"Si ce daca mai calca barbatul pe alaturi"
Raspunsuri - Pagina 4
ileanna spune:
glont exagerezi.
si dc il astepti langa oala cu mancare si cu bigudiurile in cap, apuca-te deja sa-l prinzi.
Never say NEVER.
conchita spune:
in primul rand, Alex, bine ai revenit.
in al doilea, articolul nu mi-a starnit repulsii majore, e o lectura banala, deloc periculoasa, deci mi-e greu sa inteleg reactiile adverse. e pur si simplu un punct de vedere.
parerea mea la subiect e ca nu vad nici un rost sa faci scandal cand esti inselat. nu inteleg cum s-ar justifica sa tragi pe altul la raspundere pentru alegerile pe care le-a facut cu viata lui/ei. nu inteleg nici dorinta de razbunare si nici ura in asemenea situatii.
focusul e pe ce faci tu in situatii de-astea, nu pe ce face alalalt.
plus ca mi se pare de domeniul fantasticului si a bolilor psihice sa mergi si sa tragi la raspundere pe cel/cea cu ccc care ai fost inselat, cum am mai auzit cazuri. ca se duc nevestele peste amante si iese paruiala. amanta/amantul nu are nici o vina. si daca stau sa ma gandesc bine, nici cel/cea care a inselat. problema e a celui inselat - el/ea mai bine sa se concentreze pe ce are de facut in situatia asta.
plus, sunt de parere ca barbatii si femeile inseala in mod egal.
Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
ilenutza spune:
Parerea mea este ca nimeni nu stie cum o sa reationeze cand i se va intampla:"Voi face asa, voi zice asta..."Vax, cand ti se intampa sunt convinsa ca va fi cu totul altfel decat ne imaginam.
Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.
Clover spune:
Foarte bun articolul precizat de blue eyes.
Adica daca el ma inseala eu trebuie sa ma focusez pe mine si lui sa nu-i spun nimic? Ca el a luat o decizie care il priveste? Deci faptul ca noi doi suntem impreuna e ce? Intr-un cuplu nu exista decizii care il privesc numai pe unul cand e vorba sa fie afectat si celalalt. Ca de-aia e cuplu. Vrea sa-si schimbe viata, sa vina sa spuna si drum bun cu cine simte nevoia sa faca exercitii de intretinere corporala.
Grow where you're planted.
ocebine spune:
Nu inteleg ofuscarea lui Alex...Ori i-a placut articolul si e de acord cu cele scrise (deci ar trebui sa argumenteze ce i-a placut)...ori l-a oripilat si l-a pus aici sa discutam partile negative...deci ori in carutza ori in telegutza...
Eu l-am considerat un articol de 2 bani...scris intr-o maniera nu prea favorabila unei femei (mai ales cea inselata).
Cu privire la comentariul cu coada....Prima afirmatie cu "barbatii e porci) e pusa la glumitza...afirmatia cu "coada" insa este o concluzie personala...cel putin asa se citeste.
Articolul pus de Blue Eyes are o mica-mare problemuta. Cind se enumera asa zisele motive ale fidelitatii (pe care le-am postat mai jos) nu pot pune pe acelasi plan iubirea fata de partener cu frica de boli...ceva nu conecteaza.
Fidelitatea este privita ca o aberatie...
* Respectul fata de partener
* Teama ca prin "aflarea" infidelitatii sa nu "faca" rau copiilor sau parintilor, chiar partenerei
* Teama de a nu fi prins
* Modelul parental
* Iubirea fata de partener
* Teama de a nu-si complica viata
* Frica de boli venerice * Principii religioase
* Sistemul personal de valori
* Uneori, pur si simplu, nu se iveste ocazia etc.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
glont10 spune:
quote:
Originally posted by ileanna
glont exagerezi.
si dc il astepti langa oala cu mancare si cu bigudiurile in cap, apuca-te deja sa-l prinzi.
Never say NEVER.
nu sunt casatorita si nici nu suport bigudiurile pt ca parul meu e foarte lung si cu tenta de ondulare, deci naravas, si tot cum vrea sta pana la urma.
Situatia era simbolistica....nici nu vreau sa cred ca exista vreo femeie asa.
Elise spune:
well, si eu am fost si nevasta inselata si amanta unuia casatorit, si cind spun ca ambele posturi sint in mod egal sinistre, sar imediat nevestele ca "vaaai... a da' cum, nenorocita aia..."
Intr-adevar, asa e legenda.
Ca "madam a doua" e o "nenorocita" care isi plimba fericita moatzele pe sub nasul barbatului din dotare si n-are nici o problema.
Ei bine, eu aveam. Aveam o problema. Il iubeam la nebunie. Si nu ca mi-as fi dorit, ci pur si simplu ca s-a intimplat si a fost ceva ce n-am putut sa tin sub control. Vina mea aici, recunosc. N-am stiut sa pun frina. N-am putut. Se citea tot in ochii mei.
Asta nu inseamna ca n-a fost cel putin la fel de dramatic ca si in postura inversa, de "cea care asteapta casa".
Macar daca esti inselata tu n-ai ce sa iti reprosezi. Cea mai mare dezamagire pina la urma e sa te tradezi tu pe tine.
Ma rog, e mult de discutat... dar imi repugna parerile astea radicale: eu nu si nu... Nu si nu pina la proba contrara.
PS: si tot privind retrospectiv la ambele ipostaze pot spune ca , daca barbatu-meu ar fi la fel de picat in cap cum eram eu atunci, as face un gest de mila si l-as lasa sa plece pina se intoarce cu tot cu creier acasa. Ca numai cu umbra lui n-as avea ce face oricum.
Elise & BBLisa
giulia71 spune:
Nu pot sa cred nici intr-o mie de ani ca exista barbatul perfect sau femeia perfecta!
Spun asta, nu din experienta proprie, ci pentru ca nu stii niciodata ce-ti rezerva viata!
Sincer...
Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!
wonderful spune:
Se tot bate moneda pe educatie;eu cred ca sunt trairi in viata asta pe care le percepem la fel indiferent de cate clase sau facultati ai.U nii cercetatori motiveaza infid. barb. spunand ,ca prin structura,este poligam,usor excitabil la tot ce vede si-i place.Iar femeia cauta un partener care sa-i confere siguranta,adicatelea un cuib confortabil.Pana la urma si cercet. astia au lasat-o in coada de peste,spunand ca totul poate fi interpretabil.Cu totii am auzit de soti,sotii inselate,dar e amarnic cand ti se intampla tie.Tot nu mi-a explicat nimeni ceva din art.:sunt si cateva femei care trec peste durere inteligent.Cum anume?
conchita spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Tot nu mi-a explicat nimeni ceva din art.:sunt si cateva femei care trec peste durere inteligent.Cum anume?
eu nu stiu cum se trece peste durere "inteligent"(cum o fi aia?), dar cred ca stiu cum se trece cu demnitatea nu totalmente sifonata, fara sa-i arati ca te doare, plus ca doi oameni civilizati.
Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)