Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
Mihael@ spune:
Sa ne traiasca sarbatoritii zilei
Ilinca de Alionushca
Amalia Elena de BiancaM
Carla Maria de Katink
Carmen94, moamaaaaa ce mi-a placut cum se ridica in piciorute, ce voinicel e.... probabil nu se intampla nimic daca il tii doar putin.
lilidana, super slide-ul, foarte frumoasa si melodia
Voi nu aveti somn fetelor de bantuiti la orele alea pe forum, Eliana, Roxanici? Eu mai mult de 11 - 12 nu pot sta ca sunt zombi dimineata. Ce sa mai zic ca la masa de noaptea(de la 3-4), imi pun o perna pe care imi sprijin bratele (ca s-a ingreunat mititica mea) si alaptez bubulina cu ochii inchisi.
Noi nu putem iesi afara ca e un vant turbat si tare ma tem ca o sa urmeze o zi cu plansete pt. ca ii tulbur programul.
Mihaela cu Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 3 luni
loradin spune:
Neata,
ieri nu m-a lasat mandra sa mai intru dar in dimineata asta chiar ati reusit sa ma distrati!
va scriu in timp ce Ana "face" revolutie in patutz ca nu m-am prezentat la apel.
La capitolul senzori sunt mai mult ca sigura ca-i detine pe toti...daca nu are si in plus! Ma uit la ea( in urma a ce ati scris) si o vad asa....plina de antene...iesindu-i lumini din ochisori.Daca nu ar semana cu tasu as jura ca am facu-o cu un extraterestru. O s-o invat ,cand va putea vorbi,sa le raspunda celor care o intreaba "unde-i tati?" asa: "tati are putina treaba in nava spatiala". Nu se poate mai fetelor asa ceva.Nu sta o clipa.Parca are acumulatori.E rupta de oboseala,i se inchid ochii ,nu poate sa-si mai tina capul si tot nu doarme.Ce muzica...ce jucarii !!!!! Nici macar in cadita nu mai sta! Fereasca sfantul sa ma vada ca vorbesc la telefon! Gangure peste mine ,cat poate ea de tare.Va imaginati ca renunt, pentru ca nu mai aud nimic.Culmea culmilor,ieri,ma opreste vecina de palier sa ma compatimeasca.Era exact ce-mi trebuia! Eu finuta o intreb "va deranjeaza?" Raspuns "Nu ,insa nu va aud pe dumneavoastra "(Balconul meu este lipit de balconul ei) Eu zic "cum adica?" "pai asa,nu stiu, nu ii spuneti nimic" Am crezut ca explodez.Pai bine mai frate ce sa fac? Sa urlu ca sa ma auda cum o impac?M-am simtit ca dracu! Dar....mi-am adus aminte de super reclama cu cei doi batrani care fac cu schimbul la privitul pe vizor!
La capitolul pisica....ce sa va zic? Am avut asa o pisicuta linistita si iubitoare....A avut Ana grija si de ea.Cred ca a luat-o razna.Nu mai suporta nici ea mititica concertele ei.O apuca asa dintr-o data sa sara pe usi,pe pereti! In curand o urmez! Cat despre papagali...sper...sa nu invete sunetele scoase de Ana caci atunci ma puteti declara nebuna.
Gata! A declarat razboi fata mea.Fug la ea ! Va pup si va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine.Ce m-as face eu fara voi?
loradin
poze cu albinuta mea
ioanaradu spune:
neata fete!
vad ca v-ati cam destrabalat in lipsa mea. eu din cauza de "rusi" ieri mai toata ziua am zacut la pat. cred ca nu mi-a mai fost asa rau din adolescenta. noroc ca matei inca n-o ia la picior si pot sa-l tin langa mine sa-i fac jucarele. nici azi nu ma simt cu mult mai bine, dar e un progres.
acum sa recuperez .
carmenefr daca vrei, stiu pe cineva din zona ta, care face masaj la domiciliu.
noi nu avem pisica, dar o sa va povestesc si eu un episod cu o matza ... dupa ce ii dau papa lui matei, ca s-a trezit.
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
elyanne spune:
Mady Stai cuminte acasa, odihneste-te ca acu' trece timpu si vine bb acasa Multa sanatate micutului!
