Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt CAP. 4

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinush_77 spune:

Buna Energy79, eu gatesc spanacul cu lapte pt ca nu il pot manca verde, si nu stiu daca sa compromis dieta pt ca eu am dat jos deja 6 kg in 8 zile. Desi cred ca am eliminat apa din organism.Eu iau niste integratoare alimentare pt par ,pt ca imi cade f tare parul si vad ca nu o influentat negativ dieta.Ar fii mai bine sa te cantaresti macar la 3 zile si nu in fiecare zii , pt ca ramai putin dezamagita ,dar daca nu te cantaresti zilnic vezi rezultatul cu alti ochi.
Iti urez mult succes in pierderea celor 5 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

6kg?merge super bine la tine,bravoo!faci si sport?
din pacate nu ma pot abtine sa nu ma cantaresc dimineata si in afara de prima zi scad cu cate 400gr in fiecare zi...cam putin dar zilele astea nici apa nu am prea baut ca am uitat si nici sport ...
cat despre spanac eu il fac salata,crud,imi place,numai sa fie frunzele mai mici sa fie mai fragede ...
pupici

Mergi la inceput

Am renuntat la dieta azi dimineata , ca asa de rau ma simt,ametesc foarte tare si ma simt asa de slabita, nu mai rezist. Am ajuns la 78 de kg este adevarat dar si puterile mi-au slabit, nu am facut sport doar ca merg la lucru si ma intorc cu bicicleta. In rest ce sa spun ,prefer sa o intrerup decat sa ma imbolnavesc.

Mergi la inceput

aaa,sincer imi pare rau ca nu te simti bine,poate ar trebui sa iti faci un set de analize,ameteala asta ar putea fi mai degraba un deficit de fier decat de calciu...oricum,mai bine ca ai intrerupt-o decat sa te imbolnavesti!
eu continui eroic,chiar daca ieri am gustat cate foarte putin si din altele pt ca am iesit la restaurant si nu m-am putut rezuma numai la gratarul meu cu salata si am baut si un pahar de vin..am avut aniversare.
oricum azi am continuat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si nici nu m-am cantarit de dimineata ca mi-e teama ca ieri am stagnat...multa apa in continuare si de azi incep si eu pilates!trebuie neaparat sa mai dau jos cateva kg,nu imi mai vine nici o pereche de pantaloni..port numai colanti

fetele,nici o veste?alibra , dumitrulaura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

eu de luni am incep iar si am dat jos 2 kg jumate...eu deja dupa cele 5 jumate de tura trecuta am reusit sa intru in blugii mai vechi si chiar mi-am gasit cu un nr mai mic sa -mi iau.....mergem inanite....

Si inca cevaq sa ma laud decand am slabit al meu sotz ma alerga toata ziua prin casapt

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati-poza carmina1

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Bafat fetelor, sper sa dati jos kg , eu o sa merg la un endocrinolog sa imi dea el o cura si sper ca o sa ma ajute

Mergi la inceput

azi sunt dezamagita....
de joi de dimineata nu m-am mai cantarit si desi am calcat putin pe alaturi joi seara ,am faut sport si am baut cel putin 2 l de apa pe zi...azi,dupa doua zile nu numai ca nu am scazut deloc in greutate dar aveam cu 200gr mai mult decat joi...
pai daca o tin tot asa...o sa slabesc si eu probabil 2-3 kg in 2 sapt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Energy ,dieta trebuie respectata intocmai. Daca introduci alte alimente pe langa cele mentionate procesul de scadere in greutate se incetineste.Poate ai mancat ceva in plus.
Eu , cum pun 2 kg in plus, cum incep dieta. Cam asa trebuie procedat. E greu dar macar bine ca sunt rezultate.
Cantarirea se face in fiecare zi(am citit in carte), fara haine pe voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibra spune:

Buna, fetelor!
din pacate am renuntat la dieta doar dupa doua zile,pentru ca am mers la un job nou si chestia m-a dat peste cap. mi-era greu sa imi pregatesc mancarea pentru a doua zi la munca, asa ca am renuntat dupa doar 2 zile. dar nu mi-a placut jobul, asa ca acum iar stau acasa.
dar nu renunt, mai ales ca am in frigider inca provizii de peste,spanac, legume. ma gandesc sa incep sa mananc fara grasimi si mai rar dulce, si cand ma voi mai acomoda, voi incerca dieta din nou. mi se pare destul de drastica, si cum eu oricum sunt mai aeriana, imi trebuie ceva timp sa ma "educ".
pentru alinush_77: sa stii ca vitaminele si mineralele nu au calorii, deci nu ingrasa, prin urmare nu au cum sa afecteze nici o dieta. doar ca atunci cand iei calciu, creste pofta de mancare. trebuie sa ai doar vointa sa nu sari din schema, cum s-ar zice.
va doresc succes in continuare la dieta si revin cand o sa ma prinda "curajul"
pupici!

Mergi la inceput