Durerea unei pierderi de sarcina (30)
Raspunsuri - Pagina 5
alinushca spune:
Sorceress, sigur ai voie la soare ? Mie mi-a zis doctorul ca nu am voie. Well... tu stii mai bine!
Irinabobe... mai ce am incurcat lucrurile! Nu mi-o lua in nume de rau, asa sunt eu foarte uituca...si incurc lucrurile. Pai atunci cu atat mai bine este de tine, si tot nu cred ca trebuie sa-l mai repeti. Acu tre sa ma duc sa vad cine era suspectata de mola. :(
Pe mine m-au tinut toata ziua de azi niste dureri cam ciudate si destul de intense. Am senzatia ca sunt trasa in tzeapa... parca strafulgera prin tot ... cum sa va zic eu... si ovarele si in rest de sus pana jos. E a doua oara cand mi se intampla, si de fiecare data se lasa cu niste scurgeri maronii laptoase. E OK ?.. (20 zile de la chiuretaj).
:) Sanatate!
blueeyes2003 spune:
Remaliss poate stie sotul tau ce treaba a facut! Sa dea DD sa fie cu ochisori.Tinem pumnii stransi.
Liana esti Balanta?Si eu la fel!
Si mai stiu pe cineva tare drag noua care este tot Balanta!
Mirela
Come on baby!
alinushca spune:
mcrissa, mai... liniutzele trebuie sa se inroseasca ?.. Eu am facut doar 2 teste de sarcina. Unu negativ mai de mult si unu pozitiv acu cateva luni. Amandoua aveau liniutzele un roz murdar... nimic sa audca a rosu... scuze daca e o intrebare stupida
:) Sanatate!
Michelle81 spune:
Liana30daca tu te simti pregatita bine faci ca incerci,esti tare figura cu replicile tale,oricat de trista as fi nu pot sa nu zambesc la mesajele tale!
Mirela-hai nu fii trista uite aici de la mine un pupic,stiu din pacate ce dezamagire este cand apar uratii,fir-ar sa fie!Pastreaza.ti speranta ca va fii bine...
L5845-unde esti??Ne lipesti!sper sa iti faci prezenta in curand!
Remaliss-daca sotul tau a spus ca a facut treaba buna atunci e sigur testul pozitiv!!Am sa iti tin pumnii,hai te rog cu testul pozitiv sa ne mai incurajezi si pe noi!
Sorcerres-ma bucur sa te aud optimista,ma bucur ca ne scrii mereu,asta e bine!sper sa ma molipsesc si eu de putin optimism...
alinuscka-nu stiu ce sa iti spun ca eu nu am bagat in seama durerile si scurgerile,nu am fost in stare...sper sa te simti mai bine sa nu mai ai nici un fel de dureri!Si la mine la cele doua sarcini a doua liniuta a fost mereue mai deschisa.
Cristina-Ana-daca nu ne scrii sa stii ca dau alarma pentru galerie ca ti-am spus ca eu ma tot gandesc ca nasti fara sa apuci sa ne anunti!
Irinabobe-mie de cand am fost la medic si mi s-a dat vestea cea groaznica(ma dusesem atat de relaxata)de atunci ma ia o adevarata panica cand trebuie sa merg la medic...sper sa nu par isterica dar de atunci mi pur si simplu frica cand merg,mi se moaie picioarele si inima imi bate atat de tare,de frica...
Mcrissa-testul de sarcina se face cu urina de dimineata asa ca nu.ti pierde speranta eu sunt sigura ca va fii cu ochisori luna asta!
cristy74 spune:
Michelle abia te astept sa ne dai vesti de la doctor. De fapt sunt convinsa ca nu este nimic in neregula, dar astept confirmarea.
Irinabobe nu fi trista ca o luna trece repede. Si apoi iti facem noi galerie la prestat.
Mcrissa sunt convinsa ca testul nu era bun. Nu se poate sa fie negativ cu toate simptomele pe care le ai. Eu iti tin pumnii in continuare.
Danangie sper ca ai prestat puternic si peste 2 saptamani sa ne dai vesti bune.
Liana bravo, asa trebuie sa-i faci sotului tau si ai sa vezi ca vei reusi.
Rameliss tinem pumnii stransi sa fie 2 liniute.
Alinushca nu stiu ce sa zic de durerile tale, nu stiu daca sunt chiar Ok. Sper sa-ti treaca si sa nu te mai doara nimic. Referitor la testele de sarcina cred ca depinde de fiecare sau de momentul cand este facut. Eu in septembrie anul trecul mi-am facut vreo 6 teste sa fiu sigura si imi si placea sa le fac si toate au fost roz si pozitive.
Cristina Ana nu nasti fara sa ne anunti nu-i asa?
Flavia ce mai fac nazdravanii tai?
Cristina26 o pup pe micuta Ingrid si abia astept sa vad poze.
Va pup pe toate fara exceptie,
Cristina
sorceress spune:
Remaliss, si la mine a doua liniutza a fost tot deschisa la culoare. conteaza analizele de singe dupa parerea mea, acolo ai garantia.
