Mamici de iulie-august 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ddanagh/ddanagh.jpg)
ddanagh spune:
Samurai-lady, stii zicala aia. Muta locuitorii japoniei pe teritoriul Romaniei si pe romani in Japonia si in 5 ani Romania va inflori iar Japonia va intra in criza.
Dana S39 cu
Daria Stefania
AMR 10 zile pana la DPN
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ashera spune:
Si eu am cumparat hartie igenica alba, si verific tot timpul daca nu cumva elimin din dop. Deja ma obsedeaza dopul asta. E posibil sa il elimini si sa nu te prinzi ? Adica, eu ma astept la ceva evident, si poate colorat un pic de la sange.. 35+
Christian
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilenutza/ilenutza.jpg)
ilenutza spune:
Uitasem de faza cu mana sub piept: in acest caz a mea e ffff coborata!
La eco toate bune, cica nu se vede nici un cordon in jurul gatului, DPN 19 iulie!
Are deja 3400-3500, iar eroarea este 250 g.Deci daca e in plus, am incurcat-o!
Larisa mie niste sfaturi de cum sa scad consumul la energie electrica mi-ar trebui pt ca ma omoara factura!iar cu apa la WC e buna ideea dar pe caldura asta.....
Ile 38 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jadi/jadi.jpg)
jadi spune:
Azi toata ziua am tot vegetat, cred ca ma resimt si eu un pic dar nu ma plang, am ajutoare si sunt OK, in plus Tudor e cumintel, mananca, doarme si uite asa, sper sa il tina tot asa!
Fetelor, mult a fost putin a mai ramas, nu va grabiti ca mame tot veti fi!
Andutzy, grea decizie pentru 37 de saptamani implinite. Eu am facut ambele cezariene la 38 si 2 zile si 38 si 4 zile! Si au fost copii OK, doctorita mea vroia acum sa imi faca cezariana chiar la 37 de saptamani! Daca insista, cred ca ma operam si la 37, eu am incredere deplina in ea!
Roxanadum la grele incercari te pune doctorul. Probabil ca el face cezariene doar "on call" si prefera sa le programeze, in plus daca e si la CF2 mai mult ca sigur dimineata e la CF2 si opereaza doar dupa amiaza la Euroclinic. De altfel mi-e greu sa cred ca nu au o echipa permanenta pentru cezariene de urgenta mai degraba as crede ca sunt doar pretexte pentru a te programa si pentru a fi mai usor pentru doctor. Pe de alta parte, circulara de cordon e destul e riscanta dar nu am idee ce implicatii sunt daca "te apuca nascarea".
Lary esti haioasa rau. De maine fac consiliu de familie pentru cei 4 membrii adulti si 2 copii, facem pipi in formatie de 2 . Si sa nu se mai schimbe lumea de chiloti zilnic ca uite cum irsosesc eu apa si detergentul, nu intelegeam de ce spal cate 2 masini zilnic in ultima vreme!
Eu ca sa imi monitorizez daca mi-a coborat burta sau nu, incercam sa vad daca imi incape bratul sub sani si burta si pana la cezariene nu mi-a coborat burta la nici una din sarcini. Daca e sa ma iau dupa o celebra matusa de a mea " de cand iti coboara burta pana nasti nu ai mai mult de 3 zile"
Si mai spun ca mama ma terorizeaza cu stirile criminale de la ora 5, azi am vazut numai omoruri si sinucideri si pe alocuri ceva accidente .
Deni & Vlad & Tudor
Samurai-lady spune:
DENI-da,da,da si toata lumea fara kiloti in casa,ca sa nu avem mult de spalat.
Samurai-lady 36 weeks
si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
Samurai-lady spune:
DENI-da,da,da si toata lumea fara kiloti in casa,ca sa nu avem mult de spalat.
Samurai-lady 36 weeks
si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
paticut spune:
buna ziua gagicutelor....
am intrat si eu de ceva vreme dar v-am citi din urma. Doamne cat puteti scrie in w/e.
vroiam sa multumesc pentru fetelor! (irinusha, jeni etc.
Vio bine ai venit inapoi pe DC. Sa traiesti oana camelia sa fii santoasa, papacioasa si cuinte.. numai bine pe lumea ce ai pasit.
mada cum a fost la cumparaturi?
Felicitari Carla - sa va traiasca printesa Sabina.
paticut 35+ cu
Rares
paticut spune:
incep si eu ca Andra (Andutzy) - fiecare cu ce ne doare.
dupa ce sambata am fost si am curatat toata casa (marea casa cu un dormitor, bucatarie si baie + hol) am primti viitorii nasi la un gratarel (scuze fetelor de pohte). totul bine si frumos numai ca au stat pana la 10 seara si am fost lata.
a doua zi s-au anuntat socrii si a fost ingrozitor. am simtit ca le iau gatul. si mai sopunea nu stiu cine sa-i chem cand o sa nasc sa-mi fie aproape sa aiba cine sa ma ajute... poate daca sunt nebuna!!! (aici pune-ti si voi virtual zidul si biciul).
socru-miu m-a strigat sa vin sa bag berea si sucul in frigider.... si a stat ca on bou sa se uite la mine cum duceam cate doua cutii de bere la congelator, cum caram sticlele de apa la 2 l si in plus a adus numai cola si apa minerala (la cererea mea a fost apa) .. pai eu beau cola? ma rog.. m-am intins deja.
mcii care i-a adus erau naspa am mancat juma de mic si toata seara m-a durut stomacul, pancreasul naiba sa le ia...
acu' sunt lata de oboseala, am bucataria murdara.. ca de de aceea muncisem eu atata ca sa am si eu o saptamana curata casa dar de...
nu mai pot. m-am saturat. o sa mai vina la botez. pana atunci pas.
va trimit o tuturor si sa ma iertati ca v-am intoxicat cu nervii mei.
sa aveti o seara placuta ... si pe maine...
paticut 35+ cu
Rares
siminoc spune:
Ziua buna!
Iaca am revenit! In forma maxima, dupa o plimbare, fugarit aspiratorul prin casa (am capatat si o contractie nedureroasa dupa atata efort!) si o ora de somn!
quote:
Originally posted by liadorian
Siminoc, mai e asa de putin! De-abia astept sa aud povestea Mirunei tale.![]()
Lia, si mie mi se pare ca mai este atat de putin si totusi parca aceste ultime zile trec cel mai greu! Abia astept sa o vad (ca atat va fi pentru inceput), sa o tin in brate, sa fie totul bine si sa venim repede acasa!
![](icon_smile_big.gif)
Simona
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
A M R 3 ZILE (teoretic! cu tot cu prelungiri!)
![](icon_smile_big.gif)
poze cu burtica si fara
![](foto.gif)
siminoc spune:
quote:
Originally posted by estecri
Karli si cu siminocdin ce am inteles sunteti inaintea mea cu o zi pentru nastere...deci...facem galerieee
Nu mai conteaza in ce ordine suntem (Karli parca e miercuri), da' nu-i rau sa se antreneze majoretele pentru toate trei! Va fi o saptamana aglomerata!
![](cool.gif)
Simona
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
A M R 3 ZILE (teoretic! cu tot cu prelungiri!)
![](icon_smile_big.gif)
poze cu burtica si fara
![](foto.gif)