Colectia de toamna iarna 2005(141)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

hai ca am mai deschis si eu calculatorul. Mai stiti ceva de Alexandrina, sper ca e ok.

Anda, cam asa se comporta si Maria mea, nu-i inca agresiva, nici bataioasa, io zic sa fim deocamdate multumite si sa procedam cum ne dicteaza inima.

Mihaelutat, naspa cu impresiile despre Nisipuri, noi ne-am simtit execelent, cred ca-i vorba si de noroc. Dar noi nici nu am mai fost plecati in-afara in alta parte, asa ca nu aveam termen de comparatie.

Cristina N, lasa, poate scapa si de data asta, daca nu, asta e, o data si-odata tot o face si niciodata nu o sa fie momentul potrivit.

Maria(29.11.2005) si Ioana 21+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ce miscare slaba p-acilea!
NCristina pupam fetitza bolnava si pe ma-sa ca sa nu cumva sa faca vreun buboi pe popo.
Ioana io azi am vazut pozele de la mare."Preferata" e frumoasa intr-adevar.Dar si tu esti o gravida tare frumoasa.
Hilde las ca atunci "cind se vor scula pre multi o sa popeasca" feciorii nostri.Stii ce zic.
Madutza hai ca urmatorul concediu o sa-l faceti mai departe.Cu cit mai departe cu atit mai bine si frumos.
Feli ihi,io conduc pina la Buzau.Distanta nu-i chiar o pb,ca am mai condus io si pina la Mondsee (la vreo 300 km dincolo de Viena)asa intr-una.Sau pina in Delta.Problema ca n-am barbat in masina.Nush de ce m-as fi simtit mai in siguranta.

Gata cu postarile PRE Intilnire.Va pup pe toti si toate si socotesc AMR-ul pina sa ne vedem.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Anda, stai calma si citeste atent, ca nu e chiar asa de rea lumea in care l-ai azvarlit pe Nichitutul.
Noi ne plangeam doar de copii prea independenti si mai nou si ultra-posesivi. Nu e vorba sa-i inveti asta, ci sa le faci fata. O sa vezi ca spuneam tocmai ca intervin mereu si eu si de obicei si tutorele "partii adverse" sa facem pace pe jucarii. Evident ca ar fi mare nesimtire sa-mi las copilul sa domine un altul care se exprima mai putin.
Dar atunci cand sunt capabili, nu vad de ce nu s-ar putea negocia ei insisi jucariile, fara atatea interventii. Se invata si asta, si cel mai bine o invata copii interactionand intre ei.
Cristi deja accepta schimburi, sau cand nu le accepta intelege ca nici copilul celalalt nu da, caci el nu da, si atunci nu mai insista.

Finutz tare poetul! Nu cred ca am intalnit copii asa cuminti. Nu cumva reactioneaza asa doar fata de copii mai mari? Cu ei am vazut ca si Cristi are retineri, se uita lung dupa jucariile lor, de obicei negociez eu cu copilasul mai mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! Io-s cheauna de tot!Sarah deja si-a facut un obicei de a dascularea la 3 cu scandal. Am luat-o in patul mare unde abiape la 5 a adormit...sunt varza de oboseala.

Ando, da' ce te aprinsesi asa, maica?Bucurat-te de copil cuminte! Las' ca are el timp sa invetze si de-astea! Ma intreb insa ceva: cat de mult sta el printre copii? Pentru ca daca bona nu-l lasa intre ei, e normal sa se poarte asa.

Maria-

quote:
Cu ei am vazut ca si Cristi are retineri, se uita lung dupa jucariile lor, de obicei negociez eu cu copilasul mai mare...
Mai, a mea e de belea! Nu are nicio retinere! Ba din contra! e atrasa de copiii mai mari! Sa vezi cum vrea si uneori reuseste sa se catere p biciclete de copii maricei - normal, daca parintii sunt ok si o lasa/incurajeaza...

Leea- drum bun la Buzau! Am inteles eu bine? Vii cu T cu tot la Bucale, nu? Admirabil gestul tau!

Madutza- of, imi pare rau ca ai asa impresii negative despre Nisipuri. Cred insa ca maaarea doza a ta de ghinion sia facut efectul si la mare, din pacate. Baga niste poze, ca sunt convinsa ca sunt super. Si poate dupa ce iti va trece gustul amara al incidenteor neplacute, iti vor ramane in minte lucrurile frumoasa doar!

