"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (7)
Raspunsuri - Pagina 12
lilanda spune:
Bre, doru, ce oo da dinozaur is astea??? My God...va ajunsera pina-n Mexic??? Noh, linceazeala placuta, mai departe!!!
Io taman ma uitam pe starea vremii la Barcelona, si cica duminica si luni le ploo in bulbuci . Ca urmare, hotarit lucru, muzee scrie pe noi!! :-)) Dup-aia om mai jindui noi la piscina...
Irimellu', familia speed cre' ca deja e in Lanzarote, cu cocktailul la purtator...ceea ce-mi doresc si mie peste vreo doo zile
Va pup...oriunde-ati fi!
Ps special: vik, ati recuperat catoiu???
vikinga spune:
Bestia a ajuns, are Ilie cu cine se juca Daca urla´mai din rasputeri unu' la altu', poate s-or auzi insularii sa se converseze in niste jargoane romanesti asa ca baietii, ca printre educatii astia de ciini ai nostri vor ramine for ever niste golani obraznici Da-s frumosi si destepti Cei mai!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
lilanda spune:
vik, acomodare placuta lui Cooper ...si lui Ricky
Am hotarit sa nu luam laptopu' (desi e wireless la hotel), asa incit nu cred c-oi mai intra pe-aci pina saptamina aialalta!!! Va pup, sa fiti cuminti
PS.Irimellu, astept telefon...drum bun si voua spre-ncoa!! :-)
mihaela_s spune:
Lil', distractiune faina si drum bun!
dorulets, sper ca plecati repede de pe Yucatan, ca se apropie Dean, cica a facut ravagii pe Martinica si are numai gradul 3, pana ajunge pe Yucatan, va avea gradul 4...brrrrr...
Mihaela si fetele mele
doruletz spune:
mihaela, pai cum sa plecam ca io de abia il astept pe huracanu Dean sa ne bata la usa. Cica vine pe marti asa. ah, asta e cireasa de pe tortu vacantei asteia, de cand imi doream sa vaz pe viu un uragan! l-am regretat pe Ivan in 2004, l-am ratat doar de o zi da' acus dean nu-mi mai scapa.
in asteptarea lui dean ne mutaram si noi la un hotel mai solid . Are si wireless insa din pacate (din fericire?) doar la bar asa ca acu' chiar n-avem incotro dam iama in cu daiquirile astora d'aci.
lilutz, distractie placuta si fara ploaie
mai viu io pana nu apare mr dean
Sabina spune:
mai, mai, ce se mai distreaza doruletzu cu mr bean asta:))
Lil, distractie mAXIMA:)
io-s relocata la capitala, fusei la control, suntbine, nu nastem zielel astea, desi avem cam 37 de sapt (cu eco astea nu mai stiu: ba am 36, ba 37, eh)
dr zice ca bb e mai finut asa, da nu e prea mic, asa simte el la palpat etc. Chiar si el, nenea dr a fost un finut lsa control, mi-era cam teama, in ultimele 3 sapt te ridica pe masa:)), da are mana usoara nenea asta:) scuzati asemenea detalii, da ma bucur c-am scapat de-o frica
aici, caldura moncher.
ma duc sa dorm.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by doruletz
mihaela, pai cum sa plecam ca io de abia il astept pe huracanu Dean sa ne bata la usa. Cica vine pe marti asa. ah, asta e cireasa de pe tortu vacantei asteia, de cand imi doream sa vaz pe viu un uragan! l-am regretat pe Ivan in 2004, l-am ratat doar de o zi da' acus dean nu-mi mai scapa.
in asteptarea lui dean ne mutaram si noi la un hotel mai solid . Are si wireless insa din pacate (din fericire?) doar la bar asa ca acu' chiar n-avem incotro dam iama in cu daiquirile astora d'aci.
lilutz, distractie placuta si fara ploaie
mai viu io pana nu apare mr dean
Hihihi, adrenalina curata! Noi prinseram in Florida pe Emily de-un piciorus, a fost doar furtuna, ploaie si vant care indoia putintel palmierii...noa atunci astept sa vad poz(n)ele facute de Mr. Dean, aveti grija!
Sabinuts, si tu mai ai 3 saptamani .
S-aveti un we!
Mihaela si fetele mele
doruletz spune:
daaa, sper sa apucam sa ne tragem in poze cu mister dean, asta daca nu ne-or baga astia cu forta printr-un beci pe undeva. Nu mai plecaram pe coasta ca nu are rost sa ne prinda p'acolo, il asteptam acilea. Suntem la fr 200km de mare, mai la tzara deh, iar cand ii intrebam pe localnici cum e cu uraganu asta, daca e periculos, ne linistesc imediat spunandu-ne ca "noooo, cateodata mai cad niste case da' in rest nu se intampla nimica" Viva mexicoooo!
sabinel, pai te grabesti? mai profita si tu de timpul asta de liniste
mai viu io
doruletz spune:
hai ca daca nu ajunseram noi pe riviera maya venii riviera la noi, azi s-a umplut hotelu de evacuatii de pe coasta caraibelor. toti pufnesc si injura uraganu care cica le strica vacanta in all inclusive. in loc sa profite sa vada o frantura de viata cotidiana de p'aci, nu mai zic de sansa de a trai pe viu un uragan (stiind ca nu au case p'acilea care sa se darame). si inca nu unu oarecare ci marele monstru de forta 5, cica nu au mai fost pana cu decat fro 3 de gradu asta.
Noi insa profitam cat se mai poate de viata mexicana, de de berea sol cu aroma de lime, de nachosi si de mariachii din parcu comunal. Pana si piticania s-a invatat cu quesadilles la masa de seara.
In ce-l priveste pe mr dean, azi ni se detera instructiunile de 'uragan' cica sa stam "tranquillos" in camere si sa nu ne facem nici o grija chiar daca o sa intre apa peste noi . Ne pusera neste lemne in geam, ne detera cate o lumanare (ceea ce noi, prevezatori, cumparasem deja) si la final ne deteram seama ca, de fapt, anuntu principal era ca au mancare destula la ei in restaurant, sa nu ezitam sa comandam .
gata, mai viu io maine (daca nu ajunge mr dean intre timp)
Adela99 spune:
'neatza!
mai terminati fratilor cu concediile!
adunarea in poiana. si tu doruletz! si nu numai in poiana. nu inteleg de ce ati ales sa ramaneti in Valladolid. ma facusi sa urmaresc traseul lu' mr. Dean. astia zic cc ca populatia locala de pe Yucatan va fi mai afectata decat turistii, ca doua treimi din turisti or plecat. deci faceti parte din treimea care a ramas. io inteleg ca voi sunteti doritori de adrenaline kick da' noi astia care ne ingrijoram pentru voi cu ce gresiram? :-)
si nici poze n-o sa puteti lua ca o sa va tina aia inchisi pe undeva. si bine va fac :-)