Durerea unei pierderi de sarcina (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Cristina Ana, pai sotul tau vrea sa fie batut. Pai tie asta iti trebuie acum? Hai nu te mai intrista, trebuie sa te bucuri ca bebelusul tau e bine si mai sta acolo 2 saptamani.

Ceva teste pozitive astazi?

Va pup si astept vestile bune,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

am facut azi de dimineata un test sure check si a fost negativ.uratzii inca nu mi-au venit si nici nu dau semne ca ar veni.sunt Z29 si stiu ca am ovulat in Z13, maxim Z14.atunci de ce nu apar?sa ma linistesc si eu si sa o pot lua de la capat.de dimineata si eu si sotul am pazit testul in speranta ca vom vedea cele doua liniute. sunt tot umflati si tari.si sunt asa de 5 zile.
liana pai sa nu-l slabesti o secunda pe grasu'.pune-l la munca.pai cum altfel vine bebe?
mirelus de galerie.se pare ca vom incerca impreuna si luna asta.
remaliss unul din teste a avut o liniuta roz, foarte foarte pala, iar altul facut la 2 zile dupa a fost foarte negativ.nici macar o umbra.de asta zic eu ca primul nu a fost bun.
remaliss ma intreb daca sotii astia ai nostri simt ceva.ca al meu sustine ca am un bebe in burtica, chiar daca testele sunt negative.acum om vedea.la prima sarcina in Z36 d'abia zaream o liniuta pala.daca nu faceam beta HCG nici nu stiam ca sunt gravi.
alinushca la testele de sarcina pe care le fac eu , Barza si Sure Check, liniutele sunt rosii, de fapt un rosu-visiniu inchis.acum sunt teste care au si liniutele albastre, sau care au un + in loc de liniuta.
michelle iubita, merci mult de incurajari.inca mai sper si la cata galerie imi faceti voi, chiar nu as vrea sa va dezamagesc.nu te mai gandii la prostii.sigur vei primi o veste buna de la dr.
cristy74 sper si eu ca ori nu era testul bun, ori l-am facut prea devreme.
sorceress merci muult pentru galerie.sper sa nu scoti trompeta degeaba.
Lau Meli cum a fost testul?sotul nu te mai lasa sa faci?offf, nu stiu nici ei ce sa faca sa nu mai suferim atat.al meu aseara cum a intrat in casa m-a intrebat daca am cumparat test.
Irene Cam ma bucur ca a iesit papanicolau bine.ai scapat de o mare grija.m-am saturat de teste.nu mai fac niciunul.daca pana joi nu-mi vine fac un beta hcg ca sa nu mai am stres in week-end.
myry sper sa fie si la mine prea devreme.dar nu mai fac niciun test.m-am saturat de ele
cristina_ana nu te mai supara ca se supara si bebe.hai ca atunci facem doar incalzirea.scoatem cate o majoreta pe zi ca sa nu uite miscarile

Va invit pe toate la un pahar de sampanie si la o felie de pentru ca astazi aniversam 3 ani de la casatorie.diseara vom iesi la o cina romantica .am prmit cadou de la sotul meu un ceas foarte frumos.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Felicitari Mcrissa pentru cei trei ani de casatorie. Multumim de sampanie, esti o graduta. Referitor la testul te sarcina eu tin pumnii sa fi fost prea devreme si peste cateva zile sa iasa pozitiv. Eu ma tot gandesc ca simptomele tale sunt de gravida, nu se poate sa nu fie asa. Te pup si sa veti o aniversare frumoasa, sa traiti fericiti pana la adanci batraneti si aveti multi copii frumosi.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

[quote]Originally posted by cristy74

Felicitari Mcrissa pentru cei trei ani de casatorie.

Mcrissa, azi implinesti 3 ani de casatorie?? Si eu la fel:) La multi ani fericiti si cu multa sanatate si bucurii!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 35+

Mergi la inceput

Violetan felicitari si tie, sa fiti sanatosi si fericiti.

Mcrissa scuze am vrut sa spun ca esti o draguta, nu o graduta, dar am incurcat tastele.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

violetan felicitari si tie pentru cei 3 ani de casatorie!
cristy daca mai bagai si un vi in acel cuvant iesea graviduta

