Durerea unei pierderi de sarcina (30)
Raspunsuri - Pagina 13
IreneCAM spune:
LIANA, deci sa recapitulam:)
toxo, CMV, listeria, rubella, clamydia...buuuun...altele de acest fel care mai sunt?
Spiridusha:))
irinabobe spune:
liana mama stai ca vad ca te pricepi. zi-mi si mie cum se face spermograma? imi iau sotu si ii spun ca il duc la dr sa faca o l.ba mica sau o face acasa si fugim noi cu borcanelu?![]()
ce fata o sa faca saracu cand ii voi da vestea.
andreea16 spune:
Dragele mele, am revenit si eu dupa o absenta de aproape doua saptamani. Nu am reusit sa va scriu din Romania, pentru ca aveam nici calculator la mine si sincera sa fiu, am fost plecata mai toata ziua de acasa. A fost tare frumos, din pacate prea scurt, dar am reusit sa petrec timp si cu familia si cu prietenii.
Nepotica mea este o scumpa, a fost cea mai cuminte la botez, nu a plans, a ras mereu. De fapt asa este in fiecare zi, sora mea uneori este speriata sa nu ai ba ceva, pentru ca e foarte linistita.Dar e doar vesela si cumintica.
Din pacate CM-ul nu m-a iertat nici luna aceasta....Acum trebuie sa trecem din nou la treaba, asa m-am saturat de asteptarea aceasta...
Nu pot scrie mai multe acum pentru ca sunt la serviciu si am treaba multa, dar o sa citesc din urma si va scriu mai tarziu, de acasa.
Pana atunci va pup mult pe toate, fara exceptie!
Andreea
cristina_ana spune:
Michelle, te-ai intors de la doctor?
Andreea, bine ai revenit!!! Cind incepi investigatiile pentru bebe? Si nu uita ca ne-ai promis poze cu tine!!!!!
Myry, Alinushca, multi pupici!!!!
Mav, offf, imi pare tare rau ca acum nici concediu nu poti sa ai. Dar cum e posibil sa nu-i aprobe concediul sotului? Doar are dreptul la concediu in fiecare an. Nu poate sa-si ia macar citeva zile de concediu medical? Sau fara plata?
Fetelor, eu inca incerc sa imi revin dintr-un atac de panica. La noi a fost o super furtuna, eu sunt singura acasa si cind am incercat sa-l sun pe sot am observat ca nici un telefon nu mai mergea, picase reteaua. SI bineinteles ca m-am ingrozit la gandul ca ma apuca nasterea si nu pot nici macar salvarea sa chem. Si am facut un atac de panica, am simtit ca nu mai pot respira bine si m-a apucat tremuratul de nu stiam ce-i cu mine. Acum inca mai tremur, abia scriu, dar vad ca telefoanele si-au revenit, asa ca m-am linistit un pic. Doamne, dar ce furtuna a putut sa fie, cu tunete si fulgere, nici televizorul nu a mai mers cum trebuie.
Cristina,
36+ si bebe scump 
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
blueeyes2003 spune:
Cristina
linisteste-te,a trecut acum!Imi pare tare rau ca te-ai speriat asa de tare,intr-adevar a cazut reteaua pentru o perioada,pe noi ne-a prins in Cora si acum am reusit sa ajungem acasa.
Michelle
te asteptam cu vesti!
Va
pe toate,ma duc sa desfac cumparaturile ca sunt toate ude!Pana la masina ne-a facut ciuciulete!
Mirela

Come on baby!

L5845 spune:
Michelle draga mea, unde esti? Ce vesti aduci de la medic? Sper din suflet
sa fie totul bine, nici nu ma pot gandi ca ar fii altfel.
cristina_ana incearca sa te linistesti, ca-ti provoci contractii si stiu ca nu vrei asta. Intr-adevar, furtuna m-a speriat si pe mine foarte tare, mai ales ca la un moment dat, am sarit de pe scaun de la calculator, asa de tare tuna si fulgera; mi-era si frica sa stau la calc, ca e langa geam
si s-a si deschis odata de am crezut ca ia totul pe sus (nu fusese inchis bine).
si ai grija de tine, ca tre' sa mai cresca bebe.
andreea bine ai revenit din concediu, presupun ca ti-a priit bine asta.
blueeyes,Liana, Flavia,IreneCAM,irina,oana, mav, c.mymry,alinushca
si la toata lumea de fapt (sper ca nu am uitat pe nimeni).
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
L5845 spune:
Dragelor! Tocmai am primit mesaj de la Michelle care spune ca in mare e totul ok, ne povesteste maine, ca azi ajunge tarziu acasa si nu mai intra pe net.Doamne Ajuta ca e bine
!
la toate .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
cristina_ana spune:
Mirelush, Lau-Meli, gata, a trecut atacul de panica!!!!
Bineinteles ca mai devreme ma apucasera si contractiile si aveam si pulsul 110. Da' acum sunt bine!!!
Lau-Meli, multumim de vestile bune despre Michelle!!!!!! Eram sigura ca e totul bine cu ea!
Cristina,
36+ si bebe scump 
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE