Colectia de toamna iarna 2005(141)
Raspunsuri - Pagina 5
pischi2003 spune:
Dordia, nu, eu is dusa rau. Ca scot fructele/iaurtul din frigi cu muuult inainte de a le manca. Mai mult de-o ora. Asa ne-am invatat noi.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
leea_cv spune:
Io is cu elice la popo acu.Is imprastiata rau ca nu stiu de ce bagaje sa ma apuc mai intai.Cre ca-s nebuna ca imi iese o valiza mare incarcata din hainele lui T.Io inca una,mama una si om mere pe jos pina la Buzau ca noi nu mai incapem in masina.Plus patutul.
Mi-e o groazaaaaa de drum.De numai numai.Is vreo 700 si ceva de km.Daca tin io bine minte chiar 816 pina in poarta la bunica.Chestia e ca nu avem un barbat in masina si parca unul imi dadea siguranta.Deh..asta e.Sper sa ajungem cu bine.Plecam luni dimineata de la tzara,unde mergem maine dimi.P-acolo nu am acces la vreun internet,asa ca ne vedem cind ne-ntilnim.Cu Cami o sa tin legatura si cu Diana.
A, ieri am fost la o cresa cu T sa vad cam cum s-ar decurca.10 min a fost numa cu capul la mine-ntre picioare,apoi 20 de min s-a jucat frumos cu copiii,dupa aia,gaaaata.S-a agatat de usa si n-a mai vrut sa stea.Si io care credeam ca nu voi avea probleme de-astea...
Joi la inmormintare a fost cumplit.Jale mare,cheltuiala mare,vreme urrrita rau,frig.In plus am bagat masina intr=un sant.Era plin cu apa si iarba si nu mi-am inchipuit ca-i sant.S-a indoit un piiic,da mi-o trebuit vreo 4 barbati sa o ridice.Femeia la volan...ar spune unii
.Da io chiar is barbata la volan
.
De mai am timp intru pe seara,de nu...va pup apasat.Si abia astept sa va cunosc.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
joy04 spune:
PISCHI LA MULTI ANI FERICITI!!!
mai, cu batutul..Vlad are cateodata tendinta sa dea la o parte. nu impinge, dar da la o parte.
de impins, chiar ieri a luat o busitura de la o fetita mai mica cu o luna decat el. i0a dat aia un branci, de direct in fund s-a dus. asta e, ii trece.
chestia e ca nu m-as fi bagat sa-l ridic de jos dar a sarit repede mamica fetei la el. si paream cam...dusa ca nu alerg sa-mi ridic copilulde jos. dar as fi vrut sa vad cum reactioneaza plus ca doar nu o rsa intervin chiar asa la orice branci, harjoneala.
bineinteles ca el ar fi vrut sa se ridica singur, dar daca asarit mamica aia la el, apoi m-am dus si eu, cum am ajuns langa el cum a inceput sa planga.
si toate astea de la locomotiva aia de la Quelle.
ca am zis ca numai ies cu ea in parc ca se bat copii pe ea ce nu am vazut.
LEEA sa stii ca am ras la masajul tau ca mergi p elanga masina. te si vedeam impingand masina...
drum bun si sa ne vedem cu bine.
si eu ii mai dau iaurtul direct din frigi. cateodata uit sa-l scot, cateodata nu se satura cu ce-i dau si urmatorul i-l dau direct din frigi.
gata, eu ma duc sa-l dau jos pe cristi din pat...
Joy
28+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
camelia_daniela spune:
Leea, drum bun!
Fii "barbata", asa cum zici si nu-ti fie teama ca dar ai un barbatel de nadejde langa tine!
Abia astept sa va vad! 
Daria mea inca nu a inceput cu imbrancitul, dar daca ii ia cineva jucaria plangeeeeeeeeeee, mama-mama!
Noki, bafta la operatiunea "dezvat de pampers"! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
felicia74 spune:
leea tu conduci pana la buzau?![]()
![]()
Chiar ca esti barbata! Sa ai drum bun!
Pischi multi-multi ani impruena cu husbandul si sa aveti parte de sanatate si noroc
Ioanabravo, ma bucur ca sunteti bine toti 4
Agresatul copiilor - o mamica din parc a citit intr-o carte de specialitate
ca daca NU reactioneaza copii cand li se iau jucariile sau sunt agresati de ceilalti e ceva in neregula cu ei. Asa ca ce fac copii vostri acum e ceva normal. Bineinteles nu trebuie incurajati, dar nu va faceti probleme
Cat despre comentariile mamicilor si mai ales ale bunicilor (cu astea am eu ceva
) - ete, ce sa ma fac, ma lasa rece!
Acu, daca s-a deschis subiectul sa va zic ce a patit fii-mea in parc: era un baietel cu bunica, ce voia neaparat carutul de papusi cu care se juca Ilinca. Ea il indeparta, eu nu m-am bagat pentru inceput... si cand vede bunica-sa ca nu-l poate impaca pe fii-su ii ia carutul Ilincai, i-l da lui nepoti-su si-i da lui chitaila alta jucarie
Am ramas masca, ea imi zice "ca sa-i impac, doamna, sa nu se mai certe", la care eu ii arunc o privire taioasa. Nici acum nu mai are curaj cucoana sa se apropie de mine sau de ili.