Gata...ma duc la nani, ca-s rupta de oboseala. Nu stiu zau ce s ama mai fac cu bufnitza asta. Vad ca s-a facut cucuvea in toata regula...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mda...azi e o zi "de-aia"

Cica sa dorm..si ma suna Adila din Viena ca tocmai au vrut sa-i ridice masina din fatza blocului. Da! Duminica dimineatza la ora 7, austriecii nu au altceva de facut decat sa ridice masini! Data trecuta cand am fost noi era ok de parcat acolo. Iar noaptea pacarea e gratuita, in timpul zilei insa trebuie sa platesti - se cumpara niste tichete speciale..o intreaga tevatura.
Pana la urma s-a rugat de aia si l-au iertat de ridicare...nu si de amenda. Care e cu surprize-surprize, nu scrie exact cate zeci-sute de euro este....Noroc ca se intoarce maine si sora lui din Romania si se va ocupa ea de treaba asta, ca Adila pleaca azi spre Italia.

Oare ce mai urmeaza????

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NOKI dar ce aveti maica ??? iara incepurati cu ghinioanele? cand vine Adila inapoi? parca zisei cateva zile, sau doar week-end-ul asta, nu?

si bufnita ta mica ce face de la 3 la 5 noaptea? se joaca, sta cuminte, plange?
si tu cum vei putea sa dormi? ai dus-o la mama ta?

uite o pajiste de sa-ti revii.

mai stiti ghinioanele Elei? sa vedeti aventura: ma suna aseara ca daca mergem cu ei la mare. cand, zic? pai plecam la noapte si venim maine dimineata

normal ca nu mergeam, ei se duc doar o noapte ca Daria nu mananca de la nimeni altcineva decat de la Ela. nici macar bibele cu lapte.
si trebuia sa fie azi la prima ora acasa sa o hraneasca.

si ce credeti? ma suna la 08:00 ca ea este in tren in drum spre Buc. si sotul ei in Cernavoda cu masina.
ca au ramas cu masina in mijlocul drumului exact cum treci podul de la Cernavoda. i-a murit bateria.
a zis ca au oist clipe de cosmar. pe mijlocul drumului, fara avarii, facea semne cu telefonul mobil ca sa-i vada restul soferilor si sa nu intre in ei. au reusit cu ajutorul unui politist sa impinga masina.
soferii care au oprit nu i-au putut ajuta.
tirurile treceau pe langa ei cu viteza luminii...

asta se intampla pana in 12: noaptea am inteles. pe la 04.00 dimineata cautau service in Cernavoda.
chestia e ca au pierdut pe drum nu stiu ce curea si de aia nu mergea deloc deloc nici macar sa "fure" baterie de la alta masina.
i-a tractat niste prieteni care erau la mare, dar aia erau cu o Solenza, lor nici macar franele nu le mergeau, avut numai drum cu curbe suisuri si coborasuri...cat pe ca sa intre cu masina in Solenza ca daca nici frane nu aveau....

COSMAR COSMAR COSMAR.

imi vine sa o bat ca i-am zis ca eu nu as face asa ceva...(adica sa plec pt o noapte atata drum)

poate o sa intre ea zilele astea sa povesteasca mai detaliat.

ma duc sa-mi fac de papa si sa ma intind langa Vlad in pat ca aa adormit in scaunul de masa, doar era trezit de la 05:00!!!!

Joy 29+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Leea,

Joy, si Steff a fost marait de tot...s-a trezit la 7.35...of, ca ieri s-a trezit la 9.15 si am crezut ca-si va schimba programul dar..... l-am pus in scaun cu supa in fata la 12 si a halit-o dupa care felul 2 pauza, dar nu e asta problema.....acuma doarme in scaun...il bazaie iara ceva ca se tot trezeste ziua din somn, il pun in scaun adoarme si vreau sa-l mut iara se trezeste si tot asa...cred ca au inceput maselele iar.
Azi vrem sa iesim un pic la aer curat la 48 km de Arad dar dupa ce se trezeste Steff.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Off,si Stef bate copiii in parc,ma duc la el si-i zic:Nu-i frumos,mamica,nu e voie,da-i si lui jucariuta,si mangaie-l pe bebe!"...etc...si tot asha...

