Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
arissa spune:
Lauramar, si eu sunt foarte recunoscatoare ca o avem in viata noastra. Incercam sa spun ca imi pare rau ca-mi pierd rabdarea uneori si n-am gasit forma cea mai potrivita. M-a necajit vestea.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
carmen94 spune:
noi ne-am intors de la plimbarica deseara.l-am spalat,l-am pregatit de somn,i-am dat sa pape si acum doarme.
Mihael@........................sa sti ca si eu m-am gandit ca poate e prea devreme sa-l tin in fundulet,dar e un cumintel mititelul.daca il pun in patut sta singurel,gangureste,suge degetelele...isi face de lucru pana adoarme.nu chiraie decat daca ii este foame.bineinteles ca mai ma duc sa vad ce face si cum vede pe cineva asa da din picioruse si manute si zambeste de parca te-ar ruga sa-l iei.de multe ori am plans cu el in brate ptr.ca ma uitam la el si parea ca un copil abandonat si-mi veneau niste nervi pe mine ca in loc sa caut sa-l mai invat si pe el cate ceva pe mine ma gaseste spalatul vaselor,stersul prafului.......
l-am luat si in brate,l-am plimbat prin casa,ii aratam obiecte si i le numeam,ba ne mai jucam....am zis sa mai incercam si altceva.nu-l tin mult timp in fundulet.sper sa nu-i afecteze coloana.mai am si un filmulet.el sta in fund,eu il tin de manute si el se impinge si se ridica.am vrut sa pun filmuletul,dar cica trebuie sa transform nu stiu ce pe acolo........poate stie cineva si ma ajuta.daca e ii trimit filmuletul si sa-l puna ca eu nu ma descurc.
mai bantui putin pe aici si apoi merg sa bag si eu cornul in [perna
Carmen si Darius
am crescut
roxanici spune:
quote:
Originally posted by carmen94
noi ne-am intors de la plimbarica deseara.l-am spalat,l-am pregatit de somn,i-am dat sa pape si acum doarme.
Mihael@........................sa sti ca si eu m-am gandit ca poate e prea devreme sa-l tin in fundulet,dar e un cumintel mititelul.daca il pun in patut sta singurel,gangureste,suge degetelele...isi face de lucru pana adoarme.nu chiraie decat daca ii este foame.bineinteles ca mai ma duc sa vad ce face si cum vede pe cineva asa da din picioruse si manute si zambeste de parca te-ar ruga sa-l iei.de multe ori am plans cu el in brate ptr.ca ma uitam la el si parea ca un copil abandonat si-mi veneau niste nervi pe mine ca in loc sa caut sa-l mai invat si pe el cate ceva pe mine ma gaseste spalatul vaselor,stersul prafului.......
l-am luat si in brate,l-am plimbat prin casa,ii aratam obiecte si i le numeam,ba ne mai jucam....am zis sa mai incercam si altceva.nu-l tin mult timp in fundulet.sper sa nu-i afecteze coloana.mai am si un filmulet.el sta in fund,eu il tin de manute si el se impinge si se ridica.am vrut sa pun filmuletul,dar cica trebuie sa transform nu stiu ce pe acolo........poate stie cineva si ma ajuta.daca e ii trimit filmuletul si sa-l puna ca eu nu ma descurc.
mai bantui putin pe aici si apoi merg sa bag si eu cornul in [perna
Carmen si Darius
am crescut
filmuletul ar tb sa fie in format .avi si sa nu fie imens de mare ca sa il poti pune pe webshots. Incearca sa il faci asa si poate merge.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
lilidana spune:
Roxanici,
te-ai mutat pe alt fus orar?
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
poze
lilidana spune:
test
poze
<table style="border-collapse:collapse;"><tr><td colspan="2"><embed src="http://apps.rockyou.com/rockyou.swf?instanceid=75985946&ver=102906" quality="high" salign="lt" width="426" height="319" wmode="transparent" name="rockyou" type="application/x-shockwave-flash"
lilidana spune:
incerc marea cu...degetul
poze
http://www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75985946
lilidana spune:
Da,am reusit,se pare!
fetelor,profit de faptu' ca voi dormiti si-mi etalez maiestria...
poze
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75985946" target="_blank">SlideShow
carmen94 spune:
roxanici...............pai chiar asta nu stiu sa fac,dar am reusit sa pun filmul www.dropshots.com/day.php?userid=322825&cdate=20070705&ctime=194143" target="_blank">aici
lilidana...............avem si noi body de ala albastru cu masinute si alte cele pe el.ni l-a trimis bunica din Romania.
hai,ca acum chiar plec la somn.
Carmen si Darius
am crescut
madybulancea spune:
Neatza fetlor...se pare ca puiu meu mai sta in spital pana duminica si tot cu mamaia ca acum nu ma mai lasa doctorita sa ma intorc ca cik stresez copilu...asta e,dak asa e mai bine pentru el,eu stau acasa si il astept...de cand e in spital s-a facut un alintat numai in brate adoarme si tot acolo si-a escoperit manuta,aia in care are branula,se uita asa ciudat la ea si se enerveaza ca nu poate sa o bage in gura k da de leucoplast,e asa dulcic...imi lipseste atat de mult,numai la el ma gandesc toata ziua...doamne cat e de greu!
Ma rog mereu pt el si pt puii vostri sa nu treaca niciodata prin asa ceva...cand ii faceau injectii plangea asa tare cu lacramioare,de mi se rupea sufletul....
Sa aveti grija de voi si multa,multa sanatate!
aaa...binenteles Stefanya cand vii pe aici nici sa nu te gandesti ca nu o sa ne cunoastem,abia astept!
Mady cu Razvan Stefan 9.05.2007
karla32 spune:
'neatza, somnoroaselor!
Pai daca noaptea n-aveti somn, deh!
mady, dea domnul ca razvanel sa se faca bine repede si sa-l ai acasa!
elyanne, ! eu deabia ma descurc cu un copil! aseara m-a pus pe sarma, ce sa mai! mi-a rupt mainile si coloana! numai in brate, frate, altfel ziceam ca lesina!!!daca as avea doi si ar face asa, si as mai fi si singura acasa!??? te felicit!
eu sunt data peste cap! am o durere de burta de nu pot sa stau in picioare! nu stiu ce ma fac cand s-o trezi bebe si o vrea in brate! e o durere tampita pe care o aveam la ovulatie inainte sa raman insarcinata! dar acum ma doare si mai tare!!!!!!! si e a 18 zi de la ciclu, ce treaba ar avea cu ovulatia?
ma duc sa beau cafeaua!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003