Stelute de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 10
eli1977 spune:
Danuta, maaai, sa nu uit, ca stii ca baba e batrana si bolnava..
maai, l-am vazut pe Lucas al tauu, m-am uitat de 2 ori, e scuuump rrrau cum papa el acolo si cum mosmondeste el...
sa mai pui filmulete
Ivona, iar Ella ta e mortala!e din categoria lui Pisoi al meu, cu falcute, imi vine s-o musc prin monitor!!
un Pismigiu, ceva?
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
kateryna spune:
Si daca sunteti la capitolul dezbateri sa mai pun si eu putin whisky pe foc.. Stiti ca s-a descoperit ca bebeii, copilashii si ce mai vreti voi care dorm la pranz cel putin o ora sunt putin mai inceti in reactii si gandire decat cei care nu dorm? Ma rog e perfect logic ce zic ei. In cazul asta ce faceti? Nu o sa mai puneti copilashii sa doarma? Sau o sa faceti asa cum credeti de cuviinta ptr copilul vostru? Hai sa ramanem la stadiul de informatii de genul asa fac eu, dar nu inseamna ca asa trebuie sa faci si tu. Ca vad ca se nasc iar polemici pe aici.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
eli1977 spune:
Laura, hai, fata, nu ma speria cu piureul de brocoli, ca tocmai urmeaza si la noooii!ca mi-a zis dr sa-i fac, ca e fff nutritiv, contine o gramada de vitamine, fier, etc si cica e f bun acum..daca ma scuipa cu el intre ochi?
mazarea vine si la noi in supa, maine, cand facem supa pt o saptamana.Cam cata mazare sa-i pun, la 14 borcanele(2 pe zi)?
auzi, dar spanac ati prestat?ca dupa brocoli cred ca urmeaza spanac la noi, simplu(mi-e si frica!)sau cu un pic de cartofior
aoleu, Kate, du-te fata cu descoperirile tale!!ia nu mai spune tu de astea pe aici, sa stea toata lumea sa se gandeasca cat si daca ii doarme gupilul!stii ca suntem mame disperate, ce ne turezi si tu???
pisoiul meu drag
taina botezului
Daconst spune:
Katy,eu nu stiu unde vezi tu polemica...chiar sunt discutii constructive,parerea mea.Si este vorba de o chestie mult prea serioasa decit o balarie scoasa de ce stiu eu ce om de stiinta.
Cind s-or pune la unison americanii,nemtii si alte natii ca nu e bine sa doarma copilul la pranz,atunci o n-o sa-l pun nici eu pe al meu,na.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Eli,eu i-am dat si spanac si brocoli,dar era cu cartofi la borcanel si chiar ii place mult.Cred ca depinde de copil.
Fata,da tu cind il filmezi pe pisoiash sa-l admiram si noi?
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
cristiana70 spune:
DANA, ai citat din dr. Spock un pasaj la care ma gandeam si eu. La noi soacra-mea are diabet, nu stiu cum se transmite genetic predispozitia la aceasta boala, dar nici eu nu am de gand sa risc.
KATE, pai David doarme asa de bine la pranz, nu am de gand sa-i fur somnicul asta, mai ales ca daca nu-l las urlaaaaa.
cristina mamica de David (21.12.2006)
Catalina spune:
Aoleu, Kate, Matei doarme doua ore la pranz. Ce ii fac????? :)))
Laura, nu pot discuta detalii ca sunt confidentiale. Insa, despre scoala americana iti spun doar atat, nu crede tot ce citesti. Eu am fost piua intai la toate articolele alea pana la punctul la care le trimiteam scris raspunsul nostru si eu le trimiteam sare si ei publicau piper (adica tot cum vroiau ei sa sune). Atunci mi-am schimbat COMPLET ideea despre oamenii de presa care se poarta cu tine ca si cu un rahat, vin cu o idee si o tin pe a lor si nu aud de fel ce li se spune, ba mai mult, demonstreaza cu acte. Nici macar nume nu au retinut corect. Dar asta e alta pb. :)
adinush spune:
Eli eu vroiam un pismigiu s-o sarbatoresc pe fii-mea dar daca nu fura oferte mai devreme...prea tarziu.
Eu i-am spanac,si nu la borcan ci spanac din piata si ii place
Kate sa stii ca in Olanda de ex copii nu dorm dupa masa.Nepotica mea de 2 ani nu doarme deloc ziua.Dar seara toti copii pana-n 5 ani asa se culca la 7-8 si se trezesc pe la 7 dimineata sa plece la gradinita/scoala (acolo scoala incepe la 4 ani)
Si ca sa revin la...discutiile mele constructive Dana da,imi permit sa-l combat.Si stii de ce?Pt ca incepe fraza cu "nu se unosc cauzele exact dar.." Pai daca nu stii nu poti sa afirmi ceva cu litera de lege...poti eventual sa-ti dai cu presupusul.
Si acum studiu de piata..suntem sa zicem cam 100 de mamici aici.Bag mana in foc ca cel putin 99 au consumat lapte
Cate dintre voi aveti astm,diaree cronica si/sau eczeme?
Si,mult mai important...cate dintre cele care avti bolile de mai sus puteti afirma,cu dovezi,ca sunt din cauza laptelui si nu din alte motive?
Mie explicatii cu "ar putea interfera","ar putea avea un rol" "dar nu se stiu cauzele exacte" mi se par mai pe aratura asa
eli1977 spune:
DANA, fetita, sunt cam nicicum cu filmuletele..am un aparat digital care face pozne f misto, nimic de zis, dar nu cred ca face filmulete, desi al meu zice ca da, ma rog, n-am descoperit cum, inca.., am camera video dar n-am habar cum sa le pun pe net filmuletele(ca l-am mai filmat)si vreau sa-mi iau un aparat foto nou, cat de curand, care sa faca si filmulete..urmeaza..
pisoiul meu drag
taina botezului
monu spune:
Laura, multumesc frumos ca mi-ar raspuns. stoi ca mi-ai zis asta cu febra si in cap anterior. dar cand am un pitik tot cu pitik si spaima in suflet sunt. sia cumsa iti spun de ce - cand am ajuns cu fata la elias ca avea pneumopatie, fata era subfebrila de 2 sapt. adica 37.8-38. doar atat. si cand am ajuns la spital gata pe antibiotic. si de aceea sunt debusolata.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia