Stelute de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 8
alinuk spune:
lume lumeeeeeeeeeeeeeeee
azi o sarbatorim pe Messa!!!!!!!!!!
sa fii fericita fata draga!!!!!!!!!!!
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
Daconst spune:
Alinuk,azi sau ieri?
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
alinuk spune:
Ayleen face astazi juma de anishor!!! sa traiasca si sa aiba un dram de bafta si pt mamica ei!!!
Eva de Miha si
Mateiash de Megbeng
Sa cresteti mari, sanatosi si cu norocel bebelushi scumpi!!!
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Danutza pe calindaru' mieu azi, luni e 9 iulie...
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
Daconst spune:
Alinuk,o felicitasem si eu pe duamna Messa,dar acum e trecut de 12 si ma gindeam ca am inteles eu gresit.
Ca-i mai spuneam o data sa traiasca 100 de ani si sa tot scrie pe forumul asta cit om trai noi s-o citim.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
criss68 spune:
Gata, acum fara divesrificare!
Ivona, eu v-am vazut majoritatea pozelor dinainte. Cele cu Ela in carucior nu le stiam. Cred ca as musca-o intr-una in locul tau cand as vedea-o asa dolofanica.
Lilisor, as face pe mine sa stiu ca animalutul aduce frecvent asemenea aratari dupa el. Brrrrrr
Eu folosesc acel scaun de baita, mai precis l-am cumparat pt mers in concediu ca sa nu car toata cadita dupa mine si l-am folosit o singura data. Mie mi se cam lipste de cada, acum nu stiu, o fi materialul meu de la cada diferit? E din ceramica cada mea si chiar s-a lipit de ma enervasem ca nu-l mai pot dezlipi, doar cat l-am lasat in cada ca nu aveam unde sa-l pun.
Dianamizzi, ce mamaie moderna ai! Sa-ti traiasca! Multumim si pt lamuriri cu roscovele.
Haricleea, multa sanatate la amandoi. Incearca sa fii puternica, pentru ca David are mare nevoie de tine.
Anis, distractie placuta, sper sa va simtiti minunat, sa veniti cu vesti bune si multe pozeeeeeeee
Mishatp, bine ca puiul e bine si nu s-a intamplat nimic. In general copiii nu cad ca oamenii mari, nu prea apare contractia musculara de aparare responsabila de multe situatii nedorite. Dar oricum trebuie sa avem mare grija de acum incolo ca degeaba cade copilul usor, depinde de la ce inaltime si alte elemente de geografie a spatiului respectiv.
Mie mi-a cazut prima data! Am scapat fata efectiv din maini pe la doua luni, m-am vaitat pe aici ca sa-mi treaca oful! Doamne ce spaima am tras, am crezut ca raman fara ea!
Messa, la multi ani si de la noi! Tu cred ca sarbatoresti in utze ca nu te-a vazut omul pe aici.
Aelita, felicitari pentru diversificare, sa o tineti tot asa.
Alinatxa, ne rugam pentru tine sa te aiba DD in paza si-ti tinem pumnii sa ti se indeplineasca dorintele, maai ales cele mari.
Sa traiasca si sa creasca mari:
Vlad - Alexandru, de A.Alina
Serban, de Ralu74
Ayleen, de Adinush - pt maine, dar sa nu uit
care au implinit azi jumatate de an!
Lidiuta, de Ndiutapm
Cristiina Teodora Sofia, de Amaya
Roni Cristian, de Loremunteanu
Eva Florina, de mihacarm2002
Matei, de megbeng
pentru cele 5 lunisoare
Cate un pupic mare de la mine!
Gata, plec si eu la somnic
Pupam mamicile si bebicii!
criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
mihacarm2002 spune:
MESSA
Ayleen ~ 6 luni
EVA~FLORINA ~ 5 luni
Matei (megbeng) ~ 5 luni
Ma apuca asa o nostalgie cand ma gandesc ce repede au trecut 5 luni.
Catalina, am o prietena care are o fetita de 8 luni si ii da cereale cu roshcove de la Neslte. Asta ca intrebai de roscove.