Da'ce,credeti ca explicatiile astea multe ajuta?

Neah,tot asha face cum crede el...mai da jucarii,mai nu da...tot imi fac curaj si-mi zic ca e prea mic,si ca va-ntelege la un moment dat si ca aceste explicatii vesnic date-n parc o sa-l ajute!

Vorba ta Noki,eu in parc imbatranesc zilnic cu un milion de ani,pentru ca e un CHIN pentru mine,cum vad ca se apropie de un bebe,sar ca arsa de pe banca,pentru ca stiu ca va urma o palmutza...

Altfel,sa-mi mai dati si mie detalii despre intalneala,vin,cum sa nu vin,si-i multumesc Madalinei ca m-a sunat si m-a invitat.

Mi-e dor de voi toate,si abia astept sa vad ce fac broscutele noastre,Joy,uneori asha ma gandesc la tine,si ce mama eroina esti tu...si eu am bona,mama care vine si mi-l ia pe Stef in weekend...ce bine e!!

In concediu o sa plecam pe 4 august,undeva la o cabana RomSilva langa Balea Lac,FARA Shtefanel...o sa i-l las mamei o saptamana,oricum ii place enorm la tzara!

VA poop,si mi-e dor de voi rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

dupa mesajul lui noki vazui ca am facut o confuzie, mii de scuze, ca Madutza era cea nemultumita de Nisipuri, nu Mihaelutat.

Si sa va zic ca-s tare cu fundul in sus.
Maine trebuia sa vina frate-meu din Franta la mine, cu prietena si copilul, ieri ne-a sunat sa zica ca vin, azi dimineata m-a sunat sa-mi spuna ca nu mai sta la noi, sta la bunica-mea. Si cine a fost ieri de-a facut cumparaturi de vreo 5 mil si a luat numai bunuturi de da frigiderul afara? Macar de nu ma intarata. Presimt ca-i coada lui maica-mea la mijloc, daca asa-i a incurcat-o cu mine.
Oricum is ofticata tare rau.

Maria(29.11.2005) si Ioana 22+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello...acum ne-am intors si noi de la mare

Vroiam sa va impart si vouan bucuria mea...ieri m-a luat sotul din pat cu mare tam-tam de dimineata, ca cica trebuie sa mergem la birou sa luam nush ce acte, ca nu mai sufera amanare..etc...cand colo ce ziceti ca trecem pe langa birou, io-l tot intrebam unde mergem...el "la Cora"..trecem sid e Cora..si unde credeti ca ne oprim? La Renault..sa-mi iau masinuta . Asa ca-s tare tare fericita...asa cadou de ziua mea chiar nu ma asteptam...a zis el ca imi ia masina, dar am crezut ce e chestie de viitor. E super, rosie, haioasa...si mai ales E A MEA

impartitul jucariilor ca vad ca se dezbate tare subiectul....Miruna va spun de pe acum ca e in mare faza egoista, nu tine mortis la jucariile ei..insa daca i se pune pata pe o jucarie, nu e chip sa i-o iei...poti sa mori langa ea...ca tot o ia. I-am explicat ca nu e voie, ca nu e frumos, ca are si ea la fel...dar nu te intelegi cu ea. Chiar ma gandeam ca face asta de cand mergem in parc unde-s o droaie de copii, inainte s ejuca doar cu ale ei, n-o interesau altele. Insa cel putin in IOR, e gaska mare de pitici, toata lumea vine cu jucariile din dotare, se pun la gramada si fiecare se descurca...mai cu tipete, mai cu plansete...pana la urma se inteleg ei intre ei. Io-s de parere ca trebuie sa lasi copii sa se descurce singuri, ei intre ei.

Madutza aoleu ce patanie nasoala, bine ca a avut finul bani la el...of, imi pare rau ca ati avut asa ghinion.

Ioana lasa supararea si bucurati-va ca nu mai faceti cumparaturi o perioada, nu face bine supararea la burtica

Silvia

Ma duc sa ma bag la nani ca mi-e un soooommnnn...Noapte buna!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput