"Si ce daca mai calca barbatul pe alaturi"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns She spune:

Daca as avea un partener pt care vinatoarea nu reprezinta un life style, categoric as fi deschisa catre discutie. Ar fi culmea sa ma apuce istericalele si avalansa de mindrie exact cind casnicia mea se darima. Indiferent cit de dureros ar fi. cel putin asa mi-as dori sa procedez. Se spune, nu degeaba, ca ne dorim un partener care sa formeze cu noi ceva puternic, atit de puternic incit mai nimic sa nu distruga legatura. Sa credem ca viata in doi este un dans pe roze este naiv. sau ca singura solutie in cazul asta este sa le dam cu poseta de lac in cap, este iarasi aberant. Ar insemna ca ma cred mai buna decit "el" in anumite situatii. Ceea ce este o mare miciuna care m-ar salva de stampila de a ma crede "slaba". Cui ii convine sa-si spuna:" nu stiu niciodata eu daca ajungeam intro anumita stare sau nebunloasa cum as fi facut". Suna mai bine pt noi insine sa ne spunem: "Eu??Niciodata! eu am coloana vertebrala intreaga". Si cu asta putem da cu sutul la orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Referitor la 'sa analizez eu unde am gresit'... pai daca tot se da in sus si-n jos cu analiza si comunicarea de cuplu si ca de ce noi femeile ne asteptam sa ghiceasca barbatii ce vrem si nu spunem deschis ca ei saracii nu isi dau seama, mi se pare mai corect inainte sa sara cu duduia in pat sa spuna 'tu femeie, uite, eu am impresia ca asta, asta si asta s-au schimbat in relatia noastra si asa nu mai merge'. Sau noi femeile stim sa citim in stele?
Si nu mi se pare deloc corecta varianta unui el care dupa ce vine de la serviciu sta tolanit in fotoliu si-si cultiva burticica, in timp ce ea dupa serviciu trebuie sa vina sa gateasca (ca de, trebuie hranit barbatul saracul), sa mai vada si de copii, sa mai si calce/spele/stranga prin casa iar la sfarsit sa fie ca o zana si sa fie si in dispozitie de zile mari in pat. Se pare ca inca nu s-au schimbat mentalitatile si tot femeia e aia care trebuie sa dea totul si din vina careia se intampla toate lucrurile rele.

Inselata am fost o singura data (sau cel putin atat stiu eu) eram mult prea tineri amandoi (17 ani) si eu m-am simtit groaznic pentru ca a facut-o in vazul tuturor prietenilor si nici macar n-am aflat de la el, ci de la o prietena. Ma rog, mi-am zis atunci ca trebuie sa trec peste (era in perioada in care eu visam sa ma marit virgina si i-am spus ca daca are 'probleme' de rezolvat sa si le rezolve cum stie si cum vrea ca-i treaba lui) insa n-am putut.

Nu stiu cum as reactiona acum. Probabil mi-ar cadea lumea in cap. Pentru ca eu n-as insela si mi-e greu sa nu pretind tot atata cat ofer. Nu cred c-as sta la analize si sa vad ce-am gresit EU. Cel mai probabil s-ar trezi cu hainele in strada si yala schimbata. In situatiile astea, cum spunea cineva aici, reactionezi prima data emotional, si nu cred ca este cineva pe care nu l-ar darama emotional sa-si gaseasca partenerul de viata in bratele altcuiva. Iar emotiile sunt puternice si incontrolabile.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Ehe, cu cat inaintez in varsta constat ca am un raspuns diferit la aceasta intrebare, cred ca devin mai toleranta (si cu barbatii si cu femeile), desi doar ipotetic pt. ca in "real life" nu mi s-a intamplat vreodata. Daca acum 10 ani sa zicem nu as fi acceptat in ruptul capului o infidelitate si i-as fi spus Bye in secunda 2, acum m-as mai gandi putin, m-as intreba ce l-a determinat sa imi faca asta, daca sa-l iert sau nu, de durut clar m-ar durea... Daca mi-ar calca alaturea fara sa ma faca sa simt, i-as da nota 10 . Eu functionez intuitiv si instinctiv si ar fi foarte greu sa nu simt ceva in neregula. Am observat ca in astfel de cazuri de infidelitate barbatilor incepe "sa le puta" cam orice pe acasa si imediat mi-as pune un semn de intrebare daca al meu ar face asa ceva. Dar in caz ca m-ar insela, NU as vrea sa imi spuna el, mi-ar place sa-l surprind eu si nu as "omora-o" pe aia cum se intampla de obicei, ci pe el ...