Liliana, nu stiu ce sa zic de scaunelul pt bb de baie chiar ma intereseaza problema. Insa eu as vrea sa ii fac baie in cadita Evei cat mai mult. Cand voi fi nevoita sa trec in baie as vrea sa ii fac doar dushuri si asta ar presupune ca ea sa stea in picioare destul de bine, nu?
quote:
Originally posted by dianamizzi
anul trecut am adus cu mine un borcan de sirop din asta si l-am mintit pe frati-mio ca e sirop special din care te lasi de fumat. :) si a baut el ce a baut si zicea... mai da ieta-te ca asta chiar merge...nici n-am pofta de tigara... bine ca a mers cateva zile doar
pitilache, multumim pt informatiile despre laptele de vaca.
Haricleea, vai, cat a suferit bb David in spitale. sa se faca bine! Dar oare de la ce a facut enterocolita? Tu mai alaptezi?
Sa va povestesc ce isprava am facut azi. Cum bine stiti, unele palarioare pt fetitze au un elastic ca sa nu le zboare de pe cap. Eu nu prea foloseam elasticul la inceput, insa mereu Evei ii venea pe ochi. Asa ca azi, cand i-am pus palaria, hai sa ii asez elasticul, care, in neindemanarea mea, imi scapa din mana. Pt moment am crezut ca nu a durut-o pt ca distanta era cam 1 cm iar ea nu a schitat nimic. Dar dupa vreo 4-5 secunde fatza i se inroseste, gura i se stramba intr-un ranjet si in cele din urma da alarma. M-am speriat un pic pt ca nu a mai plans asa niciodata. Nu a durat mult plansul, max. 30 sec dar ce mustrari de constiinta am avut!
Culmea e ca accidentul s-a repetat vreo 3 ore mai tarziu cand vroiam sa ii asez elasticul dupa ureche. Asta din cauza parului ca imi era teama sa nu il apuc odata cu elasticul.
Azi, in timpul somnului de frumusete (de la 13-16) am visat ca Eva avea toti dintii care ii crescusera cam peste noapte ca ma bucuram ca nu a avut dureri de la ei. Si parca incepuse sa si mearga. Si ce ma mai bucuram in vis.
Catalina spune:
Neata fetili. Cu ochii carpiti si cana de cafea in fata intru si io sa dau neata. Dar imi vine mai degraba sa dau una in calc asta ca merge ca rasnita (deja ma simt ca la birou).
Multumesc mult fetele de solutiile pt afte. Deja imi e greu sa beau si cafeaua ... e cumplit. A, si de explicatiile pt roscove. Daca va zic la ce ziceam io roscove, va tavaliti. Si stiam de cand eram mica ca sunt otravitoare. Ce sa mai ... sunt doxa ....
Haide mai Danutza ca nu iau pe nimeni la goana. Am zis si eu ceva ... ce cred eu. Doar stii ca am vazut pediatrii in 3 clinici si o tin sus si tare pe a mea ca n-am tupeul sa ii contrazic pt ca nu am avut timpul sa citesc chiar atata cat sa ma faca sa ma simt ok sa contrazic. Asta e, primul copil e de experimentat pe el saracutul. Ia sa ma vedeti la numaru' doi. :)))
Lilisor eu am scaun din ala, mai tii minte pozele lui Matei in cada? Pe din ala era. E SUPER! Cand se lipesc ventuzele alea, tragi de iti ies ochii de el sa il scoti.
Monu, imi pare rau ca tot nu sunteti bine. Ai facut o analiza de urina?
Doamne Haricleea ... mi se face rau numai citind. Offff saracutul ingeras!!!! Mergi cumva la dr Stanciu? Ca multe fete pe aici au mers si au fost multumite. Hai incearca sa fii putin mai linistita ca bebe are mare nevoie de tine. Slava Domnului ca este vesel, i-auzi, merge deja in patru labe, oau! Doamne ajuta sa va fie bine!
Asa cum spuneam si eu Pitilache, nu sunt pentru inlocuirea formulei cu laptele de vaca. Asta discuta si exemplul tau cred ca vad ca zice de 900 ml. Intrebarea mea era pt branzica si iaurt, putem discuta de aceleasi efecte in cazul in care are max 200 ml din branzica si iaurt?
LA MULTI ANI MESSA!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi (printre care, timid, ne alaturam si noi).
Eva, Ayleen si MAtei sa cresteti mari si sanatosi.
Miha, cand eram gravi citeam de visele astea in care visezi copilul avansat rau ca cica sunt exprimarea dorintelor parintilor ca sa progreseze copilul mai repede.
Bai fetelor dar iar n-ati avut somn. Maaaama ce as mai fi dormit si eu. Hai ca deja sunt in intarziere. Fug la dush.
Pupici
gabriela_s spune:
neata!!!
la multi ani messa!!!
ete ce de s-au mai povestit pe aici cat am lipsit si noi...
am fost la tara,ne-am bronzat si ne-am balacit,fu bine!!!
am bagat-o pe mamzel in piscinuta si i-a placut mult,se pare ca ne calca pe urme daca o tine tot asa,pt ca si eu si tati suntem lesinati dupa apa.
pitica s-a rumenit nitel in obrajori ,insa pe mine m-a prins bine de tot soarele,asa de bine ca ma cam ustura umerii...am comis-o
am citit despre david micutul...haricleeasincer imi pare f f f rau sa aud ca ati trecut prin asa ceva,ii doresc insanatosire grabnica micutului si tie multa putere !sper sa nimeriti la un dr bun!
mai citesc si eu din urma...
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
aelita spune:
nadiuta-morcovelul simplu nu prea le place.amesteca-l cu ce ai probat pana acum si ii place.de multe ori nici morov cu cartof nu le place.eventual subtiaza-l cu un pic de lapte formula.ca e cam lipicios asa ,si e si asta un motiv de refuz.
catalina,o fi asa,ca fiecare se adapteaza dupa clima...
eu ma gandesc doar ca dca astia au decalat cu 2 luni totul,inseamna ca au avut cazuri de alergii sau tot felul ..si au decis sa introduca totul mult mai tarziu.
cu borcanele alea,nu stiu nici eu de ce baga ce baga,inclusiv sare ,nu am intrebat medicii,probabil mi-ar fi spus sa ma tin dupa liste si sa fac natural in casa,sau nu stiu...
adica vorbim de o contradictie..dar nu sunt unii si aceeasi cei care fac listele cu cei care fac borcanele,deci contradictie nu e ,si probabil medicii ar spunela fel: nu le facem noi.
dar fiind permise pe piata,eu zic ca inseamna ca nu e ceva pericol suta la suta pt sanatate,si ca ceea ce spun medicii sunt recomandari.adica daca ne luam dupa ei bine,daca nu,nu.ei isi fac datoria sa aavertizeze,din cauza cazurilor care vin tot la ei.
acum ma mai gandesc si la cantitatea de diverse din borcane...or pune acolo o boaba de mazare la un cazan... pe cand daca ne spune noua medicul ca e permisa sarea,pai noi punem un varf de cutit,si asta e foarte mult pt copil.
asta ca sa incerc o explicatie a borcanaselor/listelor.
daconst-bineinteles ca nu e catalina de vina,si nici eu nu am invinovatit-o ,discutam doar ca s-a deschis subiectul,si eu ma simt datoare sa spun ceea ce stiu eu.
ca eu ma pun in locul lor si ,din cate ma cunosc,as fi vrut ca cineva sa imi spuna .
ca sunt fete pe care le deranjeaza,chiar nu am inteles niciodata de ce,pt ca nu dau cu parul.catalina a inteles,banuiesc,pana la urma,ca eu doar informez,nici nu o oblig,nici nu o acuz,nici nu ii consider inapoiati cum a spus odata...
ei ne considera exagerati in asta,noi ii consideram exagerati in medicamente,boli...fiecare tara cu pasarica sau stolul ei.
lore-nici noua nu ne place marul!
lili-nu am scaunel din ala pt baie.
dianamizzi
quote:
anul trecut am adus cu mine un borcan de sirop din asta si l-am mintit pe frati-mio ca e sirop special din care te lasi de fumat. :) si a baut el ce a baut si zicea... mai da ieta-te ca asta chiar merge...nici n-am pofta de tigara... bine ca a mers cateva zile doar
dianamizzi-pai cica si aici e un danone special pt bebei,dar cica nue din lapte de vaca.asa o fi si la voi.branza d-aia calcica,asa cum fac fetele in casa ,in Romania.
monu cand e asa,baga termometrul la baie,ca poate ti se pare tie ca nu e calda,si totusi e.cand are febra,de la dinti sau de la ce o fi,se face baia mai rece ca de obicei.
oricum,peste 38 e considerata febra.
criss,poate sa fie ,poate sa nu fie,eu una nu mi-as ierta sa ma gandesc ca poate e vina mea...Daca se intampal ceva,doamne fereste,stiu ca am facut ceea ce trebuia,am sa zic merci ca uite,bien ca nu i-am dat si tampenii ca ii faceau si mai rau...
Stii,e ca si cu premergatorul.unii il sustin,altii nu.(eu inca nu stiu ,personal).unii spun: hai,domle ca a mea a mers in premergator si are oasele perfecte! altii au patit-o.de aceea medicii nu prea sunt de acord cu premergatporul ,pt ca au fost cazuri naspa.si atunci stai si te gandesti: daca oi fi eu ala unu la suta????? sa risc?
asa si cu mancarea: daca oi fi eu unu la suta ala cu alergie la proteina de vaca,cu lipsa de fier pe viitor,cu etc???Poate asta se intampal copiilor cu predispozitii la diverse,si cand dam ceva le scoatem imediat la suprafata .si cum nu stim...
Oricum,desi nu stim cu siguranta dacca fetele alea sunt asa din cauza laptelui,exact asta da laptele de vaca pe viitor: grasime si lipsa de fier,printre altele.BINEINTLES CA NU LA TOTI,dar sunt si cazuri.
haha zi-ne de nepotii aia cu laptele de alimentara!
da,si eu am vazut multi,care atat timp cat beau lapte de vaca ,pana pe la 3 ani erau super grasuni,frumosi ,si acnd lasau laptele se ascuteau si aratau cam rahitici.
stiu,in tarile astea pe-afara e problema cu obeziytatea,dar zau ca la noi e problema cu copiii cam slabuti .acum nu prea mai sunt,ca mamicile ii alimenteaza mai bine,dar eu stiu ca pe timpuri ,cam prin clasa-ntai ,eram toti ascutiti ca lupta de clasa,ceea ce azi nu prea mai vezi asa,decat pe ici pe colo.
saraca sora-ta cu laptele de bivolita!! probabil are alergie la lapte acum,de-aia nu poate sa bea.
eu ,ca ma batea mama la cap,le-am spus medicilor ca sa ii dau cereale,si se uuuitau la miiine.s-a uitat si farmacistul la miiiine!! cica ne cam grabim mamicile sa ii vedem grasi,cu dinti,cu par,sa mearga..si ca sa lasam natura sa-si faca treaba in liniste,.sa nu fortam.si mi-au spus sa nu dau cereale pana la 6 luni ca nu e cazul.eu am dat mai devreme,stiind bineinteles ca e permis de la 4 luni.
deci ei RECOMANDA! dar noi facem cum vrem
asa ca aici nu mi-ar fi dat ceva ca sa ia fata in greutate,cum se face pe la noi,decat daca ar fi fost in afara graficului.
si pe chestii de-astea ma revolt eu ,dar nu inteleg fetele,cand un medic spune sa dai lamaie pt sughit sau supa la 4 luni.pai si a mea a sughitat la medici,la diversi,si ei radeau si vorbeau cu ea,niciunul nu a zis sa-i dau ceva,pai ce,e bolnava??
fasolea aia galbena cica nu e buna ..da' nu mai stiu cand.dar mi s epare ca fasolea verde ,pastaile sau cum se numesc,ar fi permise.da' nu stiu sigur la astea,am uitat.
nu stiu cum se gateste .dar ma gandesc la gaze sa nu ii doara burtica.
legumele astea tari parca se dau mai tarziu.
acu nu stiu daca s-o distruge ceva la branza,o fi asa.dar mie mi-a spus clar medicul NICI UN FEL DE BRANZA,CASCAVAL!
asa ca prefer sa nu dau ceva,ce sigur il pot inlocui decat sa dau si sa ii fac rau.
cu alergia: eu am gfacut alergii pe care nu le-am avut niciodata.dupa 25 de ani.eu am facut tarziu,dar sunt care fac la x luni,la x ani.
ma gandesc ca exista vreun regim vegetarian,desi trebuie avuta multa grija cu asta,trebuie sa stii bine ce si cum inlocuiesti.
mihacarm-ai pleznit-o cuelasticu'?ce-o fi zis ea,gataaaa,m-a batut mama!
catalina-serviciu usor!
haricleea-multa sanatate!!!
m-am culcat la 1,m-a trezit mandra la 5.ea acum doarme iar...
sunt obosita rau,am fost singura si in weekend ,si toata saptamana,si saptamana asta la fel.
dupa amiaza trebuie samerg is la controlul gineco (se face la 6 luni dupa nastere),plus o citologie de control.sa fie acolo,sa stim ca e totul in regula.
gabriela-bun venit acasa!
Ayleen,Eva Florina,Matei(meg) -la multe lunite!
messa-LA MULTI ANI,draguto!
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.