Marea Neagra
Raspunsuri - Pagina 2
Rufus spune:
...si imposibilul s-a realizat. Am "scapat" de cei trei copii si am plecat cu Tora la mare. Unde credeti? La Vama Veche. Cu cortul. Asa cum am mai facut-o atunci cand ne-am cunoscut.
Nu este locul sa va povestesc detalii romantice (pentru ca nici nu prea am cuvinte...), asa ca am sa spun doar ca era lume mai putina ca de obicei, in zona "romanticilor" cel putin, marea era superba (putin cam rece), vremea perfecta, curatenie. Cand locuiesti la 5 m. de mare, viata e mai simpla, mai frumoasa.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Criss75 spune:
Si eu plec in 13 august la Mamaia, si abia astept sa revad Marea Neagra.
N-am mai fost la Marea Neagra de 11 ani. Anul trecut am fost la alta mare, in Tunisia si a fost superb. Sper sa nu fiu dezamagita de alegerea facuta acum.
alic spune:
am deshis si eu acum ceva timp un topic despre litoral 2007, dar nu prea au fost binevoitori care sa scrie, asa ca ma bag aici;
asadar, am venit dintr-un concediu de 10 zile de la Eforie Nord; impresii bune pe larg, pacat de apa rece din primele zile (desi asta nu e vina nimanui), conditii foarte bune de cazare ( vila 3 min. de debarcader, camera cu baie, tv proprii + terasa si frigider comune la 2 incaperi)- 80 de ron/noapte; plaja sincer mi s-a parut destul de curata, insa foarte aglomerata, dar fara vanzatori ambulanti decat ici-colo un fugar, fiindca era politie mai tot timpul; mancare buna la autoserviri sau "impinge tava" mai popular (se manaca bine la acapulco, desi e cam aglomerat); in rest, pacat de hotelurile de 2 stele care n-au mai fost renovate si de spatiile de cazare cazare care sunt ochite, dar stau in paragina pana falimenteaza probabil si care dau o atmosfera sumbra unei parti din statiuni; in rest e ok...
buget: 1500 de ron
p.s. un link cu vilele din eforie: http://www.vileeforie.ro/
ALICe
grati.ela spune:
Maaama, Rufus...ce romantic! Si ai scris asa de bine la prima postare...si eu ador Marea Neagra si mi-e ciuda ca sunt atatia care nu o respecta!
10+
hristina spune:
Vreau si eu mai multe informatii despre Mangalia!
Alegerea e facuta dar sa stiu totusi la ce sa ma astept; desi,cred ca dezamagirea va fi mare............sau poate ca nu?
Voi ce imi spuneti?
Kasi si Victoria
timna spune:
Nu a mai fost nimeni pe litoralul romanesc al Marii Negre ?
Sa o vada si furioasa........
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by alic
de curiozitate intreb:ai facut rezervare la o vila pe site-ul www.vileeforie.ro?
A fost totul Ok,asa cum scrie pe site ca se procedeaza?Ai platit avans si ti-au trimis voucher?Cum ti l-au trimis?
Vad ca pe site scrie sa depui banii in contul firmei S.C.Soft Computers SRL.Nu e un nume cam ciudat pt o firma care se ocupa cu inchirierea de vile pe litoral?
alexxia spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by alic
de curiozitate intreb:ai facut rezervare la o vila pe site-ul www.vileeforie.ro?
A fost totul Ok,asa cum scrie pe site ca se procedeaza?Ai platit avans si ti-au trimis voucher?Cum ti l-au trimis?
Vad ca pe site scrie sa depui banii in contul firmei S.C.Soft Computers SRL.Nu e un nume cam ciudat pt o firma care se ocupa cu inchirierea de vile pe litoral?
Eu am facut acum doi ani. Mi-au trimis factura pe email, iar voucherul l-am primit cand am ajuns in eforie nord ( acolo au sediu ). N-a fost nici o problema, iar vila arata exact ca pe site ( noi am fost la vila sud )
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
isabela spune:
Eu am facut rezervare pe vileeforie, anul acesta. Am facut rezervarea, am primit factura proforma, am platit avansul(care este 50%), am primit pe mail voucher-ul, si la data stabilita m-am prezentat la vila pe care o dorisem eu. Nu am avut nicio problema.
Eu am fost la sf.lunii iunie, inceputul lui iulie,in Eforie Nord. A fost foarte bine:vreme buna, apa calda. Plaja,nu prea curata, multe sezlonguri, dar nu era o perioada foarte aglomerata, asa ca am avut destul loc sa ne asezam prosoapele acolo unde ne doream noi.
Degeaba se facea curat pe plaja si seara traziu si dimineata, daca oamenii erau cei care nu pastrau curatenia. Asa cum spunea cineva:oamenii strica.