Durerea unei pierderi de sarcina (30)
Raspunsuri - Pagina 15
alinushca spune:
Sper ca merge: http://www.flickr.com/gp/10002878@N04/HE26xQ
Nu e mare lucru, dar ca sa stiti si voi cu cine aveti de a face. Si am pus si o poza cu pisica mea. 
:) Sanatate!
cristy74 spune:
MCRISSA e asa grea asteptarea asta. Dar CM tau cat dureaza? Daca esti Z31 inseamna ca a intarziat nu? Ceea ce e de bine. Eu cred ca esti gravi, mai ales ca ti s-au intarit sanii.
Eu sunt Z27 si mi-e tare frica de ziua de maine. Am facut pana acum 3 teste toate negative, ieri ma durea burta ca de CM si imi venea sa inebunesc, dar astazi nu s-a intamplat nimic. Sper ca nici maine.
Michelle ma bucur ca a fost in regula la Dr. si ca ai aflat raspunsurile pe care le asteptai. Acum sper sa ramai gravida cat mai repede.
Cristina Ana cum sa te sperii atat de tare? Of saraca de tine, ai grija. Eu am facut o chestie de genul asta anul trecut cand am ramas blocata in casa, eram singura si gravida in 12 sapt. si se chinuiau 3 vecini sa-mi descuie usa si nu reuseau. Simteam ca ma sufoc ca nu-mi mai ajunge aerul din casa.
Acum sper ca esti bine si micutul la fel.
Va pup pe toate,
Cristina
cristina_ana spune:
Alinushca, vaaaiiii, ce pisoi frumos ai!!! Si chiar ca seamana cu Mitzi a mea, cind era micutza, ca acum are 7 ani. De-abia astept sa i-o arat si sotzului, ca el zice mereu ca pisica ca a noastra nu mai are nimeni!
Si tu esti foarte dragutza!
Cristy, asa sunt eu, mai sperioasa, ma apuca atacurile de panica din orice. Sa vezi cind trebuie sa merg singura cu metroul ce rau e!!! Adica zilnic, cind mergeam la serviciu!
Daca nu e sa fie bebe la tine luna asta sa nu fii tristutza, ca vine el pana la urma!
Mcrissa, eu zic ca ai sanse foarte mari sa fie bebe! De ce nu mai incerci un test de sarcina?
Cristina,
36+ si bebe scump 
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
irinabobe spune:
buna fetelor.
mcrisa eu nu stiu cum de mai ai rabdare sa nu faci inca un test.
michelle ma bucur ca e totul ok. daca nu ma insel parca tu nu stai in romania asa ca nu te pot intreba la ce dr ai fost, dar poti macar sa ne spui si noua ce analize hormonale si genetice ti-au recomandat?
ea ce parere a avut legat de pierderea sarcinilor ca pe mine ma ingrijoreaza ce ai zis tu ca daca ai pierdut sarcina de 2 ori sunt mari sanse sa se intample iar.
cristina ai grija de tine si nu il mai speria pe bebe acu pe ultima suta de metri. daca era vreo problema nu aveai vreun vecin aproape la care sa poti apela? hai ca mai ai putin si scapi de griji.
eu am luat azi rezultatele de la fundeni de la hematologie. se pare ca sunt cam proaste (dupa cum dealtfel ma asteptam) , mi-au dat un tratament pana raman insarcinata si dupa aceea fac din nou dozarile sa vedem ce tratament fac in continuare. nu stiu sigur daca doar asta a fost singura cauza a pierderii sarcinilor dar putea fi o cauza, asa ca stau pe tusa luna asta si mai incerc odata de luna viitoare cu tratamentul asta sa vedem ce iese.
alinushca spune:
cristina ana, vestea proasta pentru sotul tau este ca numai la munca mai am 2 colege care au pisici care seamana cu ale noastre. dar nu ii spulbera admiratia pentru pisica cu chestia asta. partea proasta este ca mie pisica asta (am avut alta timp 14 ani inainte), corcitura cum este ea, mi se pare cam prostutza prin comparatie cu maidaneza curata pe care o aveam inainte. dar incercam sa o invatam sa fie mai desteapta. si are si o personalitate putin mai imprevizibila. oricum de frumoase, DA, sunt foarte frumoase. multumesc!
irinabobe, e bine ca ai descoperit o problema si ca o tratezi. dar intreaba direct doctorul daca crede ca asta putea fi motiv de pierdere de sarcina. fa-ti listutza cu intrebari inainte sa te duci la cabinet. sunt sigura ca va fi bine pe mai departe! mie mi-au iesit bine testele astea de care spui tu. dar altele nu am mai facut. si am mereu teama ca daca nu gasesc toate testele de pe fatza pamantului inainte de sarcina urmatoare si nu le fac, si o pierd din nou, o sa fie total vina mea... insa sunt si constienta ca oricate teste as face, poate sa scape ceva... cu incredere inainte!
docdecap spunea ca se pricepe la niste bancuri care sa ne mai inveseleasca si pe noi (nu ca nu am fi noi vesele). poate o atrag sa vina sa posteze cateva daca incep eu cu unul:
A cazut guvernul din Ghana... da, s-a rupt craca!
:) Sanatate!
Michelle81 spune:
Buna dragele mele!vA MULTUMESC INCA O DATA PT INCURAJARI A INSEMNAT FOARTE MULT PENTRU MINE pentru ca eu sunt tare emotiva si am fost tare stresata ieri!
L5845-mersi mult ca le-ai scris la fete aseara dupa ce ti-am trimis sms,esti tare draguta,multumesc foarte mult ca ma incurajezi mereu!Vezi sa nu ratezi zilele fertile!
Cristina-ana-of imi pare rau de sperietura ce ai luat.o,saraca de tine asa sunt si eu ma cuprinde una doua panika,bine ca totul s.a terminat cu bine!
Mcrissa-eu zic la fel ca si fetele sa mai repeti testul ca dupa ce ne descrii tu e cu ochisori!
Mirela-au trecut uratii?Imediat vine perioada fertila,vom numara iar impreuna!
crysty74-pe multe fete le-a durut burtika ca la cm si acum au o semnatura tare frumoasa de
asa ca pana nu e rosu mai este speranta,iti tin pumnii!
andreea16-bine ai revenit,off imi pare tare rau ca nu te-au ocolit uratii,lasa ca o luam de la capat ca alta solutie nu avem...
Teo2rina-ma bucur cand vad ca ne scrii dar sa stii ca te intelegem ca nu te simti bine asa ca nu iti fa probleme,eu sper sa iti treaca starile astea cat mai repede,si ia spune de ce esti deprimata?Nu stii ca nu ai voie?
Mav-stiu cum este cu concediul pentru ca si la sotul meu ii da tare greu pentru ca e mana dreapta a sefului si el se ocupa mai de toate si daca vrea concediu tare greu obtine,noi vara asta nu mergem nicaieri ca nu a vrut sotul concediu,am ales sa avem si zilele de vara de concediu pentru la iarna cand vine familia mea aici.te inteleg...si eu mor de nervi dar asta este!Hai nu fii trista!zici ca e foliculul meu e bunicel?ieri a fost ziua 8 si a avut 14 mm.
Irinabobe-scuza-ma nu am vrut sa te speriu dar mie asa mi-a spus,la o sarcina pierduta nu se intra la banuieli ca ceva nu ar fii in regula dar deja la doua se gandesc ca undeva e o greseala...la mine s-au gandit ca si primul copil ar fi fost bolnav si l-a respins organismul...nu se stie 100%sigur ca se va repeta dar riscul este crescut,de aceea nu sunt deloc linistita din pacate pentru mine a fost o veste ff proasta cand am auzit asta.nu stiu sa iti spun cum se numeesc analizele hormonale dar mie mi le-a facut ieri si imi face si in a doua jumatate a ciclului ca asa se face...iar analizele genetice noi am ales sa le facem,iti spun pe 25 cand mergem cum a fost si in ce au constat.Nu am vrut sa te speriu,te rog sa ma scuzi dar mie asa mi-au spus...
Inca ceva va spun la cele care incercati sa ramaneti gravide:Ovulul traieste NUMAI 8 ORE si nu 24 cum am auzit peste tot.Doctorita mi-a spus sa nu ne facem pb ca nu am ramas inca gravida,ne-a spus ca la 4 luni de incercari sansele sunt de 25 % sa se prinda!
Dar acum va dati seama ce frica am sa nu se repete din nou,tot cautam sa descoperim unde a fost greseala dar pana acum fara rezultat caci totul e in ordine,vom vedea si analizele hormonale si genetice daca sunt ok,desi cand am facut amniocenteza s-a vazut ca nu sunt defecte genetice dar le facem...
V-am spus noua ne-a recomndat sa facem in sapt 11 de sarcina(pana atunci nici nu vom anunta pe nimeni de sarcina numai pe voi) acea procedura in care iti baga acel ac monstruos si iti ia din placenta sa vada daca e totul ok,desi e riscanta procedura noi o vom face...
e greu fetelor si cat speram sa raman gravida si sa decurga totul bine,pt noi va fi un stress enorm pt ca ceea ce ne-a spus ieri nu ne.a linistit...as muri sa trec inca o data prin asa ceva!
Va pup dulce si capul sus fetelor CUMVA VOM REUSI SI NOI....
Pepsi spune:
michelle, cu vestile astea bune am uitat si eu ca am dormit doar 3 ore azi noapte si ca am avut 38C febra. vai ce mult ma bucur, stiam eu ca e bine, asa ca spre sfirsitul saptaminii nu-l scapa pe sot! te pup tare, va veni si fericirea ptr tine
liana, of, am plins azi noapte de numa, l-am speriat pe sot, problema e somnul asta care e cam lipsa si asta ar fi ok, daca nu m-ar durea sinii atit de tare la fiecare alaptat, cind credeam ca se rezolva cu tratamentul,azi noapte nu stiu ce-a avut piticul c-a supt la fiecare ora si iar mi-a curs singe din sini......dar ce crezi ca ma las eu asa usor doborita...na na, ma gindesc la tine cu parul in mina si gata imi trece ii dau inainte.....
lau, asa e, ai mei se asteptau la mai mare atentie din partea mea, dar ei nu inteleg ca la mine prioritatile s-au schimbat, au zis ca m-am schimbat tare mult, si ca m-am purtat urit cu ei....e drept ca pe linga dominic rabdarea mea cu ei era cam limitata, doar credeam ca sint adulti si inteleg.....dar nu prea, vad ca la batrinete dau in mintea copiilor...dominic e bine acuma, pe el l-a palit virusul vineri, pe sot luni si pe mine luni noaptea, inca ma mai doare gitul, dar va trece, e soare frumos si-mi incarc bateriile. multumesc de gindurile bune si de sfaturi.
mcrissa, imi pare rau...
mirelush, si voi imi lipsiti tare mult, va tot citesc,dar nu apuc tot timpul sa scriu. asa e, in timp totul va reveni la normal, si voi uita noptile si bolile si tot, e putin mai greu inceputul....merci de incurajari, asa e, nu ma las eu, voi reusi, bafta sa fie luna asta, nu te mai ingrijora cu ciclul ca e prea scurt, sau prea lung, e si de la stres, ca tot monitorizam totul.
irina, eu, nu am facut teste, dar ma gindesc ca sint unele boli genetice transmise doar de barbatii, si pot fi si asta o cauza de oprire din evolutie, deci ma gindesc ca e important sa faca si ei teste, sau ca se poate sa pierzi sarcina si din cauza ca sotul are o problema nu neaparat femeia, adica nu sint medic dar din ce mai stiu si eu, asa ma gindesc, vad ca liana a dat o lista super complexa de teste. imi pare rau ca n-au iesit bine analizele, sper sa fie bine cu tratament, multa sanatate!
alinushca, frumoase poze, mai ales pisica, o dulceata! asa e, va doresc la toate nopti cit mai multe nedormite, biberoane nu, ca va doresc sa alaptati, dar nu va doresc candida asta nenorocita care-mi maninca zilele.....e putin mai greu ca-l am pe dominic acasa, si e si el un pui mic, de care trebuie sa ma ocup, sa-i fac mincare proaspata, sa ma joc cu el, sa-l scot la aer, etc. asa e sint cu adevarat fericita si-ti doresc si tie si tuturor fetelor sa cunoasteti aceasta fericire.
cristina, of bine ca s-a terminat furtuna, sa ai o nastere ca a mea iti doresc! poate e mai bine sa te provoace inainte de termen, stiu ca mai era o fata care a pierdut bebe la nastere aici in canada, si la urmatoarea sarcina nu au mai lasat-o pina la termen, asa ca si la tine e poate mai bine asa!
myry, bravo ptr vestea buna
mav, imi pare rau ptr concediul vostru, noi, nu am mai avut vacanta de 4 ani, asa ca stiu ce e, of, sper sa reusiti macar sa-l scoateti pe sebi afara undeva. am inlemnit cind am vazut in cit e nascut sebi, in 4 februarie trebuia eu sa nasc.....cite avem in comun fara sa ne dam seama.....
andreea, ma bucur f mult ca a fost bine acasa, astept poze sa-mi trimiti neaparat!cum stai cu investigatiile?
teo, tu nu ai voie sa fii deprimata, vezi ca-ti dau bataie asa cu ochii plini de somn cum sint!ei pai ce treaba e asta!
cristy, tin pumnii sa fuga uritii astia 9 luni de tine!
sper sa nu va supar cu problemele mele, daca va zic ce si prin ce trec, mi-am permis fiindca ma intrebati, nu vreau sa par o plingacioasa nerecunoscatoare ptr ce am, ii multumesc celui de sus ptr ce am in fiecare zi, pur si simplu sint chestii de moment acuma peste care voi trece, dar voi, fiind prietenele mele imi permit sa ma pling voua, ca doar cui sa ma pling!?
va pup tare pe toate, ma duc la facut mincare!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Michelle81 spune:
Pepsidraga mea am scris in acelasi timp cred...cat de rau imi pare ca esti bolavioara ca nu mai scapi de probleme de sanatate...Cum poti sa spui ca ne superi cu pb tale???mie imi esti foarte draga si fetelor de asemeni si imi pare bine ca ne tii la curent cu ceea ce se intampla in viata ta...imi pare rau ca treci din nou prin atatea.Ce a spus medicul de infectia la sani,of cred ca este fff dureroasa,cate ai indurat pana acum si cate mai induri saraca de tine,nu stiu de unde mai ai atata putere...imi pare rau ca ai plans azinoapte,off cat de tare te tii..desi stiu ca iti este ff greu!Hai ca o sa fie bine,o sa treaca si toate astea si o sa te vedem numai razand!Nu ti-a dat doctorul nimik pt infectie?Mi mila de tine cand imi imaginez cat de rau trebuie sa te doara...off suntem alaturi de tine!!!
Michelle81 spune:
Oana-oana26-iti multumesc ca te.ai rugat pentru mine ai un suflet atat de mare,ai sa vezi ca ne va ajuta Dumnezeu pe toate...
IreneCam
mersi de incurajari!
alinushka-iti multumesc ca vrei sa ne faci sa radem...inca ceva:nu e vina nici uneia dintre noi care am pierdut sarcinile,nici a ta sa nu te mai gandesti la asa ceva,uneori natura nu vrea orice am face noi,oricate teste am face..uite la mine si inainte de prima sarcina la controale a fost totul ok si nu a fost sa fie si nici la fetita mea oricat am umblat la medici,oricate analize am facut!
ai o pisi frumoasa insa mie din pacate nu imi plac pisicile...
c.myry spune:
Buna fetelor!
Sunt suparata rau! Stiti ca asteptam sa mi se spuna rezultatul de la laborator! de la biopsie ca sa imi certifice sau infirme banuiala dr. despre sarcina oprita in evolutie, mola sau nu.
Ei bine, incompetenta aia de asistenta sau asistente nu au dat proba mea la laborator. Va vine sa credeti asa ceva? Iti vine sa le impusti, nu alta.Ce cauta astea in sistemul medical? La sapa cu ele!!!!
Am vorbit cu dr. si a spus ca in ziua aia am fost 2 persoane cu sarcini oprite si ca pt una s-a dat rezultatul si pt cealalta nu. Am verificat la Anatomie patologica de la Elias, spitalul unde am facut chiuretajul, si asa e. Pe numele meu nu e nimic trimis.
Ce pot dace acum? Nimic. Doar ca simt ca inebunesc.
Dr. zice ca sigur nu a fost, pt ca analiza mea BHCG acum, la 1 luna de zile dupa a ajuns la 0. Dar din cate am citit si in cazul unei mole poate ajunge la 0. Doar ca in cazul acesta, de mola, nu ai voie sa faci copii timp de 1 an.
Ce sa fac? Sa il cred pe dr? El a zis ca dupa primul CM pot sa ma apuc de treaba. E normal asa ceva?
Oricum am zis ca o sa repet analiza sa vedem daca mai iese 0 sau creste. Stiam ca valoarea 0 trebuie sa se mentina pe 0 de 3 ori la rand, dar nu stiu la ce interval trebuie sa se repete.
Sau sa astept un an, cu stress si verificare, BHCG?
Voi ce spuneti? ati mai auzit de asa cazuri sau poate cunoasteti pe cineva care a avut asa ceva care ma poate ajuta?
Doamne cum se pot juca oamenii astia cu destinul tau, fara sa le pese!
Va multumesc mult si va pup pe toate!
myry