Colectia de toamna iarna 2005(141)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Silvia, tare ma bucur ca vii si tu !

Aaaa, am vorbit cu Leea, si in seara asta s-a oprit la mama ei, nu foarte departe de casa, insa maine se pare ca va fi la Buzau!! Abia astept sa o vad impreuna cu T.!

Madau, asa cadou mai zic si eu ! Sa stapanesti sanatoasa masina si fara evenimente! Un campt de pentru sotz! Si voi iar ati fost la mare???? Suuuper tare!

Ioana draga, nu te necaji! Lasa ca oricum va trece si pe la tine si veti consuma din cumparaturi!

Of, Ela, ce de ghinioane ! Sper ca sunteti bine !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hello colectie,

Ne-am intors si noi in seara asta de la mare. Am zis sa intru acum ca maine o sa fiu cu amandoua mandrele si cu despachetatul, cumparaturi, mancare, etc.

Per ansamblu ne-am simtit foarte bine, ne-am odihnit, sper ca la fel s-au simtit si celelalte fete care au fost plecate saptmana asta.

Silvia a trecut in prima zi de la starea frica de apa (anul trecut nici cu forta n-am puteam baga mai mult de genunchi in 10 zile cat am stat atunci) la starea "nu mai poti scoate copilul din apa". Iar Nati cam dupa 4 zile. E drept ca nici noi n-am insistat.

Ca statiune ne-a placut mai mult Albena decat Nisipurile, dar a fost OK si aici. Nisipuri arata mai stralucitor dar e mai mare aglomeratia, nebuneala. Mai multa lume, mai multe tarabe , mai multa distractie. In Albena e mai liniste, mai multa verdeata si mai mult spatiu intre hoteluri. Parca ai mai mult aer.

Ce a fost nasol la Nisipuri: nu se ara plaja, strangeau gunoaiele cei care inchiriau sezlongurile. Alta chestie nasoala: dupa ce in primele 2 zile apa a fost calda si curata, a venit brusc un val de alge pigmentate de gunoaie care pluteau in zona malului de ti-era sila sa intri si sa inoti in mare. Eu cred ca s-ar fi putit curata daca si-ar fi batut cineva capul. In ultimele 2 zile astea au disparut dar marea a devenit rece.

Am fost intr-o dimineata la Albena: plaja era arata, apa curata, ne-a placut mai mult.

---------
Ce-am mai facut: am batut coasta bulgareasca in sus si in jos: Nessebar-ul frumos dar sufocat de tarabe, Sunny Beach imens si (cel putin in zona centrala) f aglomerat, Sozopol ne-a placut cel mai mult; are o peninsula = orasul vechi si are 2 plaje in 2 golfulete. Noi am facut plaja in golfuletul care avea pe stanga orasul vechi si pe dreapta cel nou. Apa calda, curata si intrarea in mare liiiinaaaaa.
---------

Hotelul: agenta imobiliara bulgaroaica s-a tinut de promisiune si am primit o camera cu vedere f faina, la etajul 8, panoramic asupra marii si unei parti din statiune. In camera am avut 2 paturi simple unite, o canapeluta extensibila pe care au dormit Silvia si Natalia si un patut de bb pe care l-am dat inapoi pt ca Nati nu mai doarme in el.

Hotelul arata bine, se vede ca a fost renovat recent dar din pacate cu serviciile stau cam prost, iar micul dejun a fost mai slab decat anul trecut la 3*+; asa ca desi hotelul afiseaza 4* are vreo 3 pe bune, una.... e asa... decorativa.

Tania nu regreta Glarusul, se pare ca de anul trecut s-a schimbat personalul, astia erau dezorientati rau de tot, pareau (aproape) cu totii ca lucreaza prima oara in turism ca altfel nu-mi explic.

Mergi la inceput

Bic tu vii si ne spui ca esti ingrijorata in loc sa ne povestesti pe unde mergeti sa va plimbati? Pai asta-i treaba ?!

Hildegard fain ca mergeti in Croatia 14 zile! Tare faina tara! Si faina mare si oameni civilizati si politicosi...

Noki of, ce rau imi pare pentru matusa ta! Odihneasca-se in pace! Si mai ales ca ma gandesc la fata ei!

Ioana ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu! Nici noi nu ne prea utam la teleu, mai ales la tampeniile de stiri, le mai citim de pe net, pe diagonala.

Mihaelutat ti-am spus eu ca o sa te simti bine la nunta!

Feli

quote:
Stiti, cat a slabit familia in urma bolii Ilincai? 5 kg, repartizate asa: Ili-1. eu-1,5, tati-3 El, saracul inca nu si-a revenit, cred ca la arna o ducem iar in colectivitate

Mergi la inceput

Joy toate sosurile care contin faina prajita le poti inlocui astfel:
-Ori in zeama care fierbe pui faina amestecata cu smantana/lapte/apa
-ori faci sos alb dietetic asa (e absolut safe pt copil):
intr-o craticioara incingi faina pe foc, pe uscat, fara sa pui nimic in vas. Amesteci continuu. O sa simti miros de pop-corn
Dupa ce incepe sa-si schimbe culoarea iei de pe foc si lasi sa se raceasca. Dupa ce s-a racit pui putina sare si amesteci putin cate putin cu lapte (rece). Apoi pui iar pe foc si amesteci pana se ingroasa. Iei de pe foc si pui un cubulet de unt. Daca pui si nucsoara iese si mai bun la gust.

Eu una n-am facut in viata mea rantas din faina prajita in ulei ca nu e sanatos nici macar pentru noi. Iar eu sunt sensibila la ficat, fiere, de-astea, imediat mi se face greata cand mananc ceva "greu".

Ioana faina povestea ta!
Si mie mi-a placut ca era liber pe plaja, multi se inghesuiau la piscina, am fost si eu o data ca vroia Silvia. Piscina era curata, era OK ca si piscina, daca ar fi fost la un hotel la munte ar fi fost super, ce mai! Dar la mare! Eu la mare ma duc in primul rand pentru mare - apa marii, mirosul, senzatia de baie in apa sarata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , bine a-ti revenit Te-ai intanlit cu Ina ? Noi in Sozopol nu am ajuns din pacate, dar anul viitor sigur nu-l ratam (te prind eu joi si te intreb mai multe)
Dar stiu ca v-ati plimbat prin Bg, mie mi se pare destul de departe Sozopol de Nisipuri.

Madu , sa stapanesti sanatoasa masinuta, sa te plimbi muuult cu ea si sa aiba grija de voi sa va intoarceti sanatosi acasa

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

catutza acu' in caru' cu fan! Unde sa ma intalnesc cu Ina in furnicarul de la Nisipuri! Chiar m-am gandit la ea si am trecut de cateva ori pe langa hotelul ei dar...
Eu chiar voiam sa te intreb daca ati fost prin Sozopol si ce impresie v-a facut, ca noua ne-a placut tare mult, cand mai mergem in BG acolo mergem!

Nisipuri - Sozopol am facut 3 ore dus, 3 intors, vreo 160 km. Dar a meritat din plin.

Sunt de coma bulgarii cu indicatoarele, am tooot mers prin Burgas fara sa vedem niciun indicator spre Sozopol (dupa intuitie ca nu aveam dupa ce altceva) si in ultimul-ultim moment, cand chiar trebuia sa luam dreapta, hop! si indicatorul. In literele chirilice, bine ascuns de frunze, dar era!

leea faza cu lingurile, furculitele si provizile Si pe bunicul lui Virgil ( are 90 de ani si traieste singur la tara) il fura fix cineva dn familia care are cheile de la el "in caz de ceva" si care au fost finii lor de generatii. I-a luat bani de mai multe ori.

Joy si eu la fel, n-o mai leagan pe Nati, m aintind langa ea si in max 10 minute adoarme. Nu te ingrijora cu scazutul in greutate, e chiar putin! Asa mai fac copiii cand pleaca de acasa.

Madutza nasol de tot ce ati patit cu furatul banilor.

Mergi la inceput

Inaaa eu retinusem ca stai la Kaliakra Beach si dadeam tarcoale pe acolo...

Eu n-am avut roaming, de-asta nu reuseai sa ma suni. Imi pare rau de toata confuzia. si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Fetele ,intilnirea ramane tot pe 12 iulie ,ora 17:00 IOR??Nu am timp deloc sa citesc din urma d'aia intreb ,imi cer scuze ...
Madau ,sa stapinesti sanatoasa masina!
Zi-mi si mie daca ai gasit tricouri si ce o sa scrie pe ele pina la urma ???
Lavi ,am tot colindat Nisipurile sa gasesc Glarus-ul ,poate,poate dau de voi pe plaja dar a fost departe de noi ,l-am vazut in ziua in care am plecat abia ,era ultimul hotel din statiune ,asa-i??Ma bucur ca v-ati simtit bine ,noi nu prea ...

Mai fi'miu s-a simtit tare bine la mare ,a mincat bine ,ba chiar si supe la prinz dar cum am ajuns acasa a intrat din nou in greva foamei ,cred ca tre' sa ne mutam la mare ,mai ales ca toata ziua striga prin casa ,,mamaaa ,aide a maie ,a maie ''

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Tot eu, ca fac upload la poze
Le pun pe Picassa, sa vedem ce-o iesi.

Vezi Madutza ca macar lui Orlando i-a placut.
Eu cred ca si voua v-ar fi placut mai mult daca n-ati fi avut ghinioanele alea. Cand ti se fura bani, loveste masina si iti mai apare si alergie, ce sa-ti mai placa?!

Da, noi am stat la ultimul hotel din capatul de nord al statiunii; pozitia ne-a convenit fiindca era mai liniste si mai putina aglomeratie prin zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am pus niscai poze ,nu's toate dar sint destule .

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput