Durerea unei pierderi de sarcina (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,ce liniste este pe aici!
Am intrat sa va si va doresc o zi buna!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mav, ma bucur ca treci pe aici chiar daca esti asa de ocupata. dar e chiar imposibil sa iti rupi macar o zi doua si sa mergeti undeva sa va bucurati impreuna? chiar asa de ocupati am ajuns sa nu mai apucam sa traim si sa ne bucuram de lucrurile pentru care muncim? Sa nu mi-o iei in nume de rau. Dar eu mi-am depus cererea de concediu acum juma de an si nimic nu ma face sa nu il onorez. Sper sa reusesti si tu un pic!!
cristina_ana, am si eu un pisic exact ca al tau! pacat ca eu nu mi-am facut un album sa pot sa il arat. dar o sa ma invrednicesc eu. Cum mai misca burtica? Cred ca abia asteapta sa iasa sa poata sa traga un somn bun fara sa il mai ciupesti tu. Desi din cate imi dau seama grijile te-ar putea determina sa continui si dupa aceea
andreea16, nu te-a iertat ciclul dar pregateste el terenul pentru luna urmatoare! Ne mutam noi la odisee, toate. Mi-ar placea sa ne mutam toate o data ca asa ar fi cel mai frumos. Dar pe rand pe rand si tot o sa ne mutam toate!
blueeyes, mie mi s-a parut frumoasa furtuna de aseara (ca eram in casa). Am stat cu sotul si ne-am uitat la fulgere si m-am gandit ce frumos o sa fie cand o sa poata si un BB sa vada ce frumoase sunt furtunile (cand nu esti la cumparaturi sau in alte parti).
L5845, ma bucur ca ai intrat sa ne spui ca e ok Michelle si astept acum sa intre si ea si sa ne povesteasca. Daca nu intrai sa ne spui ca e ok, cred ca mai scriau fetele cateva pagini ingrijorate
Liana30, mai daca tot esti tu doctoritza grupului, te rog, spune-mi daca stii de ce se spune ca exista risc de clamydia dupa chiuretaj. Sa imi fac test sa vad? De principiu era curat pe acolo pe la spital si nu am facut nimic interzis dupa aceea...
c.myry, nu cred ca beta HCG-ul tre sa fie chiar zero. Stiu ca pe analize scrie ca intre 0-5 e valoare normala pentru femeie care nu e insarcinata, deci ar trebui sa fie bine! Ma bucur mult pentru tine!
irinabobe, nu ma pricep nici eu dar as crede ca de moment ce am ramas insarcinate nu prea ar fi calitatea spermei o motivatie pentru pierderea sarcinii. Din cate citeam eu in articolul ala pe care l-am postat saptamana trecuta, ovulul este cel care trebuie sa dea afara 23 de perechi de cromozomi in timp ce spermatozoidul vine gata cu 23. Daca ovulul da afara 22 sau 24, atunci se produc anomaliile astea genetice pe care le da afara corpul.dar nu ma pricep . Cand ma duc prima data la doctor promit ca intreb!

Michelle, cum ii?

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor dragi.In primul rand va multumesc pentru ca v.ati gandit la mine si imi cer scuze ca nu am apucat sa intru aseara sa va povestesc dar am ajuns acasa ff tarziu ca doctorita la care mergem nu e la noi in oras ci la vreao 30 de km si am stat mult acolo...
Deci sa va povestesc.Va spun ca am rams socata de ce bogatase erau in sala de astepare toate femei super elegante cu coliere si ce stiu eu...in fine..fiecare consultatie costa 100 de euro dar se merita!Va spun ca sunt fff multumita de aceasta doctorita,este super amabila si cred ca a stat la povesti cu noi o ora jumate si tot ne intreba ce mai vrem sa stim,la toate intrebarile ne-a raspuns.Mi.a facut mai multe analize,papanicoulau,apoi analiza secretie sa vada daca sunt bacterii si din fericire totul a fost in regula,apoi ecografie intravaginala,mi-a spus ca uterul arata super la fel si ovarele,nici urma de resturi sau ceva de genul,apoi kolposkopie(nu stiu ce e aia),apoi analize hormonale pe care trebuie sa le mai fac si in jumatatea a doua a ciclului ca asa se fac in prima si in a doua jumatate a ciclui,si mai avem de facut pe 25 analizele genetice si eu si sotul sa fim noi convinsi ca e totul bine...Ne-a spus ca exista riscul sa se repede ceea ce s.a intamplat cu fetita tinand cont ca am pierdut doua sarcini si nu una...din pacate acest risc este destul,ne.-a spus ca atunci cand voi fii gravida sa facem un test in saptamana 11 de ´sarcina(se ia un pik din placenta pt analiza) sa vedem daca e totul in regula ca sa nu mai asteptam atat,bineinteles ca testul se face numai in wiena..in fine noi am acceptat sa il facem,cel putin sa stim mai repede cum stam!Am primit duphaston sa iau din ziau 14 .10 zile,aprednisilon,elevit si orthomol natal...Am un folicul pe ovarul drept de 14 mm...acum sa vedem cum sunt rezultatele la analizele hormonale si apoi cele genetice...cam asta este.Va multumesc ca v.ati gandit la mine!Va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

fetele!
Azi ma simt rau fizic: mi-a venit primul CM. Deci azi=z1.

