divort Maria Marinescu-Ion Ion Tiriac
Raspunsuri - Pagina 2
belutza spune:
Eu le-am dat mai putin de 3 luni impreuna , dar se pare ca m-am inselat. A tinut 3 luni :))). Nu-mi place de ea si m-as bucura ca el sa se impace cu lazariuc. le statea bine impreuna.
belutza
kitzy spune:
Si mie mai mult imi place de Lazariuc. Din cate am ciit, Lazariuc mustacea cand a auzit ca divorteaza. Maria Marinescu nu mi se pare o frumusete, dar avea acel "ceva".Nici eu nu ma asteptam sa dureze.
MihaelaV spune:
Nici eu nu ma asteptam sa dureze prea mult casnicia lor. Oricum inca de la casatoria civila mi s-a parut ca sunt prea reci unul cu altul.
iuliana_2007 spune:
Nici seniorul nu a fost prea incantat de aceasta veste pt ca dupa cum a-ti vazut a plecat foarte repede de la cununie ca sa nu i se pune prea multe intrebari.
Nu putem sa stim ce a fost mai exact la mijloc de s-a desfasurat aceasta nunta.Presa presupune ca ea ar fi insarcina.POate spun asta pt ca a fost vazuta intr-o rochie mai larga si in ultimul timp se imbraca mai vaporos.Adevarul este intotdeauna undeva la mijloc,pai nu?![]()
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
Ramonika spune:
poate se insoara cu Ileana Lazariuc, desi proasta ar fi sa-l primeasca inapoi. totusi mai mult a tinut prietenia cu ea, decat casnicia si relatia in general cu Maria.
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
sali spune:
Fetelor, sa privim partea plina a paharului din acest divort: Ion Ion o sa fie iar burlac...![]()
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by sali
Fetelor, sa privim partea plina a paharului din acest divort: Ion Ion o sa fie iar burlac...
crezi ca ai sanse?
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
wonderful spune:
Cum unu era haisa si altul cea...ma lipsesc de banii lui taica-sau.Asta nu era casatorie.
wonderful spune:
Astia 2 si nu numai,fara averea parintilor,nu stiu ce mare branza ar face in viata.Deocamdata sunt f.fitosi,bat cluburile,haine de firma,etc.Si in rest?Nimic.Apreciez 100000 ori un tanar care invata,munceste,isi vede de viata serios.Nu dau 1 mil. de fitosi pe unul cu picioarele pe pamant.