Durerea unei pierderi de sarcina (30)
Raspunsuri - Pagina 25
cristina_ana spune:
Roxanica, uite aici sunt!
Acum am ajuns acasa. Zilele astea mai mult pe afara am fost, doar-doar oi reusi sa-mi delcansez nasterea. Am renuntat si la medicamentele pe care le luam, sunt extrem de stresata, vreau sa nasc mai repede, mi-e frica si daca trec 10 minute si nu simt copilul miscand. Nu cred ca am mai trecut vreodata printr-un asemenea stres. De anuntat sigur o sa va anunt cand ma apuca nasterea, o sa o faca o prietena de-a mea, sau sotul.
JOCELYN, FELICITARI DIN TOATA INIMA PENTRU MICUTZA ALISE!!!! Sa fie sanatoasa si sa va umple viata numai cu bucurii!!!!
Cristina26, am vazut pozele cu Ingridutza, ai o minunatie de fetitza, o micutza comoara! 
Flavia, ma bucur mult ca te simti mai bine, cand ai timp mai povesteste-ne cum se impaca DOminic cu fratiorul lui, ador sa aud asemenea povesti!
Mirelush, chiar asa, cind pleci la mare? Stii tu ca acolo sansele sa se prinda bebe sunt mult mai mari!!!! 
Michelle, ma bucur mult ca nu ati pierdut timpul in week-end
, asa te vreau, optimista si hotarata sa faci tot posibilul sa-ti implinesti visul!!!!
Mcrissa, imi pare rau ca au venit uratii, stiu cat de mult sperai sa fi ramas gravi luna asta, dar ma bucur ca ai discutat cu prietenul sotului si ca acum esti mult mai linistita si plina de speranta!
Any, mi s-a rupt sufletul cind am citit prin ce ai trecut. Este ingrozitor si nedrept.... tare, tare nedrept! Dar TE ADMIR foarte mult pentru hotararea pe care ai luat-o, aceea de a infia un mic sufletel care are nevoie de dragoastea vostra. Simt din mesajele tale ca esti o fiinta puternica si stiu ca ai sa reusesti sa fii fericita!
IreneCAM, aceeasi admiratie o am si pentru tine!!!! Ma impresioneaza tare mult ori de cite ori vad femei care vor sa infieze un copilas. Mi se pare un gest absolut minunat si ma rog pentru voi sa reusiti! Probabil ai citit povestea lui SImonette, care dupa multi ani de incercari de a avea un bebe, a infiat un copilas, pe Luca cel frumos, o minunatie de copilas, si acum e gravidutza. E o minune, pe care ti-o doresc din tot sulfetul si tie!!!
Teo2rina, o sa fie bine, iti tin pumnii sa primesti numai vesti bune de acum inainte si sa ai o sarcina perfecta!
Fetelor, eu intelesesem ca Liana pleaca cu sotul prin Europa!!! Sigur o sa ii simtim lipsa, dar sa ne rugam pentru ea sa se intoarca acasa cu o veste buna de sarbatorit!
Remaliss, e tare multa tristete in mesajele tale! Imi pare tare rau ca suferi atata, te inteleg perfect, si ma rog pentru tine, ca de altfel pentru toate fetele minunate de aici, sa gasiti puterea de a lupta pana cind un bebe mic va face ca viata voastra sa aiba din nou un sens!
Mamagiuliei, iti multumim ca esti cu sufletul alaturi de noi!!!
Cristina,
37+ si bebe scump 
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
blueeyes2003 spune:
Michelle
mersi mult pt cuvintele frumoase,si mie o sa imi fie tare dor de voi,chiar ii spuneam sotului ce am sa ma fac eu fara fetele mele dragi?O sa imi lipsiti foarte mult! Maine seara plecam si cu voia Bunului Dumnezeu poate ne intoarcem 3!
Foarte bine faci ca nu pierzi vremea,spor la prestat
,hai ca poate luna asta formam un grup de gravidutze!
Ai scris asa de frumos,ai mare dreptate,de multe ori trebuie sa induram privirile celor din jur,comentariile rautacioase si cate si mai cate,dar Dumnezeu ne intareste si are El grija de noi,vede cat de mult ne dorim un copilas si ni-l va da!
Flavia
ma bucur ca ai inceput sa te simti mai bine,cu siguranta totul va fi din ce in ce mai bine!Multi 
pentru cei 2 baieti minunati!
Teo2rina
tinem pumnii sa iasa bine analizele si multa bafta la eco.Va fi bine de data asta,trebuie!
Cristina
maine plecam la mare,asa este,sansele sa se prinda bebe sunt mai mai mari,sa dea Dumnezeu sa se intample pentru ca ne dorim atat de mult!
Daca bebe scump se hotaraste sa vina pe lume pana vin eu din concediu,iti doresc din tot sufletul sa ai o nastere cat mai usoara,sa decurga totul bine si sa-ti tii puiul sanatos in brate.Mi-as dori mult sa fiu aici sa-ti fac si eu galerie dar acum cum va vrea Dumnezeu.Oricum,sa stii ca ma gandesc la tine si ma
sa fie totul bine!
Remaliss 

Irene
ma bucur ca esti mai linistita,ca simti ca esti pe drumul cel bun,conteaza foarte mult!Mult succes,sa va ajute DD sa reusiti in tot ce va doriti!
Laura
ma bag si eu la pariu
Eu zic ca-i fetita!
Multi
Va
pe toate!"Vorbim" si maine,nu pot sa plec fara sa imi iau ramas-bun!
Mirela

Come on baby!

cristina26 spune:
Cristina
draga este normal ceea ce simti, tinand cont de ce experienta ai avut data trecuta prin perioada asta. Gandeste-te ca acum esti la o alta sarcina si nu are nimic in comun cu prima. De data asta va fi diferit pentru ca trebuie sa fie diferit. Roaga-te ca totul sa mearga bine, gandurile noastre bune si rugaciunile noastre te vor proteja de tot ce e rau. Citeste cantarile lui David din biblie, eu am citit una in special: aia cu "urechilor mele le vei da bucurie...bucurasevor oasele mele cele smerite..." si am zis mereu " Daca Domnul este cu mine cine poate fi importiva mea?". Citeste si tu, te va face sa te simti cu mult mai bine. Am sa caut in bibile unde este si am sa iti dau paragraful daca nu il gasesti tu intre timp.
Jocelyn

Felicitari draga mea pentru minunea ta mica
Pepsi
ce mai face Davidutul? Sper ca te simti tot mai bine.
Mirelus
distractie placuta draga mea, sper sa ne aduci vesti mari la intoarcere
Michelle
iti tinem pumni sa se prinda de data asta. Abea astept sa aud ca esti
MCrissa
iar au venit uratii, bata-i vina sa ii bata. Dar poate ca luna viitoare vei zice
.
Any si IreneCAM
ma bucur mult sa aud ca veti infia copilasi nedoriti, eu cred ca este un gest atat de frumos, este chiar mai mult decat bunatate acest gest angelic. Multa fericire din partea mea si sa ne tineti la curent cu toate evenimentele importante din viata voastra.
suntem alaturi de voi.
Teo2rina
sa auzim numai de bine.
Ma bucur tare mult ca v-au placut pozele cu Ingiduta.
Va pup pe toate si sa dea Domnul sa auzim doar de bine si sa ne dea multe
noi si copii sanatosi la toate.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
]Ingrid Ecaterina si mami
cristina26 spune:
Sa va povestesc ce am facut azi.
Azi m-am decis sa merg la cumparaturi. M-am imbracat frumos si am plecat de nebuna prin tot orasul. La un moment dat aud telefon si cand sa raspund vad ca am fost sunata de 5 ori si nu am raspuns (nu inteleg cum de nu am auzit telefonul
). Ma sunasera de acasa ca micuta vrea sa manance si eu umblam aiurea. Cand a ajus acasa micuta avea ochii rosii de plans, din cate am auzit plansese 50 de minute (nu incontinu). Ma simt atat de rau de fiecare data in care ma uit la ea. De acum incolo m-am decis sa o iau cu mine peste tot. No, ce sa zic... fac prostioare si eu... Nici nu am cuvinte sa spun cat de rau imi pare
Va pup pe toate dulce.
Noapte buna!
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
irinabobe spune:
Myry valorile normale ale analizelor difera in functie de laboratorul la care le faci, deci ca sa iti dai seama daca val ta la APTT e normala uita-te pe foaia de analize ca trebuie sa scrie care sunt limitele normale si vezi daca te incadrezi sau nu.
slimatei spune:
am intrat sa va salut !eu deocamdata nu as avea nimic nou, doar ca am terminat tratamentul dat de dr. si pana in prezent totul e ok, nu am mai avut contractii..si sper sa nu mai apara sa pot duce si eu o sarcina normala pana la capat si cum mai spunea fetele sa ma bucur de gravidanta.. Doamne ce as vrea !dar eu stau intr-un stres contiuu, pana nu-l vad pe bb iesit..atunci cred ca am sa ma bucur cel mai tare....
Michelle - te inteleg... pacat ca eu in perioada cand... cazusem in depresie nu a avut nimeni cine sa ma ridice doar noi doi eu si sotul meu, ne plangeam unul pe umarul celuilalt...dar timpul le rezolva pe toate... mult curaj si bafta... ai sa vezi ca totul o sa fie bine!
Mirela si eu sper ca atunci cand va intoarceti sa fiti in 3 din care 2 in 1... 
Multi

la toate fetele, fruntea sus... intotdeauna se gaseste o solutie ,dar stati departe de butoi..va rog frumos!
Stefania
18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
cristy74 spune:
Buna dimineata dragelor,
Eu din pacate n-am vesti bune de dat. Sambata dimineata mi-a venit CM. Am plans, m-am vaitat, dar a fost mai bine ca s-a intamplat asa pentru ca tot Sambata pe la 3 dupa amiaza am avut un accident, nu foarte grav nu va speriati, dar a trebuit sa fac o radiografie la cap care afecta foarte tare o eventuala sarcina. M-a intrebat doctorita de trei ori daca sunt gravida si mi-a spus ca in cazul in care totusi sunt nu pot pastra copilul. Deci ma bucur ca nu s-a intamplat luna asta. Ma gandesc ca Dumnezeu stie el cum aranjeaza lucrurile sa fie bine si pentru noi. Acum ii multumesc Domnului ca n-am fost gravida si ca eu sunt bine si ma rog sa se intample atunci cand va vrea El.
Din pacate nu prea stiu ce ati scris in urma. Eu ma voi duce la Dr. sa-mi schimb pansamentele si dupa amiaza poate am timp sa citesc. Sper sa gasesc vesti bune.
Va pup pe toate,
Cristina
alinushca spune:
quote:
Originally posted by cristy74
Buna dimineata dragelor,
Eu din pacate n-am vesti bune de dat. Sambata dimineata mi-a venit CM. Am plans, m-am vaitat, dar a fost mai bine ca s-a intamplat asa pentru ca tot Sambata pe la 3 dupa amiaza am avut un accident, nu foarte grav nu va speriati, dar a trebuit sa fac o radiografie la cap care afecta foarte tare o eventuala sarcina. M-a intrebat doctorita de trei ori daca sunt gravida si mi-a spus ca in cazul in care totusi sunt nu pot pastra copilul. Deci ma bucur ca nu s-a intamplat luna asta. Ma gandesc ca Dumnezeu stie el cum aranjeaza lucrurile sa fie bine si pentru noi.
Uf, bine ca ai scapat cu bine!! Si bine ca nici nu ramasesei insarcinata. Intr-adevar asa are grija Dumnezeu de noi si acum a fost evident de ce anume nu ai ramas dar ma gandesc ca poate si in alte ocazii sunt motive pentru care e mai bine sa nu ramanem si nu ne dam noi seama de ele. Sper ca te simti mai bine acum si ca ai trecut peste soc! Soferi nebuni peste tot! Eu mi-am luat carnetul acum ceva ani dar de condus conduc mai ales noaptea cand nu mai e nimeni pe sosele. Soferii nostri sunt foarte nesimtiti intr-o majoritate covarsitoare. Functioneaza chestia aia cu "te-a facut m... cu sosea" de minune!
Si ce diferenta imensa e in strainatate pe unde am fost! Sanatate multa!Michelle, cred ca o sa imi pun la favorite pagina pe care ai scris tu acel mesaj mai lung si am sa intru din nou si din nou pe ea cand o sa am nevoie de multe multe incurajari. Deocamdata am inceput saptamana cu mesajul tau care mi s-a parut asa de frumos! Cu siguranta si tu ai un suflet, o inima si o minte pe masura si ma bucur ca esti aici cu noi! Imi doresc si eu sa fie cat mai activa aici pe forum, sa pot la randul meu sa ajut poate pe cineva cu intelegere, cu o vorba buna, asa cum si fetele de aici m-au ajutat pe mine.