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Asa e Mcrissa stiu degetele mele ce sa scrie. Sper sa fie de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mcrissa felicitari pentru aniversarea a 3 ani de la casatorie Multi ani fericiti impreuna,sa fiti sanatosi,sa aveti numai bucurii si multi copii!
Iti tin pumnii in continuare sa fie cu ochisori!Petrecere frumoasa diseara!
Lau-Meli ai facut testul?Sa dea DD sa fie pozitiv.Tinem pumnii!
Michelle ai incredere ca maine o sa vii cu vesti bune.O sa ne gandim la tine si iti transmitem tote gandurile noastre bune!
Irene e bine ca ti-a iesit ok PAP-ul!
Tu esti pe 26 septembrie si eu pe 28! Sa inteleg ca Liana este pe 27? Super tare,o sa facem o petrecere pe cinste,3 zile la rand!
Cristina mersi mult pt incurajari!
Nu mai fi suparata,indiferent ce probleme sunt incearca sa nu le mai pui la suflet pentru ca toate sunt trecatoare.Tu nu ai voie sa fii suparata.Sper ca astazi esti mai bine.Te imbratisez cu drag!
Liana iar pleci in vacanta si ne lasi singurele?Ce bine de tine!
Eu sunt Z3 si abia astept sa treaca CM.
Va pe toate!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Neatza tuturor fetelor curajoase si mai putin curajoase de aici!

mcrissa si violetan felicitari!! Trebuie sa fie o zi foarte frumoasa!! Noi abia ne indreptam spre 7 luni... e inca proaspata si frumoasa treaba. Ramane asa for ever and ever and ever, nu?
Sorceress a talibanilor, poate faci niste poze frumoase cu marea si ne arati si noua daca ai timp. Mie una imi e foarte dor de mare si sigur nu ajung anul asta,
remaliss, eu am folosit numa cel mai ieftin test de pe piatza. Numele lui mi s-a parut hazliu "Dr. Sigur". Costa ceva de genul 3,5 lei... mi s-a parut cam dubios pretzul cand l-am cumparat. Dar nu a dat gresh. Nici nu cred ca am sa dau banii pe unul mai scump, ca asta si-a facut treaba bine.
L5845, mai, poate e devreme pentru un test? Nu ma prea pricep. Cand am ramas eu, am facut testul in a 33-34 zi de ciclu si in 2-3 secunde dupa ce l-am scos din paharel erau deja cele 2 linii... m-a si mirat ca nu a trebuit sa astept 4-5 minute cum scria pe prospect... Dar daca vin uratii, sa nu te intristezi prea tare, te rog
IreneCAM, pai partea plina a paharului cred ca e destul de mare. Numa bine ca ai descoperit-o ca acum poti sa faci curat in "casuta" pentru BB.
cristina_ana, trebuie sa iti fie greu sa mai astepti, dar stie BB de ce mai sta pe acolo. mai capata putina greutate, se mai relaxeaza, mai exerseaza ca il asteapta o experienta foarte grea! Va pup pe amandoi (amandoua, ca eu nu stiu ce BB astepti ) si sper sa ai o nastere foarte usoara!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Cristina_ana-imi pare rau ca te.a suparat sotul dar te rog nu te intrista,fii putin egoista si in cele doua saptamani pe care le mai ai nu te consuma pemntru NIMIK,fii putin egoista,certuri mai sunt in cuplu la fiecare dintre noi dar acum nu te consuma te rog eu!imi vine sa vin sa il bat pe sotul tau ca a indraznit sa te supere acum!draga de tine uite un pupic dulce de la mine si un pentru sotul tau!
Mcrissa-la multi ani impreuna,sa aveti parte de o zi minunata azi,te rog sa nu te intristezi din cauza testului negativ,nu uita ca azi e o zi deosebita!!!te imbratisez cu drag!
Violetan-felicitari pentru cei trei ani de casatorie,sa sarbatoriti frumos,sa aveti o zi asa cum va doriti!!
Blueeyes-hai capul sus ca imediat trece cm si vine perioada fertila,eu iti tin pumnii mereu!Mersi ca te gandesti la mine,mi-este atat de frica maine,sa treaca odata si sa vin cu vesti bune!
Oana-oana26 cum te mai simti?
L5845-draga mea imi doresc atat de mult sa ne dai marea veste in curand!Ia spune-ne ai facut testul ca sunt tare nerabdatoare!
IreneCam-ma bucur ca rezultatul la papanicolau a iesit bun!!
Crsty74-ma bucur sa te vad activa pe aici!tu cum mai esti?
Liana 30fata optimista!!
Fetelor,sper ca nu credeti ca sunt isterica dar am emotii si imi este tare frica de ziua de maine,sper din suflet sa fie totul bine ca nu as mai suporta o veste proasta!Am sa intru maine sa va scriu ce si cum a fost daca e totul in regula ca daca nu,iar ma pun pe plans si nu ma mai scoate nimeni din butoi...Nu pot intelege de ce ni s-a dat o asemenea durere iar acum cand am avut puterea sa incercam din nou nu vrea sa vina bebe,nu inteleg...uneori sunt satula de toata lupta asta...ma gandesc la Katahrina noastra scumpa si la prima sarcina,ce familie fericita am fii fost acum cu doi copilasi..cat ne-am bucurat...cand il vad pe sot cat isis doreste,ce sa mai zic de mine,numai la asta ma gandesc..of Doamne ajuta-ne!!!

Mergi la inceput