divort Maria Marinescu-Ion Ion Tiriac
Raspunsuri - Pagina 2
belutza spune:
Eu le-am dat mai putin de 3 luni impreuna , dar se pare ca m-am inselat. A tinut 3 luni :))). Nu-mi place de ea si m-as bucura ca el sa se impace cu lazariuc. le statea bine impreuna.
belutza
kitzy spune:
Si mie mai mult imi place de Lazariuc. Din cate am ciit, Lazariuc mustacea cand a auzit ca divorteaza. Maria Marinescu nu mi se pare o frumusete, dar avea acel "ceva".Nici eu nu ma asteptam sa dureze.
MihaelaV spune:
Nici eu nu ma asteptam sa dureze prea mult casnicia lor. Oricum inca de la casatoria civila mi s-a parut ca sunt prea reci unul cu altul.
iuliana_2007 spune:
Nici seniorul nu a fost prea incantat de aceasta veste pt ca dupa cum a-ti vazut a plecat foarte repede de la cununie ca sa nu i se pune prea multe intrebari.
Nu putem sa stim ce a fost mai exact la mijloc de s-a desfasurat aceasta nunta.Presa presupune ca ea ar fi insarcina.POate spun asta pt ca a fost vazuta intr-o rochie mai larga si in ultimul timp se imbraca mai vaporos.Adevarul este intotdeauna undeva la mijloc,pai nu?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
Ramonika spune:
poate se insoara cu Ileana Lazariuc, desi proasta ar fi sa-l primeasca inapoi. totusi mai mult a tinut prietenia cu ea, decat casnicia si relatia in general cu Maria.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
sali spune:
Fetelor, sa privim partea plina a paharului din acest divort: Ion Ion o sa fie iar burlac...
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by sali
Fetelor, sa privim partea plina a paharului din acest divort: Ion Ion o sa fie iar burlac...
crezi ca ai sanse?
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
wonderful spune:
Cum unu era haisa si altul cea...ma lipsesc de banii lui taica-sau.Asta nu era casatorie.
wonderful spune:
Astia 2 si nu numai,fara averea parintilor,nu stiu ce mare branza ar face in viata.Deocamdata sunt f.fitosi,bat cluburile,haine de firma,etc.Si in rest?Nimic.Apreciez 100000 ori un tanar care invata,munceste,isi vede de viata serios.Nu dau 1 mil. de fitosi pe unul cu picioarele pe pamant.