FIV in Ungaria 18
Raspunsuri - Pagina 14
cornelianeli spune:
ce faceti fetelor?
camisv asteptam vesti bune
pussi m-ai uitat?
va pup pe toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
sandica spune:
multumesc de raspunsuri
daca e Clostylbegit, am mai luat, are efect in sensul ca am ovulatie dar...nimic
cred ca vom merge luna viitoare, nu stiu exact data, zicea dr ca intre a 8 si a 10 zi, vom mai vedea
internet spune:
Adela ai avut dreptate, nu se vedeau pozele , acum cred ca se vad
Pussi
Crinuta, Pis ne este dor de voi, cred ca e timpul sa ne scrieti ceva
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor
Internet ai o fetita superba , multi pupici de la mine
Sandica sa inteleg ca in august mergeti la szeged?
Pussi, Cornelianeli, Cenusareasa, Daria, Crinuta, Chiara, Corina, Cami, Scamiy si toate fetele
O intrebare, stie cineva cit costa un eco d4 la szeged?
in asteptarea unui ingeras
mariaaa spune:
Salutare tuturor
am fost si noi azi prima data la Szeged si suntem incantati si increzatori.
Am avut programare la 2, si la 3 jumate plecam deja din clinica; am asteptat doar 45 de min. Inainte de consult am facut spermograma, si a iesit ca si aici in tm, la Bega. Fivul il incep in octombrie, ca asa am vrut noi. Sunt obosita acum dar maine poate va scriu mai multe.
II multumesc lui RH ca a pus harta si explicatiile pe site, ca ne-am descurcat f usor sa gasim clinica.
O seara placuta tuturor.
Mariaaa
pussi spune:
cine stie sa-mi transforme val BHCG-ului de 78.5 ng/ml in .. mUI/ml??
multumesc frumos
PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
pt. fetele care obisnuiesc sa-si faca analizele la BIOCLINICA va rog din suflet sa va schimbati laboratorul!! Eu am avut o experienta super urata cu ei zilele astea: necunostinta de procedura din partea personalului, adica cum se face un TRIPLU TEST la sarcina gemelara, recoltare si rerecoltare de sange, formulare date la medicul gineco gresite atat in romana cat si in franceza... prin urmare ca rezultat .. un dublu test, in loc de triplu! Total nerelevant prin neluarea in calcul a masuratorilor ecografice(tanslucenta nucala si varsta gestionala masurata ecografic)...si un risc de sindrom Down enorm. Totul a dus la stres si framantari, nu va pot descrie ce a fost in sufletul meu! Dar, din nou DD e cu mine! Fetele sunt sanatoase! Sapt. viitoare mi se va confirma din nou..cand fac morfofetla de sapt. 20!
PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Chiara spune:
pussi, ma bucur nespus ca te-ai linistit. eram sigura ca totul e bine. deci si bioclinica....!!!
internet spune:
Pussi sa te cert sau sa te pup? cati ani ai draga de te stresezi cu atatea analize?? ( eu stiu de la Ani ca esti tanara, adica m-ai tanara decat mine). Eu am facut 3D inainte de cerclaj, la Cioata, a zis ca totul e bine, ca nu e nici sindrom Dawn nici alte malformati si m-am linistit, nu am facut nici triplu nici dublu test. Eu am 34 acum, cred ca dupa 35 se fac m-ai multe teste, linistestete te rog, printesele sunt bine si tu le stresezi .
Era sa uit, pt ce iti m-ai trebuie val BHCG- ului ?????????
Magduta multumesc frumos, sa iti dea si tie DD un BB frumos si sanatos
Chiara ieri ti-am trimis Pm cred ca nu a ajuns, am avut ceva probleme cu netul , iti scriu azi
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
sunshine4ever spune:
Pussi ce m-ai speriat, dar in final pot sa iti spun ca este un DD care are grija de toate. Ma bucur ca te-ai linistit ca nici stresul nu e bine, si fetitele sunt ok. Grija de voi, va pup
Internet
Chiara
si toate fetele
in asteptarea unui ingeras