Durerea unei pierderi de sarcina (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata fetelor! (eu sunt in concediu somez acasa asa ca acu e dimineata la mine )
liana mama ce naiba e tratamentu ala a lu andritoiu? cine e asta si ce iti face bun?
eu luna asta tre sa stau pe tusa. rezultatul de joi de la bhcg e 8. a fost 47, 26, 8. nu il mai repet iar ca banuiesc ca daca e in scadere nu e nici o problema, dar dr a zis sa fac sex da fara copii pana dupa primul cm cand isi va reveni hormonal organismul meu. si culmea e ca asa ma luase o pooofta de s.. si acu dr asta imi taie tot elanu.
deci luna asta stau si va tin voua socoteala asa ca dati raportul la care e zi de prestat sa fac galerie ca si asa ma plictisesc.
mai fetelor voi stiti care sunt analizele hormonale care trebuiesc facute pt sarcini oprite in evolutie? deci nu pt ovulatie ca aia e acolo stiu eu. ca eu am facut T3, T4, ATPO si TSH. da mi se pare ca mai trebuia progesteron care nu stiu cand se face si nu mai stiu ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Si eu as vrea raspuns la intrebarile Irinei ca nu ma pricipesc.
Si eu cred ca nu e cazul sa mai faci beta HCG daca a scazut asa de mult si scade in continuare. Dr. meu nu mi-a recomandat sa fac deloc beta HCG-ul (la nici un moment al sarcinii e un tip foarte... relaxat). Oricum cred (de fapt sunt destul de sigura) ca daca ar fi fost o mola s-ar fi vazut si la ecografie si la chiuretaj. Din cate am citit in primul rand sacul gestational nu mai are forma corecta ci arata mai curand ca un ciorchine... De ce te-a suspectat Dr. tau de mola, ai idee? Mai invatz si eu ceva.
Cat despre fara copii... asa mi-a zis si mie Dr. A zis chiar sa astept 2-3 CM. Motivul ? "Lucrurile astea pe care noi nu le putem intelege se intampla cu un scop". Un fel de... daca corpul tau nu era pregatit acum de o sarcina, bine ar fi sa mai astepti putin si sa nu fortezi lucruirle. Desi vreau un BB instant, cred ca tre sa il ascult si pe doctor. Cat despre dereglari hormonale... am vazut pe mine tot felul de semne ale lor. Dar cred ca sunt spre final (20 de zile de la chiuretaj).

Totusi cred ca am sa incerc si eu testele de ovulatie... sa vad cum functioneaza, doar asa ca sa ma pregatesc pentru viitor.

Si eu as vrea sa fac galerie pentru teste pozitive. Nu da nimeni vreo veste buna? Sper ca nu fugiti direct la Odisee fara sa ne anuntati si pe noi mai intai.

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura mersi mult pt incurajari,in fiecare luna cred ca o sa vina bebe dar vad ca se lasa cam mult asteptat.Ma "amagesc" cu gandul ca poate nu este organismul meu pregatit pt o sarcina si de asta nu se intampla.
Multi -ici pt tine si pentru bebe scump.
Michelle sunt sigura ca ai sa vii cu vesti bune de la control,nu se poate altfel.Fii optimista,nu are ce sa fie rau.
Si eu iti tin pumnii pt luna asta sa vina bebe,trebuie!
Irina eu nu am facut pana acum analize hormonale,singurele care mi le-a dat dupa sarcina pierduta au fost cele pt SAFL si toxo,CMV.Dar tu de ce vrei sa le repeti pe cele pt SAFL?Nu mai putem avea incredere in nici o analiza?Asta inseamna ca trebuie sa facem in mai multe locuri aceleasi analize ca sa fim siguriDe parca le-am face gratis!
alinushca asa mi-a zis si mie,sa astept 2CM,maxim 3 pana reluam proiectul bebe.

Va !

