FIV in Ungaria 18

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiiiii,

am fost la eco, suntem bine..maricele! Ana are 296 g si Elena 276 g! Fetele deja se ating, isi treg picioruse una la alta..sunt bine, sanatoase! isi sug degetele..

O sa plecam la parintii mei diseara ca rezist pe caldura asta!

tia nu m-a pus nimeni sa-l fac..asta e, m-am linistit acum!
magduta ce mai faci?
camisv sper ca puiutii sunt deja bine cuibariti la tine in burtica!
daria! da! totul va fi ok si o sa am niste Printese minunate

PUSSI 19+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Daria ti-am scris Pm. Iti multumesc din suflet ca te-ai gindit la mine.
Pussi pot sa zic ca fac bine, m-am mai linistit, mai ales ca am vb si cu dr-ta , mi-a venit cm la 28 de zile ceea ce e sarbatoare al mine, mi-am mai facut analize (ii drept ca in z4 adica daca socotesc peste noapte ar fi fost z3 si am facut-o dima la ora 8) si inafara de cortizol ce mi-a fost doar un pic marita , cred de la stres, erau toate ok chair si prolactian si estradiolul. L afel si al sotu, prolactina ok, doar cu tiroida ne mai batem, dar cu timpu si cum scade stresul cred ca se va rezolva si asta. Prin 20 august o sun pe dr-ta si dam bataie apoi in septembrie facem fiv de asa vrea si DD. Sa aveti grija de voi , mai ales in caldura asta.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nmirela71 spune:

Cea,cea,Cea fetelor.
Va pup pe toate mia fost tare dor de voi,dar de acum nu mai scapati de mine.
Magdi de abea asteptsa ne reantalnim.Sti ca am pasaport?ieri am venit anapoi din TM.Poate ati fac vreo surpriza prin aug.daca pot sami iau concediu.

Daria te pup si eu si copii .Am citit PM ati raspund maine ce pot face OK?

LIA te-am asteptat sambata iubire ce sa antamplat?
Mirelus cu parul roz

Mergi la inceput

Mirela cu parul roz ciaoooooooooooo, ma bucur ca ai scris. Sa stii ca si eu abia astept sa ne revedem. Am vb cu dr-ta si in august duap 20 am sa o sun pt ca voi fi si duap cm cam la jumatate si poate o sa trebuyiasca sa mergem pt o vizita (si of course ne si intilnim) ca sa incepem stimularea. Dar pina una alta abia astept surpriza multi si pt copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

salutare din oradea care arde!!!!

nu v-am scris ft de mult... a fost o perioada nasoala ca toata lumea incerca sa ma linisteasca si sa-mi zica acelasi lucru, las ca iese data viitoare...

am avut o perioada ft. proasta in ultima sapt. nu stiu daca cineva dintre voi a mai patit asa ceva, dar de marti incoace am niste dureri prin toata burta ingrozitoare plus crampe puternice la gaze. nu mi-am dat seama de la inceput din ce cauza, ba ma durea pe la intestine, ba stomacul si plus de asta in fiecare zi aveam subfebrilitati (37.7-38)luam un algocalmin si pe seara eram ok. a fost si ft. mult de lucru la serviciu ca am ramas singura, colegele au plecat in concediu...

vineri seara durerile sau mutat clar in zona ovarelor si m-au lasat doar cu un calmant. sambata pe la 12 am iesit pana aici in apropiere si abia m-am intors acasa asa de tare ma dureau ovarele, mai ales in partea stanga (de unde mi-au scos ovulele). am uitat sa zic ca vineri fusesem la o ecografie abdominala, la toate organele interne si doar ovarele erau marite si acel internist a zis ca sunt polichistice (dar eu stiam ca e vorba de foliculii neeliminati - nu i-am mai spus de fiv -). sambata la durerile alea groaznice n-am mai suportat si m-am dus la maternitate la urgenta. tare m-am speriat. parca se rupaea ceva, gata gata sa explodeze ceva prin burta, asa ma simteam. dr-ul de garda mi-a facut o ecografie abdominala, ca in toata maternitatea nu exista un ecograf vaginal care sa functioneze :( si mi-a zis ca ovarele sunt ft. marite in urma stimularii si ca saracele de ele sunt inflamate si pline de acele chisturi formate din foliculii nefolositi. el spunea ca in dreapta e mai mare, dar durerea mea mare era in stanga. mi-a dat doar simptomatice (no-spa si supozit. indometacin) cu recomandarea ca luni sa merg la dr-ul meu sa fac o ecografie mai amanuntita.

am fost rau toata ziua pana seara . apoi durerea a incetat si am reusit sa mergem la o nunta si sa ne distram pana la 5. am fost cu calmantele dupa mine, dar ma bucur ca ne-am dus.

intrebare!!!

a mai patit cineva dupa FIV nereusit la fel? eu ma-m speriat ft. tare. acum sunt mai bine, dar sambata credeam ca mor..

va pup, si va urez sa gasiti putina racoare pe undeva....

pupici

cami

Mergi la inceput

Tuculucu imi pare rau de patania ta , dar cu distractia ai mai uitat un pic de durere. Dar neaparat sa te duci al dr al tau care te consulta de obocei sa nu ramii cumva cu chisturi. Eu nu stiu ce sa iti zic altaceva, decit si eu cit am fost stimulat am-am simtit ca ma doare burta, ba si ceva dureri in picioare, de unde m-am gindit ca poateo sa ffie hiperstimulare doar c anu am vrut sa cred sa accept mai bine zis, dar asa si a fost hiperstimulare. M-am mai simtit si foarte balonata, pe strada umblam ca o gravida.
Alte informatii poate iti dau fetele mai cu experienta.
T e pup si sa te faci bine.

Va pup ep toate si va doresc o seara placuta, poate miine veti fi mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

tuculucu, eu am facut 4 fiv (nereusite din pacate) dar nu am avut niciodata probleme din cauza stimularilor. poate iti pot raspunde fetele care au fost in aceeasi situatie. eu cred ca in cazul tau sunt ovare polichistice si probabil ca dr. iti va recomanda contraceptive o perioada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magduta-imi pare rau ca am citit tarziu PM ul tau, eu oricum sper sa mai merg si dum.viitoare si sa va trec atunci pe amandoi, pupici
Tuculucu-eu nu pot sa te ajut decat cu informatia ca si pe mine ma doare in partea opusa ovarului care este cu chisturi mai mari, deci este posibil ca asa sa iradieze durerea in aceasta zona.
Pussi-iti doresc sa fiti OK toate trei1

Tocmai am aflat ca verisoara mea care a facut FIv la Sp. Titan si acre are acum 4 l.jumatate nu are baiat cum se preconiza ci o fetita si ma bucur pt. ea ca si ea isi dorea fetita!

in asteptarea unui bebe!

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare!
va multumesc pentru raspunsuri
trebuie sa va povestesc storyul meu
de 4 ani tot fac tratamente,am avut o inseminare nereusita si m-am hotarat sa ma duc la dr. zadori sa-mi fac fiv.m-a programat sa-mi faca fiv in octombrie dar intre timp mi-a facut tot felul de investigatii de aceea v-am intrebat daca nivelul de progesteron in a 20 a zi de 5 e buna sau nu.a doua zi l-am sunat si eu si mi-a spus ca nu e nici buna nici rea dar sa mai muncim acasa ca aveam 2 ovule pe ovarul drept si ca 1 nu se rupsese. nu l-am bagat in seama prea mult ca am zis ca e imposibil sa ai ovulatie in a 21 de zi cu ciclu regulat .nu prea m-am mai gandit acolo ca am si plecat in concediu la turci si am stat linistita ca imi face fiv in octombrie.am stat 2 saptamani in concediu ,in a 2 a saptamana trebuia sa-mi vina ciclul
am fost pregatita cu tampoane de toate marimile ca sa pot intra in apa.am tot asteptat dar nu mi-a mai venit a fost primul concediu de unde abia am asteptat sa vin acasa sa-mi cumpar test de sarcina.la 11 noaptea am ajuns la bucuresti si m-am dus ata la farmacie .nici acuma nu realizez ca sunt gravida nu imi vine sa cred.4 ani m-am macinat m-am suparat luna de luna si uite ca s-a intamplat minunea!
joi ma duc la dr. sa vad daca e totul ok.v-am scris storyul meu ca e incredibil ca s-a intamplat.toata lumea imi spunea sa ma relaxez dar nu am putut pana nu am stiut ca imi face fiv in octombrie.va doresc la toate sa simtiti bucuria ce simt eu acum in suflet! va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Blankar ce veste buna ne-ai dat! Felicitari!! Iti doresc o sarcina usoara si la termen! Intr-adevar relaxarea a contat f. mult, faptul ca nu te-ai stressat si ai fost linistita in concediu!Voi ce probleme aveati? (scuze ca te intreb, poate ai mai spus, dar nu mai retin)
Camisv iti tin pumnii in continuare sa vii si tu cu vestea cea mare!
Mirela ma bucur ca ai revenit!
Pussi si pe tine si pe fetitele din burtik! Imi pare rau ca te-ai stressat atat din cauza clinicii care ti-a facut TT (sau DT ), insa important e ca sunteti bine toate 3!
Tuculucu ..stiu si eu f.bine, din pacate, cum e dupa un FIV nereusit..cand toata lumea (inclusiv rude -parinti, socri), care de obicei habar nu au ce e aia FIV incearca sa-ti spuna incurajari formale..mai bine nu ar mai spune nimic..cel mai mult ma enervau cand se tot mirau, de ce oare nu s-a intamplat(desi le spusesem de n ori ca sansele sunt de 30-35% in toata lumea) ba ziceau ca poate nu e buna clinica sau dr sau ..etc numai tampenii si mai toti apareau cu "sugestii binevoitoare"
Mi-a fost tare greu sa le fac fata dupa ce ca eu ma simteam ca naiba..
Si apoi am inceput sa-i ignor si dupa o vreme ne-au lasat in pace cu intrebarile si "incurajarile"
Nici eu n-am avut nici o durere de burta sau altfel dupa FIV. Cred ca e bine sa faci un control daca ai putea tot la med. cu care ai facut FIV-ul.Iti doresc sa fie totul in regula si sa nu mai ai dureri!

Fetelor, va cu drag pe toate!

Ioana
poze szeged

Mergi la inceput