Eu pe bunicute nu pot sa le sufar de cand tot incercau s-o hraneasca pe ili (ca si asta a mea e o miloaga, cand vede ceva de mancare face o ata de zici ca-i motanul din Shrek - stiti voi privirea aia plangacioasa
) Mama, doar sa indrazneasca sa-i mai ofere ceva, poate ramane una fara dinti (sau proteza, dupa caz!)
)
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Propun s-o botezam pe Feli "Doamna anti-babe"!

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Buna ziua ,,Colectie''!!!
Ne-am intors si noi de la mare aseara (cu o zi mai devreme),cam dezamagiti si obositi ,Nisipurile nu sint nici pe departe ceea ce-mi imaginam ,mie nu mi-a placut ,patanii urate avem destule cum ar fi:furat portofel a doua zi dupa ce am ajuns care continea acte, 1000 euro ,200 leva si 2 mil lei ,am recuperat intr-o ora portofelul dar of course fara bani ,(la politie nu vorbea nimeni o boaba de engleza ,ne-am inteles prin semne ,apoi am venit la hotel ca sa le traduca receptionera),noroc ca finu' a avut bani mai multi sa ne imprumute,am gasit masina lovita ,nu grav dar cat sa ne strice concediu ,am facut o alergie de toata frumusetea ,nu stiu de la ce dar mi-au aparut niste pete pe maine si gat care ma mincau ingrozitor ,bine ca am avut unguente si antialergice,...etc ,etc ,lista poate continua ..
Hotelul a fost super ,serviciile la fel ,mancare la fel ,ne-am facut veacul la piscina ,decat 2 zile am fost pe plaja ,ca dracu' si acolo ,trebuia sa platim 25 leva pt sezlonguri si umbrela iar la ora 18:0 ne dadeau afara ,isi stringeau sandramalele iar noi abia la 17:00 ne intorceam pe plaja din cauza de bebe ...,in concluzie e prima si ultima data cand calc la bulgari ,sa nu va mai zic (care ati fost stiti) ca Bulgaria arata jalnic ,credeam ca ne-am intors in timp cu citeva zeci de ani .
N-am citit nimic de mult ,sper ca toata lumea e bine iar celor care pleaca in concediu ,distractie placuta si timp frumos !
Nu vreau sa descurajez pe nimeni cu ,,bulgarii'' dar asta-i parerea mea ,poate pentru altii va fi mai bine si sper sa va placa!
Pupici ,revin mai tirziu sau maine ,poate si cu poze ,avem super multe!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
MAI-IUNIE 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Hildegard spune:
Dordia, eu scot iaurtul din frigi si-l tin vreo 15 minute asa si apoi il dau la steff.Uneori il dau direct....si n-are nimic!Ce iresponsabila sunt, nu?
Madutza, ce experienta dura ati trait. Of......deci, nu mergem niciodata la bulgari!
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
anda77 spune:
moamaaa, ce m-ati enervat! intrai si io sa vad ce faceti, sa mai schimbam 2 vorbe si sa vad cand e intalnirea ca iar am uitat data si ce vad: cum sa ne invatam copiii independenti, referitor la impartitul jucariilor...maria alexia vrea legea junglei, sa se descurce, care moare , ghinionul lui, asta e; noki nu e nici ea departe, feli se plange, dar in schimb cand o bunica ii schimba jucaria fie-sii, se face foc, ce sa mai vorbesc, m-am suparat pe toate cu chestiile astea.
pai si astia ca noi ce sa facem: sa ne sinucidem?
Nichita nu ia nicio jucarie. In general nici n-o cere. dk o cere si nu i se da, sta cuminte langa copilas. Nichita nu comenteaza dk i se cere o jucarie, o da incantat. Daca i se ia jucaria direct, fara cerere, plange, dar nu riposteaza fata de copilul respectiv. Ei bine, noi ce sa facem, in aceste conditii? Singurele dati in care nichita a suferit a fost cand s-a intalnit cu copilasi carora parintii nu le-au spus ca e oarecum urat sa smulgi jucaria altui cop[il sau sa te joci cu jucaria unui tert cate 5 ore pe zi si sa refuzi s-o imparti. Parinti care se faceau ca nu vad cand copilul lor il imbrancea sistematic pe nichita. S-a intamplat cu 2 familii chestia asta si n-am putut spune nimik in niciuna dintre ocazii pt ca erau prietenei de-ai unor prieteni de fiecare data, eram in casa celor la mijloc si alta data eram chiar in casa parintilor in chestiune, deci nu puteam sa tarasc putin de par cu ei pe jos. Este vorba de parinti care se bucura ca devinhe copilul bataios, mai tarziu se va bate la fel pt un job mai bun, pt un loc de parcare mai bun, un partener mai bun, e cool sa iei celelalte jucarii prin metode violente, ce sa zic.... Si cand si-o ia respectivul, ne intrebam, ce a provocat asta?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
crissy77 spune:
M-a sunat fata care o scoate pe Elise la joaca sa-mi spuna ca are varsat de vant.
Anul trecut a scapat de boala, ca inca mai avea anticorpi de la mine, dar anul asta... cine stie?
Asta imi mai trebuia... si un buboi pe
si le am pe toate...
Cristina & Elise-Stefania