programata, gandeste-te si asa.

Estecri: iti strici zugraveala, iti spun din experienta dar eu tot mi-am pus

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.

Mergi la inceput

ilenuta, eu le-am mai mutat dintr-o parte in alta si nu mi s-a stricat...probabil e vorba de banda aia adeziva(cat lipici are pe ea)...bag seama ca la mine nu a avut prea mult

Sorina 38+
AMR 5 ZILE
coltul lui bebe;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Io n-am avut norocul asta

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Sorina am vazut si eu pozele cu coltul lui bebe ....foarte frumos....parca mi-a facut si mie pofta de niste stelutze, insa cum bebe va sta cu noi in camera nu cred ca o sa arate prea dragutz cu restul mobilei. poate la bb 2 o sa avem mai multe camere si atunci vom avea si stelutze si pitici din plin.

Roxana, tinand cont ca ti s-a spus ca bebe are dubla ciculara de cordon, cred ca ar trebui sa accepti cezariana programata. Si eu sunt in situatia in care sunt nevoita sa fac cezariana ( am HTA indusa de sarcina) si va fi facuta tot cu programare. In cazul in care se rupe apa mai devreme, la mine nu va fi problema pt ca nasc la spital de stat si lucrurile stau altfel acolo. Cat despre conditiile de la Euroclinic, sincera sa fiu as naste si eu acolo daca as putea face fatza financiar, insa la cate rate am nu imi mai permit altele. Este super curat si super aranjat si eu zic ca merita ca orice mama sa nasca in acele conditii extraordinare.

Andra
38s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

AMR 16 de zile !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Roxana, imi pare rau ca treci prin astea; dr. tau la ce spital mai e? Ca banuiesc ca nu e doar la Euroclinic.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput