Durerea unei pierderi de sarcina (30)
Raspunsuri - Pagina 8
blueeyes2003 spune:
Michelle este normal sa ai emotii pentru maine,si eu de cate ori merg la medic simt cum imi bate inima din ce in ce mai tare si tremur toata,sunt tare emotiva din fire.
Incearca sa te linistesti si sa gandesti pozitiv,nu se poate decat sa fie bine!
Mirela
Come on baby!
alinushca spune:
Michelle, asa e... parca zi de zi nu ma pot gandi la nimic altceva... Pana acum o vreme eram si eu un om din ceilalti care nu se gandeau la copii si alte probleme din astea. Dar acum zi de zi ma gandesc la sarcina, la bebei, plang la reclamele cu scutece, ma holbez indelung la toate femeile insarcinate pe care le vad pe strada... si azi m-am intrebat ce-o fi cu mine de numai la asta ma gandesc. unde ma grabesc?? Dar nu am fost prea convingatoare... tot la asta ma gandesc si acum... vreau BB-le meu.
:) Sanatate!
IreneCAM spune:
MICHELLE, stiu ca ti-e frica, stai linistita ca toate ne ducem cu mari emotii. Eu si cand m-am dus sa iau rezultatul la analize aveam o teama. Dar partea buna e ca te duci si sper din tot sufletul sa vii cu vesti bune si cu raspunsuri, nu ca data trecuta cand mai rau te-a bagat in ceata. Doamne-ajuta sa fie totul bine!
CRISTINA ANA, stai cumintica, nu te mai necaji...e stres mult acum pe ultima suta de metri si pt tine si pt sotul tau.
Multumesc fetelor pentru incurajarisi cuvinte frumoase.
Apropo de testele de sarcina, si eu tot Dr. Sigur am facut, ca si Alinushca. Stiu ca Barza nu mi se pozitivau deloc, doar Dr. Sigur.
Spiridusha:))
IreneCAM spune:
Mcrissa, LA MULTI ANI!!! ANIVERSARE FRUMOASA SI VESTI BUNE CAT DE CURAND! Noi aniversam 5 ani in vara aceasta.
MIRELA, neaparat facem o petrecere mamut!!!!
Spiridusha:))
cristy74 spune:
Of Michelle mi se rupe sufletul cand te vad asa trista. Hai nu-ti mai face probleme, noi suntem aici langa tine si te sustinem. Si sunt convinsa ca nu ai nici o problema.
Eu, multumesc de intrebare, sunt bine cred, am zile bune si zile mai putin bune, acum astept cu nerabdare sfarsitul de saptamana sa-mi fac testul. Astazi sunt Z25 cred ca e prea devrema. Mai stau cateva zile.
Cristina
oana_oana26 spune:
Michelle,
nu mai fi tristuta, o sa fie bine si pentru noi, ai sa vezi
Ingerasii nostri vegheaza asupra noastra si ne asculta rugile, trebuie sa crezi asta
Imi doresc din tot sufletul sa primesti vesti bune si sa ne dai cat mai curand vestea cea mare
Eu sunt ceva mai bine, au trecut 6 saptamani si mi-e tare dor de puiutii mei dar ce sa fac......................., n-am nici o putere, nu-mi ramane decar sa sper
mav spune:
Ziua buna, fetelor! Am vazut ca ati intrebat de mine: sunt bine (z25-26 dupa chiuretaj, astept sa-mi vina...) si m-am "adancit" in munca. Deja sunt foarte obosita, am avut niste zile plineee tare (nici n-am gasit timp sa intru pe net), dar am reusit sa nu ma mai gandesc la ce-am avut si am pierdut.... Nu stiu sa va spun ce anume m-a mobilizat atat de tare, de-am reusit sa ies din starea aceea de depresie... Poate intamplarea cu Sebi, care a bagat patentul in priza si putea sa moara... si atunci am inteles ca trebuie sa pretuiesc mai mult ceea ce deja mi-a oferit viata!!! Sunt atatea lucruri bune si frumoase in viata!!!!!!!!!
Scuze pt mesajul telegrafic, si acum scriu in fuga calului.... trebuie sa ma intorc la munca, mi s-a terminat pauza de masa!
Va pup pe toate! Fruntea sus!!!!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
L5845 spune:
Michelle tu vrei sa ma superi? Ia vezi, ca ti-am promis ca vin cu si chiar vrei sa trec la fapte? Lasa draga mea, gandurile negative si triste, ca stii foarte bine ca nu fac bine nimanui si mai ales tie. O sa fie bine maine la medic, stiu ca ai emotii, e normal sa fie asa, dar asta nu inseamna acum ca trebuie sa te gandesti numai la ceea ce e mai rau. RABDARE, ca pana maine nu mai e mult si o sa primesti cu siguranta raspuns la multe intrebari pe cere le ai in legatura cu starea ta de sanatate.-ici multi si ai grija de tine si fii cuminte.
remaliss,cristy,alinushca,Teo,IreneCAM,c.myry,sorceress,oana,blueeyes, va multumesc la toate din suflet,dragele mele pentru sustinerea voastra, dar nu a fost sa fie nici de data asta, dar nu e timpul pierdut, sunt sigura ca noi toate o sa ne vedem visul implinit.
Liana ma bucur ca si tu esti bine si ca esti mereu prin zona, sa nu lasam (mai ales tu ) fetele astea sa o ia pe aratura .
mcrissa LA MULTI, MULTI ANI! pentru aniversarea casatoriei, sa aveti si in continuare mult noroc, intelegere si tot ceea ce va doriti, mai ales cadoul perfect , si asta cat mai repede posibil, sa deveniti o familie implinita, asa cum va doriti..
violetan pentru aniversare, nastere usoara, ca mai ai doar caeva saptamani si un sanatos si mancacios.
mav ma bucur ca ai reusit sa treci peste perioada trista si ca ai reusit sa te mobilizezi sa te bucuri de tot ceea ce ai bun in viata.Sper sa te mentii cat mai mult timp tot asa si spor la munca, ca sigur ai nevoie.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
mav spune:
Dedicatia mea pentru voi:
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi (1970)
www.youtube.com/watch?v=p9apFFZ090o&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi (....dupa... 30+ ani)
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
L5845 spune:
mav, cata dreptate in versuri...merci mult si cu siguranta o sa le placa si la fete.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!