Alinushca, si mie mi-a zis doctorul NU la soare. Am stat sub umbrela si peste umbrela am pus un cearsaf, ma mir ca nu au arucat astia cu rachete dupa mine ca parca eram sefa talibancelor. Mi-am scos pielea la soare dupa ora 4. Doamneee, ce bine e afara.
Auoleu, poate am citit io pe diagonala cind am zis ca Liana e balantza. Da, orice ar fi,
Michelle, cu credinta, si implicit optimismul, trecem marea si urcam muntii.
Irinabobe, sintem aici, capu' sus!
Mcrissa, pentru tine scot si trompeta!
Danangie, Cristy74, L5845 pupici !
remaliss spune:
Da, analizele de sange sunt cele care reflecta realitatea!!! Cand am ramas insarcinata, testul tot incert era...A doua liniuta abia o zaream, dar BetaHCG-ul mi-a confirmat sarcina!! Apoi, intr-o alta luna, testul arata identic cu cel care "atesta" sarcina, dar din pacate testul sangelui a aratat un "nu" hotarat sarcinii!! Asa ca, testele astea au si ele limitele lor...
Remaliss
L5845 spune:
Michelle draga mea, cum te mai simti? Sa nu-ti mai faci ganduri rele, ca vin si te bat .Lasa tu prostioarele astea si fii mai optimista, ca o sa fie bine miercuri, nici nu incape discutie. si te imbratisez draga mea prietena.
Mirela multumim pentru noul capitol si sa dea DD sa fie numai cu vesti bune , inclusiv pentru tine. sa fie ultima serie de urati,inainte de marele .
Liana desi uneori ma simt cam aiurea, nu am chef de nimic, ametesc asa usor, as manca frigiderul, nu ma incumet inca sa iau test, fie ce-o fi. Si am avut vreo 2 zile, mai ales ieri, niste crampe asa, de m-au indoit de mijloc...Poate totusi...dar nu vreu sa ma gandesc la nimic, sa nu ma dezumflu ca de atatea ori . Tu cum te mai prezinti? Si nu ma bate, ca eu sunt mereu pe aici, chiar daca uneori din umbra, dar nu scap nimic din ce se scrie pe aici.Iar cu butoiul, nu am treaba cu el, nici nu stiu cum arata, la ce inaltime zboara si nici nu sunt curioasa, stai linistita .
Idaira te asteptam cat de curand cu vesti bune.Tin pumnii!
sorceress nu e rau ca te-ai dus la plaja, putina relaxare nu strica, dar sa ai grija sa te protejezi de soare, la orele amiezii, ca din pacate nu mai e soarele care era o data.
mcrissa tin pumnii sa fie cu ochisori, sa nu te mai invadeze uratii cel putin 9 luni de acum in colo .
Laura draga, ce mai face bebica jucaus? Cand mergeti sa vedeti ce e?
Flavia mamica fericita, cum te descurci cu nazdravanii? si asteptam vesti, cand mai ai timp sa mai ne vizitezi.
irinabobe lasa mama ca vine el si CM si atunci cand trece, o sa ai liber de voie la proiectul magic, dar mai ai putintica rabdare, ca si organismul are nevoie de refacere, chiar daca noi tragem de el ca de masina.
alinushca sunt bune testele de ovulatie, chiar ti-ar prinde bine ca sa prinzi si tu cum functioneaza propriul tau corp, asa iti va fii mai usor sa depinstezi perioada optima pentru bb. si mult succes.
Chantal tu cum te mai simti? Nu mai vrei sa treci pe la noi? si numai bine.
remaliss, daca e asa, te astepam curand cu testul fericit, bine?
danangie off, imi pare tare rau ca visele la tine cam au corespondenta si in realitate, intr-un fel sau altul. Important e sa fii tu bine, sanatoasa, ca bunurile materiale, se achizitioneaza iar, mai devreme sau mai tarziu. Doamne da , ca in timpul cel mai scurt posibil sa visezi ca esti gravi si apoi ca-l tii pe bb sanatos si mancacios in brate.
cristina_ana, mai zii si tu ceva, ca intram la idei si vrem sa-ti facem si tie galerie, nu se poate altfel.
cristina26 cum te simti cu comoara mult dorita acasa? si mai asteptam vesti despre minune.
IreneCAM, cristy,slimatei,Teo si toate fetele care nu le-am amintit .
Eee, mi-am calcat pe suflet totusi (am inceput sa scriu mesajul asta inainte de o iesire pe la piata, l-am continuat dupa) asa ca, va anunt ca mi-am luat totusi test, asa, pe shestake, sa nu vada sotul, ca iar ma cearta (el saracul nu vrea sa ma mai vada trista ca vad doar o liniuta nenorocita) si dimineata il fac, sa scap de ideile din cap, sa ma lamuresc.Doamne ajuta !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
remaliss spune:
L5845, sper sa ne dai curand vestea cea mare!! Sa dea Dumnezeu sa vezi maine dimineata 2 liniute!! Doamne, ce bine ar fi!!
Remaliss
cristy74 spune:
Lau-Meli tin pumnii sa se inroseasca ambele liniute. Abia astept sa ne spui.
Cristina