divort Maria Marinescu-Ion Ion Tiriac
In cazul lor ce sa intelegem prin 'nepotrivire de caracter'?
Raspunsuri
wonderful spune:
Da.Au anuntat ieri ca se despart dupa o groaza de ani:3 luni,din nepotrivire de caracter.Cine a fost fara caracter?Astia s ejoaca de-a insuratul,de-a viatza...
belutza spune:
quote:Oameni tampiti . Da` nu stiu de ce ma mir. Oricum multa lume a spus ca nu va dura prea mult si uite ca asa a fost.
Originally posted by wonderful
Da.Au anuntat ieri ca se despart dupa o groaza de ani:3 luni,din nepotrivire de caracter.Cine a fost fara caracter?Astia s ejoaca de-a insuratul,de-a viatza...
belutza
belutza spune:
Mmmmm...deja ne-am obisnuit cu ei , cu ce se intampla cu ei , cu ce li se intampla s.a.m.d ...
belutza
iuliana_2007 spune:
IOn Ion Tirian este cu gandul tot la ileana lazariuc ca sincer se pricep de minune.Creda Maria Marinescu s-a casatorit cu el sa atraga ziarele si presa asupra ei,parerea mea.
Se presupune ca ar fi si gravida.Mie mi se pare o femeie vicleana.Chiar nu se potrivesc deloc.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
szaboali spune:
Sa le fie de bine insuratoarea si divortul...au vrut si ei sa vada cum e sa fie casatoriti si si-au dat seama ca nu e de ei "casatoreala"
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
XIO spune:
dea , nici nu credeam ca va tine casatoria , dar sincera sa fiu ma gandeam la ceva mai mult de 3 luni.
Si eu ced ca donsoara s-a casatorit pt. publicitate si atat.
Sper sa se impace uniorul cu Lazariuc
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
RAMONELLA spune:
Pai noi vorbeam despre acest subiect la doar o luna de la casatorie.Nu va amintiti????Se pare ca noi am fost mai informate.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel22+ Beatrice Alessia