Durerea unei pierderi de sarcina (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

L5845, iti tin pumnii stransi!! Sper din tot sufletul sa iasa testul asa cum iti doresti! Si multumesc pentru sfat. Chiar ar trebui sa verific si eu cum functioneaza ovultia la mine mai ales ca am ciclu de 33-35 de zile. Dar e chiar asa evident ca inca nu stiu pe ce lume sunt?....
Michelle - sunt perfect de acord cu 5845. Fara ganduri rele! Ce poa sa supere un BB in burtika mai tare decat o mamica speriata de fiecare data cand merge la doctor si careia ii bate inima ca la locomotiva! Apoi gandeste-te asa: sunt convinsa ca un doctor da de-a lungul practicii lui de doctor muuuuuuult mai mute vesti bune decat vesti proaste!! NU are cum sa fie altfel. Sunt convinsa ca daca ai mai avut parte de vesti proaste o sa ai parte si de multe multe vesti bune. Sau de una singura dar MARE. :)
Soceress, pai indicatia e ca toata lumea sa nu scoata nasul la soare decat dupa ora 3-4. Doctorul meu mi-a prezentat lucrurile de parca este total interzis sa stau la soare si sa fac baie a orice ora timp de 2-3 luni,. Nu pot spune ca am inteles de ce. Pare el sa fie asa mai ... strict. Daca al tau a zis altceva e bine. SI spoi te inteleg perfect. Si eu tanjesc tare mult dupa mare dar am sa fac un efort si nu am sa merg anul asta. Ca oricum nu as putea sa ma abtin sa nu ma balacesc...

Si eu m-am hotarat azi: dupa primul CM revenim la proiectul BB. Corpul meu cred ca o sa stie daca e cazul sa gazduiasca asa repede o noua sarcina sau nu. Am sa am incredere in Doamne Doamne si daca raman si daca nu raman! Dar e bine ca am reusit sa ma hotarasc daca sa mai astept 2-3 cicluri sau nu. M-am hotarat citind ce au scris fetele pe aici. Multumeeesc!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Liana,, am vazut ca m-ai certat,da' azi am dormit tot timpul aproape,am devenit pasare de noapte.
Michelle, e normal sa-ti fie teama de dr. dupa asa ceva... iti tin pumnii si ma voi gandi la tine cand vei fi la dr.Peste doua saptamani mergem la primul eco sa ne masuram,sa ne admiram si atunci voi veni cu date concrete si cu poze banuiesc.
Lau-Meli, tinem pumnii sa fie dublu!!!
dragelor, tuturor in parte.

Marina, o in 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna fetelor!
MICHELLE, nu te mai gandi ca o sa-ti dea vesti proaste dr.Tin pumnii pentru miercuri sa decurga totul bine. Referitor la soti, nu-i nimic ca ii terorizam, macar sa fie rezultatul final bun odata si odata si pentru noi.
MCRISSA, poate e prea devreme sa fie pozitiv? Mai stai cateva zile si daca nu vin uratii (Doamne-ajuta) mai fa un test.Sper sa iasa cu ochisori.
LIANA, asa f bine, fa antrenament pentru concediu, ca nu se stie niciodata si poate nu mai e nevoie de IA sau FIV. Aaaa, si eu sunt balanta, aveam o banuiala ca si tu esti in zona, si iata, ce vad??
REMALISS, nu-ti mai cere scuze, ca ne era dor de tine, f bine ca ia scris!Mey, daca zice sotzu...stie el ce stie, nu?Succes mult mult mult!!!
MIRELA, nu pot sa cred, inca o balanta? Eu sunt pe 26 septembrie, tot balantoasa. Ei, nu se poate, sa vedeti voi ca anul acesta pana la ziua noastra vom primi fiecare un cadou, sigur 2 liniute, ca suntem prea multe pe aici si ne dorim prea mult!!
LAU MELI, sa fie bebe!
DANAANGIE, ce chestie cu visele! Si mie mi se intampla tot felul de ciudatenii, uneori chiar ma sperii, prea se indeplinesc...Acum ma tot visez gravida, cred ca undeva acolo e un neuron care stie ca vreau asta! Dar nu-i bai, ca eu am rabdare si astept cat e nevoie! Aaa, si am observat ca daca visez pe cineva cu burtik, gata, nu mai are scapare!! Ma voi concentra, poate va visez si pe voi!

Laura Ioana, Chantal, Flavia, Cristina 26De fapt, va pup pe toate, ca de la o vreme uit ceva de speriat si nu vreau sa va supar:)

Acum am vazut ca nu a aparut CRISTINA ANA. Draga noastra, da-ne un semn mic-mic, sa stim cum esti:)

De mine ce va sa spun? Am luat azi rezultatele la testul papanicolau, e normal, dar a mi-a iesit o infectieDeci iar tre' sa ma duc la dr sa imi dea tratament, ca analizele nu le-am facut la cabinetul lui. Offf, e a treia oara in ultima luna, m-am saturaaaaat. Acum privesc si eu jumatatea plina a paharului...macar am descoperit-o acum si o tratez!

