Durerea unei pierderi de sarcina (30)
Raspunsuri - Pagina 26
dan_ny spune:
any imi pare asa de rau...draga de tine...
nu-mi vine sa cred prin ce ai trecut. dar ma bucur sa vad ca esti optimista...viata merge inainte, cu bune sau cu rele, n-avem incotro...trebuie sa mergem mai departe. f bine ca te-ai hotarat sa vorbesti cu noi. fete de aici sunt o minune, un adevarat balsam pt suflet
pepsi ma bucur sa vad ca esti mai bine si ca iti mai faci timp sa ne mai scrii si noua...
esti grozava... sa va traiasca puiutii si sa fiti sanatosi cu totii
cristina 26
sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii 
alise 

bine ai venit pe lume, minune mica... felicitari jocelyn sa-ti traiasca si sa fiti sanatoase 
mcrissa ce bine ca esti mai linistita...
conteaza f mult starea de spirit...poate luna viitoare va fi cu noroc
michelle 
...esti o minune...tu n-ai putea sa ne superi nici daca ai incerca. ma bucur sa te vad optimista si increzatoare- hai, ca vreau sa te vad cu burtica 
remaliss
viata voastra de familie este in sine o minune, care va atrage dupa ea o alta...vei vedea. bucura-te de ce ai in momentul asta si nu dispera...stiu ca steptarea e grea dar nu-ti pierde speranta...se va intampla pana la urma 
teo
chiar ma intrebam ce mai faci, stiu ca esti ingrijorata dar ai grija sa nu-l stresezi pe bb...abia astept sa vii cu vesti bune de la echo
blueeyes ce bine ca plecati, si eu abia astept sa plecam sapt. viitoare...sa te relaxezi si sa se prinda un bb scump si la tine 
cristy74 intr-adevar, cred ca tu esti o dovada ca Dumnezeu stie mai bine iar noi nu trebuie sa disperam si sa ne pierdem rabdarea, stie El mai bine cum aseaza lucrurile. sper ca esti bine...multa sanatate iti doresc 

