Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt CAP. 4
Raspunsuri - Pagina 18
_giulianna_ spune:
Buna dimineata fetelor!
Vreau sa incep si eu din nou dieta, am mai tinut si cu rezultate bune. Am dat jos atunci vreo 4-5 kg parca in 2 saptamani.
Mai tine cineva acum? Sau vrea sa mai inceapa cineva sa ne tinem de manutza?
Incep de maine.
Intrebare: ananas la cutie se poate manca dimineata? Bineinteles fara zahar.
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
de ziua mea 16.06.2008 vreau sa fiu
energy79 spune:
buna dimineata fetelor!
Saryta,asa putin ai dat jos?doar 1.5kg?
eu credeam ca am dat cel mai putin jos,2.5kg dar vad ca se poate si mai putin!daca iti doresti sa mai slabesti,poate reusesti daca tii post,important e sa nu mananci mult!
eu,asa cum v-am spus,am incept sa ma duc la sala..mi-au facut si un test care masoara grasimea din organism..zice ca minimul care il poti avea este 12-13%...eu am avut 11.8% si mi s-a explicat ca ceea ce vad eu moalesi credeam ca e grasime(la burta,la solduri,la brate..)sunt muschi lasati,nelucrati,moi...nu grasime...si ca de fapt daca tin dieta,muschii se vor lasa si mai tare si nu fac nimic bun..asta e explicatia de am primit-o..si sfatul:multa gimnastica,in special cu greutati pt intarire musculara si multe proteine...
asa ca..asta o sa fac acum...o sa merg de 5 ori pe saptamana si sa incerc sa mananc sanatos..gata cu curele de slabire...si abia invatasem si eu meniul..ma invatasem pe morcovi...glumesc normal..
_giulianna_,daca vrei partener,si sotul meu tine dieta,o sa scriu eu in numele lui.Azi e la a treia zi,cea cu ton la pranz,vad ca rezista eroic,mai papa cate un morcovel intre mese(acum 2 zile seara mi-am curatat eu 2 morcovi,ma vede,se stramba..eu mananc cu pofta,cere si el o bucatita,ii place,e dulce..mai cere si apoi imi marturiseste..nu imi imaginam niciodata ca o sa mananc morcovi..si o sa ii si savurez,asa ca aseara iar m-a pus sa ii curat)numai ca nu prea bea apa..decat seara cand ajunge acasa si stau eu cu sticla dupa el..poate in timp se va obisnui...el ar trebui sa slabeasca cam 10 kg....
o zi buna tuturor:)
http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg
saryta spune:
fetelor au inceput pregatirile pt. sarbatori?
slaba miscare.
spor la slabit celor care mai sunt pe baricade.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
saryta spune:
LA MULTI ANI!
Nu se mai baga nimeni, hai fetele la slabit!
De luni ma bag si eu.
Va astept!
LA MULTI ANI !
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
saryta spune:
Bine ai venit Georgia! Sper sa reusim sa slabim cat mai mult.
LA MULTI ANI !
eva03 spune:
quote:
Originally posted by _giulianna_
Intrebare: ananas la cutie se poate manca dimineata? Bineinteles fara zahar.
Chiar daca raspunsul meu pare sa vina tarziu, raspund in ideea ca mai au nevoie de acest raspuns si alte persoane.
Deci: nu ai voie decat fructe proaspete, de sezon, chiar si ananas, dar precizeaza, proaspat.
Sper sa va fie de folos.
saryta spune:
Salutare ... de maine intru si eu. Abia astept.
Spor la slabit.
LA MULTI ANI !