In legatura cu concediul, inca ducem munca de lamurire... ma enerveaza la culme situatia asta. Seful al mare al sotului, i-a urat "concediu placut in noiembrie"....
Anul trecut am reusit sa dam o fuga la munte in noiembrie si a fost tot o ploaie si un noroi...
Vrem si noi sa ne ducem copilul la aer curat macar cateva zile, vara. Plus ca am avut niste luni tare rele....... si chiar avem nevoie de putina liniste.....
Mor de ciuda!

Cristina_ana, bine ca ti-ai revenit! Sper ca bebelul tau sa stea bine in burtica atat cat este nevoie!
Michelle, asteptam vesti!
Alinush, in primul rand, ma bucur ca esti ok, impacata cu situatia si stiu ca si tu mai ai putin de asteptat CM (cand totul va reintra in "normal"). Cum sa ti-o iau in nume de rau?! Numai ca sunt servicii si servicii.... Uneori, sunt situatii cand degeaba ai programat CO cu luni inainte.... La noi nu e ca in invatamant (de ex) cand stii sigur cand e vacanta si cand poti sa-ti iei concediu. La mine la munca e chiar aiurea din punctul asta de vedere, pt ca lucrez in consultanta (deci oferim "servicii"). Daca avem termene stabilite contractual, nu mai conteaza cand ti-ai programat concediul... pleci doar cand/daca se poate. Iar sotul meu nu este civil, deci.... iar nu poate trece peste hotararea sefilor (si nici nu poate forta nota cu concediu medical).
...Cand ziceam si eu ca viata e frumoasa.....
Am uitat sa va zic ca acum vreo 3-4 zile am vorbit la tel cu Cristina26. M-a sunat dupa ce a venit acasa cu bebelusa Ingrid. Sunt f bine amandoua, se acomodeaza cu noul program de viata.
Andreea16, bine ai revenit! Asteptam vesti si poze.

Va pup pe toate fara sa nominalizez, acum ma intorc la munca!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Michelle, acum am vazut ca ai postat inaintea mea. Ma bucur ca esti ok. Ai un grasan de folicul, mai creste putin si apoi se sparge, sa fiti pe faza!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Michelle, tare ma bucur ca e totul bine!!!!! Acum cred ca te-ai mai linistit si tu putin! Ai sa vezi ca o sa vina bebe in curand!!! SI foarte bine ca ti-a dat sa iei duphaston, ajuta la fixarea unei eventuale sarcini, eu am ramas insarcinata in prima luna in care am luat medicamentul acesta, sunt sigura ca la mine a ajutat foarte mult. Si foliculul pe care il ai e foarte bun!!! Acum nu mai ramane decit sa nu ratati perioada ovulatiei!!!
ALinushca, vreau sa vad pozici cu pisicutza ta!!!! Eu sunt innebunita dupa animalutze!!!!

Cristina, 36+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

MICHELLE, ma bucur mult ca esti bine. La tratament nu ma pricep, dar duphaston am inteles ca e bun, si medicul meu mi-a pomenit de asta...Ma bucur si ca ai gasit o dr care iti place si dispusa sa comunice. Numai bine!
LIANAAAAAA, chiulesti?
toate fetele dragi!

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Michelle ma bucur tare mult ca totul este bine,nici nu se putea altfel!Sa te ajute Dumnezeu sa ramai insarcinata cat mai curand si sa fie totul bine!
Bafta multa la prestat,sa nu cumva sa ratezi perioada fertila!

Andreea bine ai revenit!Ne-a fost dor de tine!
Imi pare rau ca nu a fost bebe nici luna asta dar nu-ti pierde speranta pentru ca trebuie sa se intample cat mai curand!

Fetelor,dar de Mari nu mai stiti nimic?

Cristina,Irene,Alinushca,Liana,Mav,Lau-Meli,Flavia va !

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Michelle,ma bucur tare mult ca e bine si ca esti multumita de dr., conteaza f mult.
dragelor,,ma retrag ca ma simt tare rau si sunt si deprimata..

Marina, o in 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

michelle ma bucur mult ca ai venit cu vesti bune.eram sigura ca totul va fii bine.
eu raportez Z28 test negativ, Z29 o pata mica maro, Z30 nimic, Z31 o alta pata mica maro.sunt in mare suspansnu am niciun simptom.sanii sunt mai umflati, dar nu ma dor.cred ca maine fac un beta hcg ca innebunesc

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput