"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (7)
Raspunsuri - Pagina 13
mara03 spune:
naziua!
am si eu o problema...oare ce-o fi facand doruletzu'???
sper ca apare repede, sa nu ne tina mult pe jar.
o zi buna sa aveti cu totii!
Claudelu spune:
Ceau!
Ma ajutati cu o informatie?
Nu mai stiu cand a zis Rayu ca se evapora din RO? a plecat? offfff prost mai stau cu memoria
Doruletz, sper din suflet ca sunteti bine! Azi dimineata ati fost primii la care m-am gandit! Mare curaj pe voi!
mara03 spune:
clau, nu stiu nici eu cand pleaca din romania dar ma gandesc ccc ca daca n-a dat nici un semn pana acum inseamna ca n-a ajuns casa la suedica. dar nu poti s-o suni pe telefon? nu mai are acelasi numar ca anii trecuti? eu am un numar de-al ei prin telefon, daca vrei sa incerci ti-l trimit pe PM.
ce se mai aude despre anl-uri? la ce preturi se vand, mai stii ceva?
mihaela_s spune:
Dorulets, sunteti bine? Auziram ca intalnirea cu Mr. Dean se produse...cum fu?
Si io zic ca mare curaj pe voi...
Mihaela si fetele mele
Irimell spune:
Doruletz, acum sperind ca ati trecut cu bine peste un uragan, astept impresii...desi aici sint multe taifunuri, totusi uraganele din Atlantic mi se par mai puternice. Vad ca deja Mr. Dean are pagina de wikipedia...cind or fi avut timp s-o faca?
Am vazut in poze ca Alexandra are niste sabotei roz de guma, si pe aici sint la mare moda, insa nu numai la copii ci si la tineri, adulti.
Sabinel, bebe Gheo cel finut sigur o sa mai stea in piscina, nu se grabeste el...
Adelutzdragutz, ce bine imi pare ca te vad. Scoate biciul, poate revine lumea...
Seara buna, mai vin io!
doruletz spune:
hola amigos!
gata, a trecut mr dean p'acilea si fara prea mari pagube, acu deja toata lumea se balaceste din nou in piscina, e cald si frumos (un pic de vant totusi). (Numai la internetu de la hotel nu-i detera drumu asa ca iar ma chinui cu tastatura mexicana.)
adelucci, ne tinura inchisi doar in camere, oricum am fi stat acolo ca mr dean aleasa sa ne viziteze in toiul noptii. Tunetele si fulgerele de la inceput au fost destul de impresionante, mai ales pentru piticanie care era convinsa ca vine Chipeur sa ne sterpeleasca lucrurile apoi au urmat ploaia si vantul destul de zgomotoase si ele da' nu atat de infricosatoare pe cat ne asteptam.
E adevarat ca initial traiectoria trecea prin valladolid dar in ultimul moment s-a schimbat si mr dean si-a facut intrarea ceva mai spre sud. am ales sa ramanem acilea pt ca autoritatile spuneau ca in interiorul peninsulei e mai putin periculos decat pe coasta, dealtfel multi turisti de pe coasta se refugiara acilea.
irimell, pantofii aia ii luaram din ny, la noi nu vazui si nici p'acia. am remarcat ca acolo purtau si adultii, chiar m-au amuzat, zici ca sunt gumarii lu mamaie pictati in roz:)
Gata, mai viu io, maine probabil ca plecam sper mare, in sfarsit
merci muuult la toti cei ce se gandira la noi
lorelaim spune:
Buna dimineata!
Nu stiu daca am nimerit bine... dar aici am fost sfatuita sa incerc... sper ca nu am "picat ca musca in lapte"...
Eu caut:
"Exista grup de "suedezi/suedeze" pe DC?
De la: Forumul desprecopii.com
URL: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105990
Autor: lorelaim
Subiect: Exista grup de "suedezi/suedeze" pe DC?
Trimis la: 21/08/2007 16:31:56
Mai demult (parca acum mai bine de vre-un an si jumatate) exista un grup al.. scandinavilor? daca nu ma inseala memoria... In ultimele zile m-am tot uitat sa vad pe unde s-a "ascuns"... pt ca doream sa intreb si eu unele si altele (despre acomodare in Suedia pe termen lung, despre invatzarea lb suedeze, etc)... Din pacate nu-l gasesc...
ma putetzi ajuta va rog frumos?
Multzumesc frumos!
Lorelai
Raspunsuri:
Autor: Oana_B
Raspuns la: 21/08/2007 17:41:01
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
---------------------------------------------------------------------
Autor: lorelaim
Raspuns la: 21/08/2007 18:42:47
Lorelai
---------------------------------------------------------------------
Forumul desprecopii.com : http://forum.desprecopii.com/forum/"
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Irimell spune:
Doruletz, ma bucur ca n-a fost prea infricosator Mr Dean, ca deja eram ingrijorati. Drum bun spre mare si vreme buna!
Ai dreptate cu gumarii...pe aici probabil ca i-au importat din State, in orice caz e destul de ciudat sa vezi atitia saboti in toate culorile, in special la adultii japonezi. Parca au scapat dintr-un desen animat...
Lorelai, bine ai venit in poiana scandinava.
Eu am inceput sa fac lista cu ce sa pun in bagaje si ce nu, insa dupa cum e vremea de schimbatoare trebuie sa pun haine pentru 3 anotimpuri...o sa fiu ca Baba Dochia.
Sa aveti o zi minunata, mai vin io!
mihaela_s spune:
Hej, hej dorulets, se pare ca ati scapat usor...si dupa cum banuiesc, n-ai poze cu Domnul Furtuna, daca zici ca trecu noaptea...
lorelai, bine ai ajuns intre noi, cei scandinavi
irimell, cand plecati spre nord? Impachetare usoara...nu stiu cum va fi vremea in Ro in septembrie cand ajungeti, dar acum e iar canicula...
Restul, va tzuk!
Mihaela si fetele mele