Durerea unei pierderi de sarcina (30)
Raspunsuri - Pagina 9
cristy74 spune:
Mav foarte frumoasa dedicatia ta, multumim mult de tot.
Ma bucur ca esti impacata si ai trecut peste momentele grele, si sa stii ca ai mare dreptate, din pacate, de multe ori nu apreciem ce avem sau uitam cate lucruri minunate ne inconjoara. Tu trebuie sa te bucuri de Sebi pentru ca e un copil minunat.
Cristina
sorceress spune:
hahahaaaa, ia uite aici la balantze
Irene 26 septembrie si Blueeyes pe 28! Liana pe 27??? sa ne confirme. Eu sint pe 25. Tineti-va tare ca mai sint 3 luni si dam foc la forum!
Mcrissa, ati mai pus o piatra la fundatzie! La multi ani !
Lau -Meli, vino tu cu doua ||
Alinushca, nu am mare aici unde sunt eu (canada), mergem la lac, ducem lipsa sarii. O sa pun poze dar intii sa fac citeva si apoi sa imi prind urechile sa le postez.
Michelle, Micheeeleeeee, iesi afara din butoi! hai , ma puiule, nu mai fi asa suparata. Bebe o sa vina, da vine cind vrea Doamne Doamne. Hai, ca trebuie sa fii tare, si indiferent de veste, gindeste-te ca sunt lucruri pe care noi nu aveam puterea sa le controlam sau sa le conducem. Dar avem credinta ca se vor implini. Noi suntem aici pentru tine si te pupam dulce dulce. Hai, ZIMBESTE!
L5845, aici o sa fim cind ne dai vestea cu doua liniutze!
Mav, multumesc de dedicatie! o sa treaca toti norii, o sa vezi!
Cristy, Oana, Irene, Liana si sper ca nu am uitat pe nimeni, pupici multi multi!
cristina_ana spune:
Vai, fetelor, ca m-am bucurat cind am vazut ce i-ati facut sotului meu: adica !!!! Asa-i trebuie daca ma supara!!! Recunosc ca si eu sunt cu nervii intinsi la maxim si ma leg de orice, dar ar putea si el sa faca un efort si sa ma inteleaga mai mult. Ei, asta e, aveti voi dreptate ca nu trebuie sa mai pun totul la suflet, ca am lucruri mai importante la care sa ma gandesc!
Mcrissa, La multi ani pentru cei trei ani de casnicie!!!! Sa fiti fericiti toata viata si in curind un bebe mic sa va lumineze sufletul!!!
Michelle, iti tin pumnii pentru maine la doctor, desi sunt sigura ca o sa vii cu vesti bune!!!!
Cristy, mie testul de sarcina mi-a iesit pozitiv din ziua 25, dar te inteleg ca vrei sa mai astepti putin!!!! Sunt cu ochii pe tine, sper sa ne dai vesti bune zilele astea!
Mirelush, Alinushca, Lau-Meli, Liana, IreneCAM, Mav, Sorceres, Oana, si toate celelalte fete, va pup!!!!
Cristina, 36+ si bebe scump
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
cristy74 spune:
Cristina Ana sa stii ca n-am avut stare astazi si am facut un test care a iesit negativ. Deocamdata nu-mi fac griji pentru ca oricum nu l-am facut dimineata. O sa mai fac unul zilele urmatoare.
Ma bucur ca te simti mai bine si nu mai esti suparata.
Cristina
L5845 spune:
sorceress cred ca iti dai seama ca dupa sotz, voi veti fii primele care vor afla vestea cea buna. Poate totusi se indura DD de noi si ne trimite o minune, sa nu mai ajung la IA, desi nu mi-e frica de procedura, ca am trecut eu prin altele.
cristina_ana linisteste-te , ca doar sotul ar trebui sa stie ca starea ta sensibila e si de la hormonii de sarcina, iti scoti tu parleala, cand o sa-l lasi sa mai stea si el cu bb dupa ce se naste, sa simta si el cum e .
cristy mai ai putina rabdare pana la testul celalalt, ca sigur o sa iasa pozitiv, doar sa-l faci dimineata. Tu de care test ai facut? Ca eu am facut Barza, desi am inteles ca se pozitiveaza mai greu, doar asta l-au avut la farmacie. si asteptam vestea mare.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Laura Ioana spune:
Cristina Ana tare te inteleg cu sotzul! Habar nu au ca trebuie sa fie mai delicati cu noi Si eu sunt cu ochii umflati de plans acum, asa de tare m-a enervat al meu Din pacate nici eu nu pot fi calma si sa ma doara la spate
Mcrissa Sa fiti fericiti, sa va iubiti ca-n prima zi si sa vina si bebe cat mai repede (poate a venit deja).
Tizo nu vreau sa stiu ce-i bebe. Mi-ar placea sa aflu la nastere ce e...iti dai seama ce frumos sa-mi spuna atunci: ai...
Michelle sunt convinsa ca nu-ti va spune nimic rau maine. Curaj
14+
Poze Laura
Puiul nostru drag
oana_oana26 spune:
MICHELLE,
o sa ma gandesc la tine maine si tin pumnii sa primesti vesti bune
Fetele, recomand un dus rece pentru sotii "morocanosi"
Felicitari aniversatelor de azi si la a 4 a aniversare vreau sa va laudati ca sunteti 3
Pup toate fetele
cristy74 spune:
Lau-Meli am facut un test pe care-l aveam la serviciu in depozit. Se cheama On Call. Nu e foarte bun, data trecuta a trebuit sa astept cam o ora pana s-au inrosit ambele liniute. O sa-mi cumpar unul Barza cred peste cateva zile. Si pana atunci pot sa mai incerc cu astea de la serviciu ca am multe si nu le mai vindem, le pastrez pentru mine.
Pupici,
Cristina
cristy74 spune:
Laura Ioana cred ca si barbatul vrea sa fie batut. Pai nu se poate una ca asta. Voi aveti nevoie de liniste, trebuie sa fiti relaxate si fericite. Hai incearca sa te inveselesti putin pentru bebitul tau, nu mai plange.
Te pup,
Cristina
L5845 spune:
Laura draga, stii ca ai dreptate? Pana la urma ceea ce conteaza este sa fie bine, sanatos bebica si tu la fel, sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel.Ca sunt sigura ca indiferent ce e, o sa fie foarte iubit(a) la fel cat de mult e asteptat(a).
cristy bine faci ca testezi de mai multe ori, dar eu zic ca e clar +. si asteptam vesti in continuare.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!