Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt CAP. 4

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinush_77 spune:

ENERGY cum mai stai cu dieta,ai reusit sa mai slabeti? Eu am renuntat la diete, am facut pasul cel mare, mi-am facut o programare la nutritionist, in decembrie cand merg in tara.
Fetelor care mai tineti diete bafta in contiuare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare.
Azi m-am abatut un pic am mancat 2 covrigi, dar ii dau inainte.
Spor la slabit.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

salutare tuturor!
eu am terminat cele doua saptamani de dieta duminica si de atunci sunt la mentinere...ma mentin,vad ca nu am mai pus deloc desi nu o tin chiar strict,ideea e ca nu exagerez si nici nu mananc mai tarziu de ora 19.00!
v-am citit in fiecare zi si vad ca la voi da rezultate,eu nu am fost deloc multumita de cele 2 kg si un pic cat am dat jos..de fapt ma asteptam la mai mult..dupa cum zice si titulu,inte 4 si 7 kg..eu din start am crezut ca e sufiecient sa tin doar o sapatamana...
acum ma bate un gand sa mai incerc de luni macar o sapatamana..inca nu intru in blugii mei,de fapt intru dar nu pot respira...sa vedem...

alinush,eu nu stiu cate kg vrei tu sa dai jos,dar ai dreptate,asa e cel mai bine,cel mai sanatos si sigur..felicitari pt atitudinea inteleapta!sper ca ai gasit un medic bun,cu recomandari si nu imi ramane sa iti urez decat spor la slabit!

sincer,mie pt cele 4 kg(pe care doar eu le vad)pe care vroiam sa le dau jos mi-ar fi fost si jena sa merg la un nutritionist..sigur nu ma lua in seama

http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg

Mergi la inceput

Energy eu am inaltimea de 1.70 si 81 de kg, de doi ani incerc sa slabesc sa ajung macar aproape de 70 de kg(nu am avut niciodata mai mult de 68-70 de kg), din pacate slabesc dar in foarte scurt timp le pun la loc. Am incercat o gramada de diete dar, nu au facut nimic bun asa ca m-am hotarat sa merg la nutritionista la care a fost sora mea(cu ajutorul careia a dat jos 20 de kg).
Cat despre reanceperea dietei ar trebui sa astepti cele 2 saptammani de mentinere si dupa aceia sa o reiei, asa este recomandarea. Oricum multa bafta in pierderea celor 4 kg , cu toate ca nu sunt multe dar totusi greu de dat jos

Mergi la inceput

alinush,pana acum dupa ce terminai o dieta,incepeai sa mananci normal?si ce anume inseamna normal la tine?ma gandesc ca e putin cam ciudat...cum sa le pui atat de repede inapoi?

eu cred ca nu reusesc sa slabesc cu dieta,nu stiu dar alea naiba 4 kg parca nu se urnesc deloc..desi,de 3 sapt fac pilates zilnic,nu simt nici o diferenta..asa ca sapt asta o sa merg la o sala de gimnastica,aici iti fac niste analize in prealabil si iti masoara procentul de grasime din organism si in functie de astea iti recomanda ce program sa urmezi..fitness,aerobic,tae bo,pilates,inot...au multe..cred ca e singura solutie cu o alimentatie normala,fara exagerari..poate reusesc sa dau un pic jos si sa-mi tonific musculatura..
in leg cu saptamanile de mentinere,asa e ,regula e sa tin 2 sapt dar eu nu tin strict si vad ca nu am pus nimic la loc,adica la pranz mananc uneori mancare gatita,seara de cele mai multe ori un gratar cu salata,dimineata mananc iaurt cu cereale..am mai gustat si dulce..nu f mult,cat sa imi treca pofta,cafeaua de dimineata o beau cu zahar ca nu pot sa o inghit cu dulcitori...si la asta ma refeream,daca nu incep dieta propriu-zisa,cel putin o sa tin mentinerea asta mai stricta,asa cum ar trebui de fapt:)
este un gand,oricum..sa vedem si ce apetit o sa imi aduca sportul!
o zi buna in continuare si un weekend placut!

Mergi la inceput

Energy dupa ce am terminat dieta mancam normal, in sensul ca nu exageram cu dulciurile , grasimile ... dar din pacate asa se intampla la mine, nu este prima dieta la care mi-se intampla asa. Poate ca organismul meu era infometat si atunci tot cea ce mancam se depunea.
Cred ca dieta asta nu este buna pt tine , datorita faptului ca nu reusesti sa dai jos cele 4 kg si cred ca ai ales metoda justa mergand la sala. Succes in continuare in lupta pt pierderea celor 4 kg incapatanate care nu vor sa se duca.
toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Eu dupa diete am mancat cat de cat normal, adica am mai gustat si cate ceva din cele interzise si am pus doar 1 kg de o luna incoace asa ca la mine e ok.....
Mai incep iara saptamana viitoare

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
alinush,ai drepate,organismul tau saracul incearca sa se apere si dupa o cura(de infometare??) depune tot!poate ai tinut prea multe diete nepotrivite tie!oricum succes de data asta si iti doresc sa ti se recomande o dieta in care sa nu rabzi si dupa care sa nu se mai puna kilogramele la loc!e idealul,nu?

eu de luni o sa merg la sala,nu cred ca o sa pot chiar luni ca am niste cursuri si termin tarziu dar marti voi merge cu siguranta!si cred ca o sa fiu mult mai atenta si la ce voi manca...poate ma apuc iar de regim....sa vad.vreau pana la Craciun sa dau jos kg astea ca am de gand sa port o rochie tricotata destul de..stramta

multa bafta in continuare si un weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Vad ca se vb tare de dieta pe forum asta...dar cartea Mihaelei bilic ati citit-o, cum vi se pare?
Eu incerc sa fac rost de ea ca cica e tare interesanta si ne ajuta mult.

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... slaba miscare pe aici.
Eu am reusit sa dau jos 1,5 kg ...ma asteptam la mai mult, dar e bun si atat. Saptamana asta postesc ... asa ca va doresc voua spor la slabit si voi reveni si eu in forta dupa ce o intarc pe Antonia.
Spor la slabit.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput