Durerea unei pierderi de sarcina (30)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Dupa cum vad ca e ora 11 si inca nu a scris nimeni nimic, ma bag eu Cred ca imi vine ciclul... de aseara am senzatia ca imi vine, desi sunt cam nelamurita pentru ca sanii nu mi s-au intarit decat foarte putin... Sper sa vina cat mai repede. Poate cine stie luna viitoare sa intampla ceva
Voi ce faceti? Toata lumea munceste cu drag si spor? La bebei de sigur...

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

IreneCam-am citit ca te apropii de cm,eu iti tin pumnii sa nu vina deloc uratii noua luni de zile!!!
Any27_any-asa este trebuie sa ne multumim cu ce ne-a ramas insa durerea asta este atat de mare...Esti o fata luptatoare,ma bucur ca ne scrii,suntem alaturi de tine!
Remaliss-te inteleg perfect ceea ce simti...eu sunt luna a 5-a de inceracare si in fiecare luna am avut o mica speranta ca se va intampla minunea dar din pacate..iata ca se lasa asteptat,hai nu fii trista,vom numara in continuare impreuna si intr.-o zi vom da si noi vestea cea mare ai sa vezi!nu te scuza pentru greseli,si eu fac multe pentru ca nu verific mesajele dupa ce le scriu,dar ne inteleg fetele nu iti fa probleme!
L5845-nu ai scris de multisor,eu stiu ca esti putin cam ocupata dar sa stii ca ne este dor de tine draga mea!
Teo2rina-iti tin pumnii ca toate analizele sa fie bune,nu iti mai fa griji de data asta totul va fii bine,iar cu greata sa stii ca nu este o regula!ai grija de tine!
Mirela-distractie placuta la mare,Doamne ajuta sa veniti trei acasa!O sa ne fie dor de tine.
Pepsi-draga mea cum mai esti,sper ca sanii ti sau vindecat total si ca nu mai esti bolnavioara!Dominik cum este?cum a fost la doctor?E cuminte David?sper din suflet ca esti bine!Asteptam poze noi cu David,Dominik si mamica fericita!
C.Myry-incerc sa nu ma dau batuta dar uneori asa imi vine sa renunt la tot,am noroc cu voi fetelor care sunteti extraordinare ca nu ma lasati sa renunt...tu cum mai esti?
Baby-r7-ma bucur ca ti.-ar reparat calculatorul si ca ne poti scrie mai des acum.cum te mai simti?Cat timp trebuie sa astepti pana incercati din nou?
jocelyn,Cristina26-feliitari pentru fetitele sanatoase,sa va traiasca sa fie sanatoase si cuminti!!!
Cristina-ana-te rog eu nu fii stresata de data asta totul va fii bine ai sa vezi in curand iti vei tine puisorul sanatos in brate,nu te mai gandi la nimik altceva,desi stiu ca e greu,imagineaza-ti ce fericire te asteapta in momentul in care ii vei auzi vocea copilasului tau!O sa fie bine draga mea!
Slimatei-ce bine ca nu mai ai contractii.stiu ca e greu,ca esti intr-un stress continuu si ca numai cand il vei avea pe copilas in brate sanatos atunci te vei putea bucura la maxim.De data asta va fii bine,TREBUIE!O imbratisare mare iti trimit.
Cristy74-asa m-am speriat cand am citit ce ai patit,bine ca nu ai fost gravida...acum cum te simti?Sper ca nu ai dureri,of saraca de tine!
Alinushca-ma bucur ca ti-a placut mesajul meu,am scris ceea ce am simtit...fara aceste fete as fi fost pierduta,nimik nu mai avea sens pentru mine...Tu cum te mai simti?Imi pare rau ca ai probleme cu hemoroizii,sper sa treaca cat mai repede!
Dan-ny-draga mea si eu astept sa te vad cu burtika maree!a cata zi esti?Mersi pentru cuvintele frumoase.
Irinabobe
Aelita-m-am bucurat sa vad ca ne-ai scris aici...noi am fost colege...dar din pacate nu pana la sfarsit.Ce mai faci?
Va pup dulce pe toate fetele!La noi sunt niste calduri ingrozitoare,sper sa se mai racoreasca putin odata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Iar n-am timp de scris, dar, ca sa stiti ca ma gandesc la voi, am intrat sa va trimit cate o imbratisare!
Pt momentele in care vi se pare ca totul merge anapoda, vizionati aci:
castorul ghinionist

O zi usoara tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

MICHELLE, multumesc ca te gandesti la mine. Eu luna aceasta m-am protejat, ca trebuie sa tratez intai inflamatia de col. Dar nu-i bai, cum am mai spus, martea viitoare ma duc din nou la genetician, iar pe la jumatatea lui august voi avea rezultatele.

Pup toate fetele! Fug ca m-am apucat de curatenie, iar apoi trebuie sa gatesc

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tot io, nu va suparati pe mine, dar ma simt foarte apropiata de voi toate.
Vreau doar sa zic Cristina-Ana muuuult curaj si asteapta-ma cu nascutul, da ? K fug in vacanta si ma intorc pe 25 iulie. Ma voi gandi la voi, va fi totul bine, sunt sigura !
Chantal - sper ca esti bine

muuulti tuturor !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

michelle daca am inteles eu bine, se calculeaza din prima zi a menstruatiei, nu? deci daca mi-a venit pe 29 iun. ar fi z18...oricum, noi mai insistam in continuare sper sa iasa ceva...acuma..nu stiu ce sa zic, tu vad ca ai mai multa experienta in calcule...la mine a fost cam asa: chiuretaj pe 07 mai, prima zi de dupa- 02 iun. si apoi pe 29 iun....nu stiu sigur care ar fi perioada optima, si din pacate nu mi-am luat teste de ovulatie.

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

www.flickr.com/photos/9800913@N03/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Chiar ati disparut toate????
Dan-ny-ti-am trimis pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna fetelor!
Michelle81– eu sint bine, atat cat pot! Adica incerc sa nu ma mai gindesc si sper sa fie totul bine. O sa fac analiza Beta HCG inca de 2 ori la 2 sapt. Si apoi lunar sa vad daca se mentine scazut nivelul. Oricum am luat o hotarare. Vom astepta 6 luni pina la o noua incercare. Sper ca timpul sa treaca repede.
Si te rog, nu te lasa coplesita de durere! Suntem toate niste luptatoare, nu?!!!
blueeyes2003-distractie placuta la mare!
Slimatei-iti tin pumnii si ma rog ca tu si copilasul sa fiti bine.
Cristy74 -bine ca esti sanatoasa si incidental nu a avut implicatii grave. Si mai bine ca nu ai ramas luna asta, ar fi fost groaznic. Dar D-zeu le aranjeaza pe toate! Poate luna viitoare va fi cu noroc!
Flavia-cum te mai simti? Sper ca tu si bebelusul sunteti bine. Pupici pt tine, David si Dominik!
mav-o imbratisare si pt. tine si numai bine!
Cristina26-ai o fetita superba! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Va pe toate!

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Eu sunt pe-aici Michelle , da' am o stare de....am zis ca n-are rost sa va deprim si pe voi!!!Iti multumesc ca ai mai intrebat de noi....de citit v-am citit, dar de scris !

Fizic suntem ok....cu psiho...pupu e mai greu, da' in mare suntem ok!
Mi-au venit si rezultatele de la histo patologie.....cica n-a fost nimic genetic....da'mai vorbim la cabinet....cand oi ajunge sa-mi fac programare ca acum nu am timp nici sa respir!

Jocelyn....felicitari pentru micuta Alise......sa fie sanatoasa, norocoasa, cuminte si sa aiba o viata frumoasa si implinita alaturi de voi!

Cristina26....ai o mica printesa acolo.....am vazut pozele voastre si e o minune mica Ingrid! sa va fie sanatoasa si norocoasa!!

Cristinukooo.....vine bebe?...
Incepem galeria?

Mirela, vacanta placuta.....sa va intoarceti cu forte proaspete!

Pupicei

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Michelle, Baby_r, Cristina_ana, Dan_ny, va multumesc mult pentru incurajarile voastre!!Acum sunt mai optimista...Cateva zile am pendulat intre agonie si dorinta acerba de a mi se implini visul!! Acum, regret momentele cand m-am rafuit cu destinul, dar din fericire a invins speranta si mai ales credinta in Dumnezeu! Dupa cum spunea si Dan_ny[/red, noi insine suntem o minune a Creatorului, mai ales ca avem langa noi soti care ne iubesc si ne sustin! Nu pot sa fiu decat multumitoare lui Dumnezeu ca m-a binecuvantat cu un sot minunat!!
[red]Michelle, ce zici numaram impreuna? Eu presimt ceva...Si ca tot veni vorba, azi am facut testul de sarcina!! Am vazut si a doua liniutaaaaaaaaaaa Dar, sunt in ziua 26, iar liniuta a doua era slab vizibila!! Totusi, exista!! Din pacate am mai trecut eu prin exeperienta asta, si pana la urma tot negativ a fost...Dar, dupa cum zicea si sotul meu, ca luna asta a facut treaba buna, ma bazez pe astaO sa mai fac testul peste 2 zile...Va pup pe toate!

Remaliss

Mergi la inceput