*** LA REDOUTE (34)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am scapat si eu de musafiri.
pun si eu linkurile cu produsele din prima mea comanda, de p[e 27 iunie. au fost doar haine pt. pitic.
http://www.laredoute.fr/vente-l-ensemble-debardeur-et-bermuda-okaou.aspx?productid=324094589&documentid=321407&categoryid=23112405&single=&hasnext=1&hasprev=1 este misto, am luat si pt. altcineva. astept sa se usuce sa vedem cum ii vine.
http://www.laredoute.fr/vente-le-polo-enfant-okaou.aspx?productid=324112507&documentid=299107&categoryid=22914583&single=&hasnext=1&hasprev=1 exact aceeasi culoare. este material bun si ii vine misto.
http://www.laredoute.fr/vente-l-ensemble-t-shirt-et-bermuda-long-enfant-okaou.aspx?productid=324112914&documentid=299107&categoryid=22914583&single=&hasnext=1&hasprev=1 pantalonii scurti sunt cam grosuti, noroc ca am avut cui sa-l cadorisesc si m-am scos elegant.
am mai luat o salopeta de blugi(pantalon scurt), super misto, dar cand am tras sa desfac o campsa...a zburat. asa ca m-am chinuit si am cusut-o cumva sa nu se vada, la 6 euro a meritat, mai ales ca e tare haios cu ea. nu o mai gasesc pe net.
am mai luat o sapca de soare, bob ii spun ei, dar am luat de 51 cm si ii e mare rau de tot. dar pt. 1,50 euro o tin, poate ii e buna pana se termina vara, sau la anul.
cadou am primit un set de genti roz, una mare, una mica si un potmoneu.

astept si eu comanda din 1 iulie, sa vad daca am nimerit marimile pt. noi, ca sa comand din nou.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am ajuns acasa si cu sufletul la gura speram sa am aviz si sa ma duc direct la posta dar....ciuciu.... Comenzile din 28 au sosit la voi???

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mie nu mi-a venit nici comanda din 27 seara :(((((((((((((((((((((

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am citit putin in urma si m-am mai linistit....ma temeam sa nu am iar belele.... Inca sper deci, asa prind curaj pt a lansa o comanda noua.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

fetelor ,

care ati dat comenzi in iulie, v-au venit toate produsele?
ca mie imi apare la suivi o chestie ciudata, de fapt mai multe produse care erau disponibile cand am dat comanda si care acum apar nedisponibile, numai ca sunt foarte multe.
Cum e posibil? presimt ca o sa mailuiesc cu Sabine la greu dar mai rau imi pare pentru produse.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by ella_74

fetelor ,

cred ca te referi la colete din iunie, ca din iulie nu cred ca a primit cineva vreun colet.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

mai fetelor... eu sunt stresata rau... duminica plecam la mare pt vreo 10 zile si astept 2 colete.... daca nu vin pana vineri am cam pus-o

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

nu, chiar ma refeream la iulie, avand in vedere ca mie mi-au ajuns comenzi in 8 zile

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

oare pot sa sper sa-mi vina si mie coletul de pe 2 iulie pana vineri?
Am 3 tricouri si geanta izoterma. E posibil sa vina sub forma de scrisoare?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by ella_74

fetelor ,

ca mie imi apare la suivi o chestie ciudata, de fapt mai multe produse care erau disponibile cand am dat comanda si care acum apar nedisponibile, numai ca sunt foarte multe.
Cum e posibil? presimt ca o sa mailuiesc cu Sabine la greu dar mai rau imi pare pentru produse.

Ella, mamica de David (24.04.2007)

Si eu am parit ceva asemanator cu comanda din 28 , numai ca eu am primit joi un mail de la ei in care imi spuneau ca atunci cand mi-au facut coletul nu aveau prod respectiv desi mie imi aparea ca si disponibil si apare si acum tot disponibil.
Nustiu care dintre fete a primit si ea un mail asemanator dar ei ii spuneau ca i-au trimis produsul ulterior.
Mie cica vor sa imi trimita cec.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput