Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt CAP. 4

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

da,dumitrulaura,probabil asta e...azi aveam cu 100gr mai mult ca ieri...intr-o sapt am scazut doar 2.1kg.si nu am facut mari modificari sau abateri,adica intr-o seara am mancat gratar de vitel in loc de pui si pe langa salata am gustat din 2 aperitive,adica cate o furculita din fiecare nu mai mult si am baut intr-o seara un pahar de vin,in alta un cocktail,asta pt ca am iesit in oras,acasa nu as fi baut..astea sunt exceptiile care au compromis dieta mea...
azi am intrat in cea de-a doua saptamana,o sa fiu mai stricta de data asta.
iti multumesc pt sfaturi!
o saptamana buna tuturor si spor la slabit!

alibra,sa stii ca si mie mi se pare cam drastica dieta....mi se pare ca ma infometez serios...dar cum fetele pe aici ziseau ca este suficienta mancare,ca e rezonabila..nu am mai zis nici eu nimic...oricum mananc sa nu ma umflu,atat cat sa fiu satula si in 2 ore mi-e gandul numai la mancare...clar fac eforturi mari sa nu ies din schema..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush_77 spune:

Alibra : eu cand am tinut dieta nu am calcat pe langa, ce era scris aia am papat , dar problema era ca ameteam foarte des si foarte tare ca m-am panicat, nu mi-sa mai intamplat asta la ici o dieta care am facuto. Drastica nu este dar nu stiu cat e de sanatoasa. Am lasat dieta de 6 zile si deja am pus la loc 3 kg, poate ca am si papat mai mult. Stiu ca vitaminele nu ingrasa dar la asta nu m-am gandit . Bafta fetelor care tin dieta

Mergi la inceput

eu sunt constiincioasa si va anunt in continuare de rezultatele mele desi se pare ca sunt singura pe aici care inca mai tine dieta

saptamana asta vad ca merge mai bine,ce-i drept de data asta sunt stricta,pap numai ce e pe lista,si cat mai putin...si ieri am scazut 200gr,azi 500gr...Cred oricum ca atunci cand vrei sa slabesti putin(3-4-5kg)se slabeste f greu,nu stiu daca e asa,asta e teoria mea,poate isi da cineva cu parerea..
de exemplu sotul meu,care avea cam 10kg surplus,de cateva zile mananca numai seara acelasi meniu ca mine,in schimb in rest mananca normal si in decurs de cateva zile a slabit 4 kg..eu ma chinui de 10 zile si am slabit 2kg numai:(

a,era sa uit..apa beau cam 2litri pe zi si fac si pilates,oricum mi se pare apa de ploaie,nu ma oboseste deloc,mi-ar placea sa merg la sala sa trag un pic de fiare dar nu am cu cine si sunt prea comoda sa merg singura:(

pupici,o zi buna!

Mergi la inceput

a,mai am si eu o intrebare,poate ma lamureste cineva:

daca atunci cand trebuie sa mananc carene la gratar ,toc carnea si ii aduc niste mirodenii si felia de paine din meniu(daca e)o inmoi si o pun si pe ea si fac 2 chiftelute si le prajesc la grill fara pic de grasime...are ceva?ma gandeam ca as putea sa mai diversific in felul asta..m-am cam saturat de muschi file la gratar sau piept de pui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Eu cred ca poti manca orice fel de carne la gratar, preparata cum vrei tu atata timp cat e respectata lista. Eu nu vad ce ar avea daca ai face carne tocata la gratar.Oricum e o idee buna. E ok. Numai sa-i iei grasimea.

Am observat si eu ca atunci cand sunt putine kg de dat jos e mai greu. Si eu fac pilates si s-a mai asezat carnea pe mine. Atat. Ca de slabit nu pot sa zic ca am slabit. Deocamdata ma mentin. In carte scrie ca la 2 kg in plus trebuie apelat la regim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... ma primiti si pe mine?
De luni ma apuc ... parca nu e bine sa incep de maine.
Am 1,67 si cred ca in jur de 59-60 kg(luni dimineata ma sui pe cantar) si vreau sa ajung la 56 sper.Inca alaptez ... oare e o problema asta?
Zilele astea merg sa-mi fac aprovizionarea cu toate cele si ii dau batai. Eu am mai tinut regimul asta, dar numai o sapt. si a dat rezultate ... sper sa dea si de data asta.
Spor la slabit!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

buna dimineata si bine ai venit Saryta!vad ca nici tu nu vrei sa dai prea multe kg jos,sunt f curioasa de rezultatele tale!spor la treaba!voi fi aici sa te sustin!
eu nu dau jos si pace!nu functioneaza la mine,nu stiu ce sa zic...
eu sunt miniona,deci astea 5 kg de le aveam in plus chiar se vedeau...am 12 zile de cand tin regimul si am slabit abia 2.3kg...de 3 zile stagnez la 46,6-46,7...desi tin in continuare regimul si beau multa apa...daca as mai da jos macar 1kg!!!oricum o sa continui cu cele 2 saptamani de mentinere...
chiar nu am idee de ce nu dau jos...poate ca mananc prea mult?uite,de ex ieri la pranz trebuia sa mananc 2 oua cu branza light si rosii...am facut o omleta in care am pus putina branza si 2 rosii mici taiate cubulete...am mancat doar jumatate,tot cu gandul sa nu ma umflu prea tare...si dupa 2 ore ma urcam pe pereti de foame...asta e mancare multa?sau aseara am mancat doar partea de jos de la o pulpa de pui la cuptor cu 2 linguri de fasole verde fiarta...
nu stiu,poate daca as injumatati portiile as slabi dar in acelasi timp sigur as lesina de foame...

Mergi la inceput

ENERGY vad ca inca nu ai renuntat la dieta, spor in continuare ,desi nu cred ca vei obtine ceva cu injumatatirea portiilor, nu vei rezolva mare lucru doar ca s-ar putea si sunt convinsa ca asa va fi ,te vei simti mai slabita si nu cred ca te-ar ajuta prea mult. Nu stiu daca stii dar daca tu nu mananci atat cat are nevoie organismul pt a functiona bine, nu vei da jos kg , ci din contra cand vei incepe sa papi se va depune tot.
Daca vrei sa dai jos kg este imoprtant de stiut ca nu infometarea te va ajuta sa slabesti din greutate, ai grija sa nu dai intr-o anemie de care nu vei mai scapa.
SARYTA cred ca mai important este sanatatea copilului decat kg in plus ce le ai, sfatul meu ar fii sa astepti pana ce nu mai alaptezi , asa cel putin bebele o sa aibe un lapte sanatos

Mergi la inceput

Si eu am tinut dieta asta si am slabit 6 kg in 10 zile , dar nu am mai reusit sa o tin , imi era f f rau. Dupa ce am renuntat la ea am pus la loc 4 kg,... deci a meritat efortul? Prerea mea este ca nu e o dieta sanatoasa si nu va aduce nimic bun.

Mergi la inceput

alinush77,iti multumesc mult pt raspuns!adevarul e ca nu stiam ca daca nu mananci atat cat are organismul nevoie ,nu vei slabi..eu,in ignoranta mea speram ca daca mananc cat mai putin voi slabi dar vad ca nu e asa..este prima dieta pe care o tin,niciodata nu am avut nevoie sa slabesc..numai ca in ultimul an am pus aceste 5 kg,am schimbat tara,mediul,mancarea..si s-a vazut!
ai dreptrate,nu cred ca dieta asta este rezolvarea mea,sunt f frustrata pt ca desi nu ies din schema ,nu slabesc..
cred ca mai bine ma orientez asupra sportului intensiv si cateva abtineri de la alimente interzise..nu stiu daca ar avea efect pt ca in viata mea nu m-am abtinut de la nimic si imi este f greu!
oricum iti multumesc mult pt suport!nu mai revin la aceasta dieta,o sa incerc sa ma mai abtin urmat 2 sapt,saptamanile de mentinere!

un weekend placut si spor la slabit celor interesate!

Mergi la inceput