Marea Neagra

Marea Neagra | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Am fost, dupa multi ani, la noi pe litoral. Copila mica are doi ani si nu-mi place sa o chinui mii de km cu masina. Asa ca am fost in Eforie N.
Marea noastra este splendida. Aproape ca o uitasem. Am iubit-o din tinerete si vad ca nu mi s-a stins dorul.
Acum am inteles, insa, de ce nu ma mai duc la ea. De ce o "insel" de multi ani cu alte mari. Nu-i ea vinovata. Ca in multe cazuri, oamenii strica ceea ce Dumnezeu ne-a dat moca.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Mare dreptate ai. Nu in multe locuri gasesti ce avem noi dar......noi, oamenii,........gresim.
Mare pacat.

O zi bunuta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lz_cecilia spune:

Va rog frumos mai multe detalii,si noi vrem sa mergem,dar nu stim inca unde...adica cautam un loc curat si linistit...si o idee cam ce preturi exista.
multumesc mult!

http://s106.photobucket.com/albums/m250/puricoasa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timna spune:

quote:
Originally posted by lz_cecilia

Va rog frumos mai multe detalii,si noi vrem sa mergem,dar nu stim inca unde...adica cautam un loc curat si linistit...si o idee cam ce preturi exista.
multumesc mult!

http://s106.photobucket.com/albums/m250/puricoasa/

Uite iti dau eu o idee si sa stii ca este un loc super linistit recomandat pentru relaxare maxima (mai ales daca ai copii )pentru relatii suplimentare ,preturi ,localizare ,rezervari,imagini etc. intra pe http://mamaia.forum2u.org/ si sa imi zici daca ti-a placut.
Sper sa ai o vacanta de poveste.

Mergi la inceput

http://www.turistinfo.ro/mamaia/cazare-mamaia/complex_turistic-mamaia-nord.html este situat intre Mamaia si Navodari pe malul lacului Siutghiol in zona noua de vile de vacanta.
Sa imi zici daca iti place ....

Mergi la inceput

quote:
Initial creeata de Rufus

Am fost, dupa multi ani, la noi pe litoral. Copila mica are doi ani si nu-mi place sa o chinui mii de km cu masina. Asa ca am fost in Eforie N.
Marea noastra este splendida. Aproape ca o uitasem. Am iubit-o din tinerete si vad ca nu mi s-a stins dorul.
Acum am inteles, insa, de ce nu ma mai duc la ea. De ce o "isel" de multi ani cu alte mari. Nu-i ea vinovata. Ca in multe cazuri, oamenii strica ceea ce Dumnezeu ne-a dat moca.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Ma bucur ca isi mai aduce cineva aminte si de marea noastra cea frumoasa ,eu ca stau tot timpul cu ea asa mi se pare..........

Mergi la inceput

O impresie ceva dupa acest sfarsit de saptamana de la litoralul romanesc al Marii Neagre?

Mergi la inceput

Chiar nu a fost nimeni pe litoralul romanesc al Marii Negre .....?
Asa pentru impresii si recomandari........?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by timna

Chiar nu a fost nimeni pe litoralul romanesc al Marii Negre .....?
Asa pentru impresii si recomandari

tie de pe malul marii iti trebuie recomandari si impresii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am fost. Marea, saraca, e frumoasa dar cam prea rece. Nu am reusit sa intru decat pana la glezne. Plaja plina de alge, la mal. Am luat lopatica copiilor si am facut o "alee" pe care sa poata ajunge la apa sa ia cu galetusa...In rest ce sa zic: mucuri de tigari, coji de semite, pungi...niciodata nu stiai ce pot descoperi niste mici sapatori inarmati cu lopatele .
"Fauna" colorata plimba sticle cu namol, coliere de scoici si porumb fiert, muzica rasuna din difuzoare amestecata pe ici pe colo cu alte "sunete" emise de la diversele terase si chioscuri. Noroc cu ele..ca am aflat ca a scos Guta nu stiu ce cantec nou...ca altfel ramaneam neculturalizata!
Si culmea, am fost intr-o zona relativ civilizata si curata. Mai exact in Mangalia.
Sa nu uit, la ora 9.00 nu am gasit o gogoasa, placinta sau covrig la niciuul din chioscuri. Am mers in oras, pana la piata ca sa investesc in micul dejun al familiei.
Cat despre drum, la dus am mers pe la Ostrov, sa "dam" copiii cu bacul. Ne-am informat noi si prima cursa era la 6.30. OK, la 6.15 am fos la bac. Cursa plecase, ca era deja plina si mai erau in asteptare vre-o 10 masini. Cursa de 7 era pt angajatii de la nu stiu de intreprindere, asa ca..pas si am reusit sa urcam pe bac abia la 8.00 dupa ce ne-am impins la propriu cu alte masini care fortau sa urce pe bac. Nimeni nu respecta ordinea in care se ajunsese - se dadea navala. BUN, reusim sa trecem si incepem aventura in Dobrogea. Drumurile OK, dar indicatoare ioc. In total am facut 6 ore Bucuresti-Mangalia.

De ce sa nu ma duc in Turcia? Ajung si mai repede 1.5 ore+2 in aeroport=3.5 ore cat despre calitate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Michelle mica publicitate te rog....stii regulile Multumesc!
Roxana

Mergi la inceput