Da... n-am somn... pana nu adorm in cur nu ma culc (cand sunt singura). Nu sunt invatata sa dorm singura in casa.... bine, erau bb-ii si Felix motanu'... da trebe sa fie un om mare ca sa stau calma
Asa ca m-am culcat la 2, dupa ce nu mai puteam... Si azi la 6 dim. s-au trezit terorile... si io, mama denaturata, le-am dat sa bea apa... da' au baut putina si s-au calmat... inseamna ca le era sete, nu foame... Dupa 4 ore de somn nu gandeam normal... asa ca ma-ntelegeti... M-a sunat mama si i-am zis... m-a facut ca toate cele ca tin copiii nemancati... si de-asta sunt fotomodele (bine, in gluma.. nu vorbea serios).
Asa ca acu' ma duc sa le dau trezirea si sa le dau sa pape, apoi plimbarica... cam tarziu, da' asta este...
karla32 daca erau urlatori nici io nu rezistam... ma duceam in luuuuume... Dar sunt cuminti si fac nani singuri-singurei... iar cand trebe sa mai trag de timp (sa le incalzesc laptele de ex.) si nu sunt f. agitati, ii pun intr-un patut, le dau drumu' la carusel si stau de vorba amandoi
Din punctul asta de vedere cred ca e mai bine cu doi odata Nu se plictisesc... se joaca impreuna mai incolo...
Doar in carut fac concert, pana ii ia somnu' daca nu ma misc suficient de repede.
si fug la ei
carmenefr spune:
Neata! Am aterizat si noi.Teodora e cu mine, si-mi sufla unde am gresit. Asa atenta e la calculator.
N-am facut vaccinul de 4luni, pe motiv ca cel care aducea dozele a avut un deces in fam. Deci, pe joia viitoare.
Cineva de pe-aici(memoria mea e varza) cerea propunere de meniu pt bb
Teodora a avut ieri 2mese de fructe.(ea mananca laptic in bibele de 120ml, asa ca are mai multe mese)
Deci, cam asa a avut progr.
-5.00 lapte
-7.00 lapte
-9.00 lapte
-11.00 a mancam miezul de la 2caise medii.L-am scobit cu lingurita metalica si l-am zdrobit, sa fie pasat aproape.L-a mancat fara probl.
12.30 lapte
15.00 o nectarina. Am scobit la fel miezul, si l-am pasat, si i-am pus si o lingurita de cereale de orez cu caise( fara lapte). A papat tooot. II plac ff mult fructele de sezon.Pepene, caise, nectarine, mere golden(astea nu sunt de sezon)
I-am mai dat in alta zi suc de mar(storcatorul nu-l face doar suc ci are si pulpa fina) si cu o lingurita de cereale cu mar si morcov(cu lapte sunt astea)
Orele de masa sunt aprox.Nu va ganditi ca are ceas in burtica
Si de cand papa si asa ceva, s-a obisnuit cu lingurita
Asa m-am priceput, acu' astept replici
http://community.webshots.com/user/carmenefr
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
carmenefr spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei
IoanaMultumesc frumos pt ideea cu masajul. Sa ne mai intre ceva parai in casa, si-ti dau PM sa-mi dai nr de tel.
Acu' sunt curioasa daca de la cerealele astea fara lapte se va constipa fata .Teoretic n-ar trebui, ca papa fructe, da' yo stiu...
Oricum, la culoare kk e la fel dar e putin mai consistent de cand papa si un pic de cereale(da' cu lapte)
carmenefr spune:
Mda, mi-a adormit observatorul.Pe ea ora 10.30-10.45 trebuie s-o prinda dormind..,Somnu' de frumusete...
carmenefr spune:
STOP pagina mea!!!
Verde stop pe nemiscate
Si pe 2 inghetate.
M-am dilit, da' asa ne jucam in copilarie.
Ca tot veni vb. de jocuri, oare copiii nostri se vor juca cum ne jucam noi? Frunza, Coarda, Sotronul,Tara, tara vrem ostasi, Flori, fete sau baieti, cantece sau cantareti, Castelul, De-a v-ati ascunselea si cate mai erau...Doar daca reusesc sa le puna astia pe calculator...
Mamaaaa, ce mi-a reveni memoria...
anaalina spune:
Buna dimineata!
Eu am dormit cot la cot cu bebe, noroc ca a sunat telefonul ca doarmeam ca o valiza pana la 12.Harnicute mai sunteti azi
Va povesteam ieri ca noi ii facem copilului dus,m-am conformat si aseara l-am pus pe tatic sa ne faca poze .
Ia uitati ce dus facem noi.
carmenefr spune:
Anaalina ce frumoasa e bebelusa. Si ce cuminte sta in scaunelu' de baie!!!
Gata inchid sandramaua si ma duc la treaba, ca am de facut un bagaj pt tati pescaru'cred ca mai degraba pescarus decat pescar