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
www.flickr.com/photos/9800913@N03/?saved=1" target="_blank">poze
any27_any spune:
Cristina26 am vazut si eu pozele.ai o minune de fetita.sa creasca mare,frumoasa si cuminte.
Va salut pe toate,la noi e caldura mare,abia mai respir.nu am noutati,abia astept sa iau concediu sa plecam cateva zile pe undeva.
va
si aveti fiecare cate o
din partea mea.
alinushca spune:
Back from dr. Hamid. M-am decis ca daca o sa i se mai para cuiva hazliu (si sper sincer sa i se mai para hazliu macar unei persoane in afara de mine) merita sa povestesc. Stiti ca ma plangeam ca am niste urme de sange maroniu prin chilotei si ma minunam de ce au reaparut la atata vreme dupa chiuretaj. Eh, ma duc eu la dr., imi raspunde cu rabdare la intrebari, ma reasigura ca valoarea HCG-ului nu spune nimic in plus despre sarcina mea, ca se intampla, ca sa stau linistita, ca o sa fie bine si ma sui pe masa la control. Sa vedem ce-i cu scurgerile alea. S-a hotarat ce era cu ele inca inainte sa se uite inauntru. L-am vazut eu ca lasa privirile in jos si ca stramba din nas. Ginecologii au nasul foarte fin, ati observat? Erau din partea cealalta!
Acum trebuie sa ma duc sa caut un doctor pentru my royal ass. 
Stiu, nu e tocmai hazliu dar mai bine fac haz de necaz. Oricum prefer asa, sa stiu ca e totul OK si sunt pregatita de un nou BB decat sa fi avut scurgeri si probleme de acolo! Doar ca acum ma intreb si eu ... daca am avut asa probleme mari cu hemoroizii numai in 9 saptamani de sarcina, ce m-oi face cand or sa fie 9 luni?... ![]()
:) Sanatate!
Teo2rina spune:
saru'mana de incurajari si
multi de incurajare si nu numai. azi ma duce sotul la parintii mei la ploiesti, o sa facem un gratar, o sa stau in curte si o sa simt aer curat,abia astept. rezultatul il iau maine ca e gata dupa 19.30 la medsana... o sa intru maine sa va pupic pe fiecare in parte.
Marina, o
in
8+
mav spune:
Va pup pe toate!
Va multumesc tuturor pt urari! Sper sa fim sanatoase toate si la fel si cei dragi! As avea multe de povestit, insa din pacate, nu prea am timp de scris...![]()
Cristina26, Ingrid este absolut SUPERBA!!!!!!Sa va traiasca!
Any........
n-am cuvinte...... Sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dzeu putere si intelepciune, sa poti merge mai departe!!!!!
Alinushca, din pacate, nu e deloc hazliu ce ti s-a intamplat.... Eu am facut tromboflebita hemoroidala in luna a 7-a de sarcina... si am fost nevoita sa iau tratament (crema + pastile!) de atunci si pana dupa nastere inclusiv, pt problema respectiva. Dupa ce l-am intarcat pe Sebi, mi-au "operat" hemoroizii... E o poveste lunga, n-am timp acum sa-ti povestesc, dar o sa-ti dau detalii cand voi reusi sa iau o pauza. Trebuie sa te tratezi acum neaparat (e foarte importanta alimentatia ta)!
Te pup si n-am sa uit sa revin cu detalii cand voi avea timp, eventual pe PM.
Va rog sa nu va suparati ca nu va scriu in parte, o sa revin!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
aelita spune:
Felicitari,cristina26,sa fiti fericiti alaturi de micuta voastra Ingrid Ecaterina,sa creasca mare,sanatoasa si frumoasa !
Felicitari ,Jocelyn,pt micuta Alise,sa va bucurati de ea,sa creasca mare,frumoasa si sanatoasa !!! sa fiti fericiti !
felicitari tuturor fetelor,sunteti o echipa de femei puternice si ati dovedit aici toate ca SE POATE !
va felicit din suflet ,si va doresc sa vi se implineasca tuturor cel mai frumos vis !
edit ca am vazut si pozele: cristina ,poezele sunt nemaipomenit de frumoase,artistice,INGRID ECATERINA E SUPERBA !!! e o frumusete cu caciulita dantelata ! si intre flori .ati facut niste poze minunate!
si are un paaaarrrrrrrrrr!! si e grasuna !!!

S.
alinushca spune:
Buna seara!
Am si eu o intrebareee. Oamenii uituci ca mine uita tot felul de lucruri si mai ales de amanunte. La 22 de zile dupa ciclu am facut un test de ovulatie. Doar de curiozitate sa vad cum merge treaba si ce iese. A iesit negativ. Vreo 2 zile mai tarziu am
. Nu exista "riscul" sa fi ramas nu? Stiu ca povesteau mai multe fete ca dupa chiuretaj au ovulat pana in prima menstra. Doar ca eu nu m-am gandit exact la ce inseamna testul (probabilitatea de a urma sa fie elibera in 1-2 zile ovulul) lasand destul spatiu ca ovulatia sa se fi produs inainte sau dupa... Eu sunt linistita in general vorbind, dar vroiam sa cer si parerea unor oameni cu capetele pe umeri. Acum sunt la 27 de zile dupa chiuretaj si sanii nu mi s-au intarit inca... se pare ca am mai mult de asteptat decat as fi crezut sau mi-as fi dorit ...![]()
Seara buna si somn usor cu vise placute!
:) Sanatate!
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor!
Intru pe fuga pentru ca intr-o ora plecam la mare si nu puteam sa plec fara sa imi la revedere!
O sa imi fie foarte dor de voi,imi pare rau ca nu pot sa scriu la fecare in parte dar nu ma timp.
Va
pe toate si va doresc numai bine!
Mirela

Come on baby!