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

fetelor am facut un test si e negativ.ciudat a fost ca si linia de control a rams roz, nu s-a inrosit.acum ca o fi testul bun sau nu, ma astept la ce-i mai rau

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

alinuscha pe mine m-a suspectat de extrauterina pt ca nu se vedea nimic in uter si era important de stiut daca dupa hemoragie s-a eliminat sarcina sau mai salasuieste pe undeva. myry parca era cu mola si eu eram curioasa ce si cum.
mirela repet analizele pt safl la fundeni pt ca si la coltea mi-a iesit prost APTT-ul si avram a zis sa il repet la sfarsitul lunii, dar ca nu am inca indicatie pt analize mai complexe decat daca mai pierd inca o sarcina. si cum intre timp am pierdut-o si pe a doua ma duc sa le fac la fundeni pt ca acolo sunt gratis si se fac analize destul de complexe asa am auzit eu, desi laboratorul e destul de controversat. insa avand in vedere ca si la coltea a iesit ceva prost atunci e clar ca ceva ceva e.
michelle iti tinem pumnii pt dr, si mie a inceput sa mi se faca rau de emotie cand tre sa ajung la dr.
mcrissa fa ma mama inca un test ca vin acusi si te omor. testul asta era sigur prost. nu se poate 2 teste slab pozitive si unul negativ.
danangie eu zic sa prestezi cat te tin puterile si sotul zilele astea ca sa nu ratezi momentul. lasa-le incolo de semne baga tare si cu pasiune ca sa vezi cum se prinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mirelush acu chiar ca nu ma bagasi in zama
Laurica asa ma gandeam si io de aceea am tabart pe grasu de pe acu..dehhh mi'am luat avant
Michelle dupa cum vezi trag tare doar..doargrasu zice nuuuu ca sa asteptam mai mult timp ca dehh cica nu mi'am revenit complet..nu ioci organismul..da io zic daaaaaa si cum tip mai tare ca elnu are ce face si executa
chiar asa mav ce mai faci?
Pepsi ,cristina26 vrem pozeeeeeeeeeeee
cristinaaaaaaaaa nscuzi?
irinabobe ala e un nebun ca si mine..face tratamente naturiste pt orice boala,,m'a mancat aci si am luat si io ceva..ceva..da nu stiu daca mai continui ca nu prea imi placete cand nu are omu ce face isi gaseste
in legatura cu analizele se mai face FSH,LH,Estradiolul,Progesteronu,Prolactina..in plus daca vrei poti face si 17 hidroxi progesteron..or mai fi da acu nu imi aduc aminte..daca cumva imi mai vine ceva in minte iti spun..
alinushcadaca citesti ce i'am spus irinei mai sus..afli raspunsul dorit..te pupp.
mcrissaio cred ca nu e testul bun..
Teo dormi?bravooo..te pup..
Lau Meli cu tine ce e?de ce nu apari?vrei sa scot

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Liana
Iti urez spor la prestat ,ar fi sa de frumos sa ramai pe cale naturala!Orice e posibil!Dumnezeu e mare!
Mcrissa sigur testul nu a fost bun.Atata timp cat CM intarzie,sigur e ceva.In continuare iti tinem pumnii.
Irina mie mi-au iesit toate rezultatele in limite normale dar am inteles ca ar fi bine sa fie facute si in timpul sarcinii.Nu mai inteleg nimic!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

liana conteaza in ce zile se fac? adica e nebunia aia cu z3, znu stiu care...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

Hai sa va pup! Am lipsit de la raport ca am colindat plajele. Nu ma iubeste pe mine soarele cum il iubesc io pe el, dar a fost bine. Intre timp observ motoare furate si ca Liana e balantza. Liano, mai iei mey, un cintar dereglat pe linga tine?
Sper ca sinteti toate bine, si sint tare curioasa, pina la sfirsitul celor 20 de pagini de la capitolul asta, care o sa aiba ||. Hai, pe treaba ca eu la galerie am si steag si sirena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Scuze ca intervin si ca ma bag si au in seama...
Mcrissa, am patit si eu ca tine, aveam toate simptomele+ testul cu a doua liniuta de culoare roz, si totusi nu a fost sa fie...Nu stiu de ce mai apare a doua liniuta daca tot negativ e pana la urma??!! Sper ca in cazul tau fie pozitiv!!De unde stii ca e negativ daca totusi zaresti liniuta a 2-a? Ai facut HCG-ul?
Michelle, iti tin pumnii sa fie bine la medic!! Trebuie sa fie bine si incearca sa nu te stresezi!!
La mine, nimic nou, doar ca , la fel ca si Mcrissa, am simptome...Imi simt sanii durerosi si grei...Sotul meu, care e medic(chiar daca nu ginecolog), zice ca de data asta a facut o treaba buna...Asta asa sa facem haz de necaz! Sper ca luna asta sa vad liniuta aia in dublu exemplar!!

Remaliss

Mergi la inceput