Colectia de toamna iarna 2005(141)
Raspunsuri - Pagina 4
Hildegard spune:
Alina, si noi intentionam sa-i luam la steff dvd portabil de la metro cu 3 mil...il putem duce cu noi in masina si poate urmari muzica...tot felul. Decat sa butoneze pe asta al nostru mai bine sa aibe al lui.
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
maria_alexia spune:
Cu impartitul jucariilor: la noi se intampla de cele mai multe ori cum povesteste Dordia: punem toti jucariile la comun si se joaca toti impreuna (de obicei fiecare cu jucariile altui copil
). Plecam la leagane si lasam jucariile acolo, se joaca toata lumea cu ele, cand plecam acasa le recuperam. Inca n-am pierdut niciuna
.
Eu ma refeream insa la situatiile in care incepe batalia pe o jucarie anume...
Alinush, vacanta placuta si insorita!
Am incercat sa ma uit si eu la barbapapa de care spuneai, insa chiar nu ma prind: ce gasesc pe site? Filmulete, jocuri, muzica eu n/am vazut si asta mi/ar fi placut...
camelia_daniela spune:
Feli, hai ca-i de bine! Sa dea Domnu sa nu aveti NICIO problema w-e asta si sa va plimbati cat vreti voi ! 
Felicitari pentru "Inca" dragalasha! 
Nici eu nu-i dau iaurtul direct din frigider, poate ca, din contra, il incalzesc cam tare!
Adica il tin poate si juma de ora inainte sa i-l dau !
Hilde, chiar ca "apetisante"
pozele ! Frumusel foooc Stef cu ochii albastri!
Alinush, sa stii ca si Daria mai cere lapte peste zi cateodata, si ii dau ca striga cu atata foc "laaapte" ca nu-i chip sa scap altfel! Eu cred ca nu-i niciun bai ... asa din cand in cand!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
dordia2000 spune:
Fetelor...deci inseamna ca eu sunt dusa rau, nu??? Eu iaurtul il scot cam cu o ora inainte din frigi.....Deci....asa l-am obisnuit...si asa mergem. Dar...cum vad ca trend-ul e sa se dea mai rece...nush ce sa zic. Eu il mai las asa..ca nu vreau sa risc rosu'n gat aiurea. Acuma daca s-a invatzat asa...asta e. Pe masura ce creste o sa ii dau si direct din frigi!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
catutza spune:
Diana , de ce te consideri "dusa"? Tu pana acum nu ai invatat ca fiecare copil e unic? Daca Stefan asa e obisnuit foarte bine! Nu cred ca exagerezi cu ceva
Eu de exemplu scot iaurtul din frigider si il las 5 min afara.Daca ma grabesc il bag intr-o cana cu apa fierbinte cateva minute.Biancai ii e bine asa, nu a facut niciodata rosu in gat sa-u altceva.
Alina , concediu placut! Unde mergeti? Sa faceti muuulte poze sa va admiram si noi![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Noki_Lara spune:
Hello amarat! Tocmai a plecat Adila si m-a lasat singurica...![]()
Cred ca de luni incep operatiunea dezvatzul de pampers. Dar vreau sa-i iau reductor de wc, ca la olitza no way sa faca. Poate reusim asa, direct la wc.
Jucarii la comun- si la noi in cparc la fel este: toate puse gramada, fiecare se joaca cu a altuia. Daca insa vede Sarah ca i se ia jucaria din fata ochilor, face urat. dac nu observa e ok. Problema e ca are o ncredibila atentie distributiva.![]()
Iar la cearta, ehehe...la noi este show mare de tot, ca sunt multi incapatanatzi in gasca, dar asa de habauci ca fii-mea mai rar.
Io-s taaare amarata: a inceput sa si dea in copii si sa impinga.

Am inratintr-o noua etapa. pana acuma facea crize daca i se lua jucaria, dar doar plangea. Acum a invatat sa impinga si sa dea. Toti din gasca au invatat. de la cel mai cuminte la cel mai rau. Io una-s disperata. e un chin afara...dar nici in casa fara copii nu pot s-o tin.
Melk- ce bine ca ai mai intrat si tu! Deci si daria face banditisme de ademenire a copiilor cu jucaria si apoi "niu, niu". Cred ca e ceva cu cele din data de 2.
Cu toate ca uite ca Bia lui Catutza e cuminte.
Cat despre replica ca e rea...sa ma scuteasca. Io nu cred ca exista copil care sa nu fi dat niciodata in altul. poate inca nu a descoperit chestia asta.
Dar urmeaza.![]()
Dordia- ideea e ca vara nu e chiar ok sa fii atata d emult timp iaurtul afara ca e ff cald si se incalzeste imediat, deci poate fi scos si mai tarziu. catdespre faptul ca nu sa i-l dai rece, foarte bine! de ce sa fii "dusa"? E normal as! Mie mi s epare mai anormal invers. dar sunt copii care sunt obisnuiti cu recele si nu au nimik. Cum e Sarah.![]()
Gandacel- am uiat io s amentionez. daca lui fii-mea ii place o jucarie, nu conteaza a cui e. Nu o da si pace. Si ai perfeeeecta dreptate cu contradictia actiunilor parintilor. Cred si io ca-s debusolati bietii copchii!
Feli- bravo-bravo lui Ili-inca!

Vezi ca e ok copchilul? Cred ca mami ar trebui sa ia o pauza de vreo saptamana la ceva masaje si spa-uri!
Ne vorbim cu intalneala!
Ma duc sa ma mai lafai putin in pat pana se scoala bufnitza!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Of...e plin de greseli mesajul meu anterior! scuze, dar nu mai am chef sa editez!
da' pricepeti voi ce vreoiam sa zic!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ioana_77 spune:
Hello!
SUntem si noi aici dar nu am prea apucat sa deschid calculatorul.
Pupici lui Pischi si La Multi ani fericiti impreuna!!!! Sa va iubiti mult, mult!
Tania, vazut poze frumoase, pupam mult. Uitasem sa pun ghilimelele la jogging, ai vazut ce ditamai burta am, cum sa o alerg, ma alearga ea pe mine acusica, la ce bine il simt deja pe pui.
Ina, eram sigura ca o sa va simtiti bine la mare, puici si vreme buna!
Vazut si Daria frumoasa in poze, sa va fie de bine concediul, Ella si la mai multe.
Ilenutza, ne luam de mana la educatia cu somnul, si noi am avut noroc la asa ceva, am fost si destul de categorici si iaca am o Marie cu program super de somn. Si ea la cel tarziu 21 face nani.
Am fost dimineata la eco toti trei, Stefanel e bine, statea la pozat cu cucul in sus![]()
pupez de weekend pe toata lumea
Maria(29.11.2005) si Ioana
21+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
ioana_77 spune:
Ina, daca retinusem eu bine, Lavi sta la hotel Glarus si cred ca luni i se termina sejurul. Poate reusiti sa va vedeti. SIgur nu areroaming, de-aia ai mesaje de eroare pe telefoane.
Maria(29.11.2005) si Ioana
21+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
pischi2003 spune:
Salut
Am un copil cazut la datorie, dupa muuuulte zbantuieli la topogane
Dar naspa e ca la 14 sunt programata la dentist.
Iar. Am fost si joi si in loc de juma de ora cum fusese vorba m-a tinut o ora si un sfert.
Ca mi-a umblat pe canale la o masea si unul din ele s-a lasat greu de gasit. Noroc ca mi-a facut anestezie. Nasol e ca a doua mi s-a invinetit coltul gurii, parca am luat una peste fatza
Rade sotzul de mine, ca o sa creada vecinii ca-mi mai da cate una.
Noki, offf, poate e o etapa care trece repede. Acu' Alex e patita ca a fost impinsa, vad ca ea nu a inceput cu asta. Inca.
Gandacel, ai dreptate la chestia cu jucariile. Si eu ii zic Alexandrei sa lase pe alti copii sa se joace cu ale ei. Cand se duce la ale altor copii, nu-i zic sa nu decat atunci cand respectivii parinti se uita chioras la mine/Alex. Ori o iau de manutza sau ii zic ca-s stricate... decat sa-i zica aia ceva, ca m-as enerva, doar nu le roade.Parinti egoisti = copii egoisti. La bunici am observat mai des chestia asta, nu la toti.
Ioana, ti-am admirat burta in poze. Creste, creste. Sa fii sanatoasa , ca vad c-ai trecut de jumatate.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra