*** LA REDOUTE (34)***
Raspunsuri - Pagina 9
corap spune:
neata, redutiste!
o
pentru toata lumea. v-au mai venit avize/colete? ce bun-bun aveti prin ele?
io astept...
si mai scurm printre chestii, acu vad ca mi-au scapat o gramada, plus ca vaz altele noi... si ma mananca tastatura sa mai dau o comanda ![]()
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
CamiSol spune:
Multam de cafea!
Si eu astept 3 colete din 29. Sper sa vina azi avizele, ca mor de inima
.
Chiar nu a luat nimeni pantalonii care i-am postat mai sus???
Cami
de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc... 
nushulica spune:
quote:
Originally posted by madau
Hello gagici!!!
Noi am fost la mare in we, a fost o iesire neplanuita...dar ptr ca sotul meu drag mi-a facut cadou de ziua mea o masina...am plecat sa vedem cum merge
Vreau sa comand si eu camasa aia cu fir argintiu, cum sunt masurile? A luat careva masura 38? Cati cm are la bust?
ma duc sa mai scarman nitel, sa pun maine de-o comandaMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mada eu am luat camasutza cu fir argintiu nr 38 si la bust am 88
catutza spune:
Eu am sunat acum la posta sa vad daca au ajuns coletele si mi-a spus ca nu se poate uita ca are coada pana la usa 

Nu am timp sa merg acum la posta ca am mancare pe foc si mai fac si curatenie. Offf ce ma supara![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
gabitaco spune:
ceva colete din 29????
Ca eu astept unul din 29 si unul de pe 2 iulie. Sper sa vina pana vineri, ca sambata cununam iar duminica dimineata plecam la mare.

Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
vl-ad spune:
Buna!
Si eu astept aviz pt o comanda din 29 , dar se pare ca azi nu va veni pt ca deja postasul a venit si nu mi-a lasat nici un avi
. Poate maine...
Edit: am gresit , comanda este data in 28 , iar Sabine in mail-ul care mi la trimis sa imi spuna ca nu mi-a trimis pantalonasi pt ca chipurile nu ii aveau in momentul in care mi-au facut coletul imi spunea ca a fost expediata in 29.
Deci , a primit cineva aviz pt comenzi di 28 ?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
croco21 spune:
Neata,
Eu abia azi am ridicat coletele din 25 si 27 iunie, cred ca mai aveti de asteptat pentru cele din 29. Pe 27 iunie am avut 2 comenzi, una dimineata si alta mai spre pranz. Cea de dimineata a sosit de saptamana trecuta (am primit avizul vineri) iar cea de la pranz abia sosise astazi la posta - nu va zic in ce hal era, cutia sparta si legata cu sfoara se vedeau toate produsele din ea, ma mir ca nu mi-a disparut nimic.
Editez, ca am uitat sa intreb ceva: a cumparat cineva electrocasnice de la ei? Cum erau ambalate, au ajuns cu bine? Ma bate gandul sa cumpar o masina de facut paine - cea mai ieftina 40 E.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by croco21
Neata,
Eu abia azi am ridicat coletele din 25 si 27 iunie, cred ca mai aveti de asteptat pentru cele din 29. Pe 27 iunie am avut 2 comenzi, una dimineata si alta mai spre pranz. Cea de dimineata a sosit de saptamana trecuta (am primit avizul vineri) iar cea de la pranz abia sosise astazi la posta - nu va zic in ce hal era, cutia sparta si legata cu sfoara se vedeau toate produsele din ea, ma mir ca nu mi-a disparut nimic.
Croco
croco nu pui niste linkuri cu ce ai luat??ca tu iei chestii super faine de obicei si poate ne mai vin idei si noua
andreea ea mi=am comandat geanta aia de piele acum
croco21 spune:
Nushu, nu pot sa pun linkuri acum ca n-am avut timp sa ma uit ce-am primit, trebuia sa plec la scarbici. Doar le-am numarat sa vad ca nu lipseste nimic. Atat am vazut ca am luat teapa cu niste pantofi care oricum nu mai sunt pe site (imi vin dar sunt f.f. ascutiti si par de juma de metru - da n-am dat decat 11 euro pe ei, bine ca nu m-am pacalit la pret intreg). Si am mai luat teapa si cu o fusta de la Rene Derhy http://www.laredoute.fr/vente-jupon-rene-derhy.aspx?productid=324114257&documentid=299107&categoryid=31522160&single=&hasnext=1&hasprev=1 - are material in ea cat pentru 3 fuste si iti dai seama cum imi sta, la masura 48. Dar am luat-o pentru ca am mai cumparat doua maieuri si doua bluze de la Rene Derhy si toate au fost f. misto. Alte linkuri pun diseara cand ajung acasa. A, si am mai luat geanta aia Morgan, e draguta.
Croco
nushulica spune:
am inteles...astept oricum linkurile diseara...fusta intr-adevar are mult material in ea
si nici nu stiu daca poti sa modifici ceva la ea
la rene derhy am luat si eu niste bluz sper sa fie multumita de ele

...am plecat sa vedem cum merge