Any, Irene, Baby, adoption rules!!
Eu cunosc un tip de vreo 35-36 de ani care este singur. A avut el o nevasta dar era mai ciudatica si a plecat. Inainte sa plece, au adoptat impreuna o fetita. Nu cred ca au adoptat-o pentru ca ar fi avut probleme ci pur si simplu asa au vrut ei. Fetita asta este asa de ducle, de cuminte, de bine-crescuta cum foarte putini copii am vazut. Este frumusica foc si inteligenta. Provenea dintr-o familie foarte saraca de la tzara. Ma bucur foarte mult si pentru acest tatic singur ca se bucura de ea si si pentru ea ca a pierdut o familie care nu ar fi putut sa o ingrijeasca asa cum merita orice copil dar a castigat un tatic devotat si iubitor. A luat-o cand era inca foarte micutza si sunt convinsa ca o iubeste foarte mult. Ma bucur ca sunteti optimiste si ca vreti sa va pregatiti de adoptie. Sunt multi multi copii care ar ajunge nefericiti daca ar ramane in familiile lor biologice. Si nasa mea se gandeste sa infieze pentru ca ea are o boala genetica mai ciudatica si nu vrea sa o dea si copilului. Abia astept sa tina si ea un copilas in brate si asta va doresc si voua ca sa va impliniti! Ma rog pentru voi sa gasitiniste minuni de copii (ca toti copiii)! 

Teodorina, sper sa nu iasa mai putin decat perfect toate testele si mai ales ecografia. Astept cu nerabdare vesti de la tine! Doamne ajuta!
mcrissa, uratii astia...
Dr. Hamid si mie mi s-a parut cam ciudatel cand am fost la el. Mi s-a parut ca pune in primul rand raul in fatza. Nici nu eram bine insarcinata in 6 saptamani pentru prima data in viatza mea si el tinea sa accentueze foarte mult ca oricat de tanara si de sanatoasa as fi sarcinile se pierd foarte usor... dar a avut dreptate... bine nu ca i-ar trebui o diploma de ginecolog ca sa imi spuna chestia asta... ma duc totusi. Sper sa gasesc intrebarile potrivite ca sa ma mai lamuresc. Acum oricate opinii as avea simt ca parca inca nu am aflat totul.blueeyes, sa se prinda bebe frumos cu ochi albastri !!

Laura Ioana - multumesc mult pentr gandurile bune, ca de obicei! E placut sa mai avem si gravi printre noi sa ne mai ridice moralul. Si apoi iti trimitem numai ganduri bune ca sa creasca bine si frumos bebica.
:) Sanatate!
cristy74 spune:
Multumesc Alinushca, dar n-a fost accident de masina. Am fost la Rm. Valcea la un concurs de navomodele (sotul meu se ocupa cu asa ceva) si intr-o pauza un idiot si-a incercat barca a incurcat mansele si a sarit cu ea pe mal exact in capul meu. Lovitura a fost foarte puternica, barca are cca 1m, in jur de 7-8 Kg. si are o viteza de 70-80Km/ora. Acum am fost la spital mi-a scos pansamentele alea mari care ma cam strangeau de cap si mi-a lasat un pansament mai mic. In rest sunt bine, am un ochi foarte vanat, deci merg numai cu ochelari de soare, firele le scoatem saptamana viitoare, si sper sa nu fie alte complicatii.
Va pup pe toate,
Cristina