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

L5845– iti tin pumnii, sa fie doua liniute!!!! Sa iti dea D-zeu bebelusul mult dorit!.

irinabobe – te rog spune-mi de ce ai facut analizele BHCG si la ce interval. Eu le-am facut pt. ca sacul meu embrionar ar fi fost gol si pt. ca eram suspecta de sarcina molara. Inca nu e sigur. Nu am primit analizele de la laborator. Nu stiu ce fac astia de la laborator. Au trecut 5 sapt. de la chiuretaj si tot nu sint gata. Ziceau ca in 3 sapt. Sint gata si uite cat a trecut. Oamenii astia nu stiu cat stress e pe capul nostru dupa asa o nenorocire!!!
Tie in cat timp ti-au dat analizele de la biopsie?
Deocamdata nu am facut alte analize, astept sa scada HCG - am mai facut azi una. Si sa vina testele de la Laborator, macar sa stiu ce fac de acum incolo.

mcrissa – eu la testul Barza am avut tot o liniuta. Apoi am luat Check Sure peste 3 zile si erau 2 rosii. Mai ia unul peste o zi doua. Iti tin pumnii. Sa fie cu ochisori!!!!

Flavia si Cristina26 cum e in rolul de proaspete mamici? Cred ca e o incantare… Pupici pentru minunile voastre si multa sanatate pentru toata lumea.

Pup toate fetele!
Spor la prestat pt cele ce incearca si liniute ROSII pt. cele ce asteapta mult visatul rezultat.

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

irinabobe - scuze, sint uituca, mi-am adus aminte. Pt. ca era extrauterina. dar te rog imi poti spune la ce interval?

O seara buna tuturor

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

Alinushca, in tara unde sunt eu, nicun doctor nu iti mai recomanda soarele. Problema e ca am si 6 luni in care nu vad soarele decit pe fereastra. Niciodata nu am fost "fun" plaja pentru ca am pielea sensibila. Cit despre bai, nici astea nu sunt recomandate in exces nici daca nu am trecut prin ce am trecut. A, si eu la soare ies numai in weekend, daca nimeresc unul fara ploaie

Nici eu nu ma protejez, ma rog, la mine nu a fost chiuretaj. Mie mi a zis dr 2 -3 cicluri de asteptare pentru ca noi sintem programati la FIV, dar daca se intimpla si fara, ar fi minunat!

IreneCAM, trateaza infectia si treci la treaba!

C.Myry, peste tot se asteapta, fir-ar sa fie. Am impresia ca astia trateaza roboti citeodata!

L5845, tinem pumnutzii strinsi pentru tine

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor scumpe, nu am nascut. Acum m-am intors de la medic si cica sigur nu nasc in urmatoarele 2 saptamani. Asa ca nu-mi faceti inca galerie. Sper sa apuc sa intru sa va anunt, cind m-o apuca nasterea. Nu pot sa va scriu acum mai mult, ca m-a suparat rau sotul si sunt deprimata tare de tot. Va scriu maine mai mult!
Mirelush, imi pare tare rau de urati! Dar tu esti fata puternica si optimista si mergi mai departe, da?
Va pup pe toate, fara exceptie, si va multumesc ca va ganditi la mine!!!!!

Cristina, 36+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mirelushmultam..da sunt
sorceres iau..iau..si nu ai gresit cu nimik ca's balantachiar nu ai citit pe diagonalade data asta
Michelee ma bucur ca e fac sa zambesti..
irina conteaza io am facut asa..FSH.LH.Estradiolul in z2 sau z3..progesteronul parca in z21 numai stiu ca mi l'au facut ei la clinika acolo si numai stiu in ce zi eram da parca asa era..Prolactina mie mi'au facut'o pana a incepe stimularea si dupa..in rest ma interesez si'ti spun..dar cel mai bine iti spune dc tau..
cristy74 daca ma urmati reusim toate
Lau Meli stiam io ca nu stii ce'i ala butoite pup si tin pumnii!!!io's binee dupa cum se vede
Teo te pupppp..
Ireneeeeeeee da o banuiala ca's nascuta imdediat dupa tine aveai?
REMALISS,Laura Ioana, Chantal, Flavia, Cristina 26
cristina_anapup io sa treaca iar pt sotz iote'o

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

L5845

sper sa vii cu vesti bune, tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Liana mama multumesc mult! stiu ca cel mai bine imi poate spune dr meu dar la el prind programare cam la o luna (nu mai zic cat ma costa consultatia),asa ca vroiam sa imi fac toate analizele si sa ma duc la el direct cu rezultatele ca as mai fi castigat ceva timp si evident bani.
myry eu am facut bhcg asa: sambata era 47, duminica dupa hemoragie 25 si joi 8, si gata nu l-am mai repetat ca banuiesc ca daca il fac acum e 0. cel putin asa sper.
mcrissa ceva vesti? lau si tu vesti? hai ca asteptam

Mergi la inceput