Mama nu l-a inselat niciodata pe tata, dar eu nu pot baga mana in foc si pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

io nu pricep de ce il tot atacatzi pe alex?
ca a propus un subiect de discutie si atata tot. chiar conteaza mai putin articolul care l-a facut se mediteze la asta.

vandal, ideea cu femeia ridica coada mi se pare muult mai imbecila decat primele 2. e adevarat ca o auzeam des de la bunica mea care are 80 de ani si a trait toata viatza ei intr-un sat istoric din Bucovina.

parerea mea (fost si inselata shi amanta, e de kko in ambele posturi)? durere ingrozitoare, madrie ranita, intrebari dc a fost ceva real ever, daca mai ai in ce sa mai crezi, self esteem-ul il aduni in bucatzele etc etc.

daca are si femeia o vina? eu zic ca da, in majoritatea cazurilor?
daca el ar trebui sa-i spuna inainte cu ce greseste? da, intr-o lume ideala. in asta in care suntem momentan ... nu se va intampla. el se va considera ca nu mai este apreciat si dorit, nu mai este respectat etc etc si nu-i va face ei o lista. sigur ca depinde si de calitatea comunicarii pe care au construit-o pana in acel moment. si va cauta sa-si reconfirme valoare in alta curte. nu inseamna ca are dreptate sau ca este corect dar ... astea sunt lucruri sterile din punctul meu de vedere atunci cand lucram cu complexitatea psihicului uman si reactiilor sale.

ambii sunt victime, pentru ca nu este ushor nici sa te trezesti inseland. nu cred ca cel care inseala este fericit.

eu as sta la discutii si as spera sa am taria sa adun cioburile ...

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Off-topic: Alex, ma bucur sa te revad

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by vandal

Si totusi pt fiecare barbat care calca alturi e si o femeie care ridica coada.

Pooooftiiiiim?

Nu imi imaginez cum isi permite cineva sa se exprime in halul asta!
Adica femeile sunt niste catzele care "ridica coada"???
Nu am cuvinte sa descriu cata repulsie mi-a provocat postarea ta. Cred ca moderatorii ar trebui sa sanctioneze asemenea porcarii.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Asaaa...mesajul anterior l-am scris fara sa mai citesc restul subiectului, doar ca raspuns rapid si reflex la acea postare.

Acum, on topic, articolul mi se pare simplutz rau, dar nu cred ca avea el vreo pretentie stiintifica asa ca nu are rost sa ii criticam stilul si ideile prea tare.
In mare ideile mele privind subiectul sunt in acord cu Elise si Ileana. Si mai cred ca este o problema a fiecarui cuplu in parte si fiecare cuplu o rezolva cum ii este mai potrivit in functie de ce poate suporta fiecare, de cat sunt de uniti, de tot felul de motive particulare al caror amestec nu-l putem noi cuantifica aici. Fiecare caz e unic. Asta indiferent care este la acel moment sau in acea societate mainstreemul.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:
Originally posted by inaioana

quote:
Originally posted by vandal

Si totusi pt fiecare barbat care calca alturi e si o femeie care ridica coada.

Pooooftiiiiim?

Nu imi imaginez cum isi permite cineva sa se exprime in halul asta!
Adica femeile sunt niste catzele care "ridica coada"???
Nu am cuvinte sa descriu cata repulsie mi-a provocat postarea ta. Cred ca moderatorii ar trebui sa sanctioneze asemenea porcarii.

pozici

Astept cu interes data viitoare cind te vei indigna in urma afirmatiei barbatii e porci (sau una din variante).

Intre timp iti recomand sa citesti toata discutia si explicatiile ulterioare pe care le-am dat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

un www.psiholife.ro/sex-life.php?art=11&page=1" target="_blank">articol la subiect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glont10 spune:

quote:
Originally posted by Bluel
in caz ca m-ar insela, NU as vrea sa imi spuna el, mi-ar place sa-l surprind eu si nu as "omora-o" pe aia cum se intampla de obicei, ci pe el ...

Si eu la fel .Ea e doar o piesa, daca nu ar fi una ar fi alta dar ellllll!!!El este cel care calca in picioare toata daruirea si dragostea mea, el este cel care stie ce are in casa si care striveste tot ce inseamna noi.In niciun caz nu are strict de la inceput stabilit vina barbatul sau femeia.

De blamat este doar cel care joaca pe 2 fronturi.

Pe ailalta o doare in paispe'si nu are nicio legatura cu aia care asteapta acasa langa oala cu mancare, cu bigudiurile in cap, adunand sosete de pe sarma si leganand caruciorul cu piciorul, ingrijorata ca domnul nu a mai ajuns acasa sau toata suferinda ca sotul ei e in delegatii sau "peste program sa asigure un trai mai bun familiei".
Si vreau sa ii si prind.Daca e si o face, chiar vreau sa ii prind.Doare, nu doare, nu vreau sa stau in minciuna sau doar cu apasarea unei banuieli.In ceea ce ma priveste ma indoiesc ca am mai continua.

Hai ca ma incinsei si am intalnire mai incolo, sarmanu'!

Mergi la inceput