Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Carmenefr dar ii dar titi de papa asa de des lapticu?
La mine mandra nu papa mai devreme de trei ore si dimineata se fac chiar vreo 4 ca mananca la 7.30-8 si apoi doarme pana la 11.30.
Oare cum o sa o invat eu cu masa aceea de fructe de care tot ziceaiti de la ora 10, ar insemna sa o trezesc??pai nu vreau ca doarme asa de bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Salutare stup!

Multumim fetelor pentru raspuns! M-am lamurit cu laptele praf...dar parca tot neimpacata sunt...uf...

Anaalina, tare dragutza e la baitza...de unde ai cumparat scaunelul de baitza?

Celulita, si io am, nu foarte multa, da am...astept sa gasesc timp sa merg la sala si la un masaj, ceva...io am folosit pana acum crema de la Nivea...

Mady, odihneste-te ca sa gaseasca bb o mama fresh acasa.

Noi ne pregatim sa plecam in concediu...plecam in Maramures...asa i-a venit lui tati...m-a anuntat ca miercuri plecam. Acu sa vad daca reusesc sa ma urnesc.

Iar bb-le meu nu face kk fir-ar sa fie ( sau cum s-o scrie)...Si pare ca o doare burtica ca o vad frecandu-si piciorusele...O sa-idau doar suc de mar, fata morcov...sa vad poate asa reactioneaza...

Tare haioase ati fost ieri...tineti-o tot asa.

Si astept si io parola aia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

vreti sa vedeti freza lui Timi dimineata? IATA

Darius are doar trei luni si sta in picioare, si mai face si pasi??? nu pot sa cred, ce forta in el, Bravo puiule!

ieri i-am dat suc de morcov dar nu i-a placut asa ca azi ii dau mar;
am vrut sa va intreb daca si cu mandarinele trebuie asteptat pana pe la 7- 8 luni

astept sa se trezeasca , doarme deja de o ora si 25 , nu i s-a mai inatamplat

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Am reusit si eu sa fac slideshow-ul!!!
Ma grabesc sa vi-l arat. Munca mea de o ora jumatate (ca sunt tare la calculator)

my idea of heaven

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
http://good-times.webshots.com/photo/2170741900096653195HHMfnq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

neatza!

La multi ani pentru toti sarbatoritii zilei!!

Sar'mana fetele care m-ati luminat si pe mine cu cel masaj! Nu e asa complicat, eu ma gandeam ca e cine stie ce filozofie sa-i faci calumea, adica vreo tehnica speciala, ma gandeam ca eu stau ca bleaga si sufera copilu' mai tarziu ca eu n-am stiut sa-i fac masaj cum trebuie... Aseara am facut si eu masaj mai indelungat, am avut curaj s-o tin putin si neinvelita in cel prosop a s-o pot bosoli mai cu cimt de raspundere...dar asta-i invatata cu raul, la baie sta ca un pasa, in schimb masata nu vrea si pace! nu se agita, dar cam plange... Asta e, daca trebuie, trebuie, mama imi spunea ca eu plangeam la aie, deci...cine stie ce hachite o fi avand. Tata meu cica nu voia sa fie leganat cand era mic...suntem o familie de nebuni!

loradin, ma bucur daca te-ai mai linistit putin si nu lua in seama toate muraturile deshidratate (babele adik) ce se trezesc sa-ti dea tot felul de sfaturi...cum faci tu, asa e bine.

mady, curaj si tie, sa va faceti bine repede si sa auzim de bine! si daca aveti vreun drum prin galati vreodata, poate ne si vedem.

eliana si raluca, sunteti tari, fetelor, ca va descurcati singurele cu puii. Uff...tare as vrea sa ne cunoastem si personal, dar de la galati pana la bucuresti e cale lunga, mai ales ca nu avem nici cum veni, nici unde sta...etc...

jocurile copilariei...sincer mi-e si frica sa ma gandesc cum o sa se jiace astia micii, daca o sa se mai joace pe afara si nu doar virtual. ideea e ca nici eu nu le mai stiu, asa ca nu prea pot s-o invat jocuri de-ale noastre, si mi-e ciuda pentru ca erau tare frumoase si antrenante si bune pentru dezvoltare... Poate reusesc macar s-o tin departe de dependenta de comp, macar o vreme... Ca si jocurile astea pe comp mie mi se pare de-a dreptul naucitor de violente si de daunatoare. Cum sa tragi cu tunul folosind o pisica pe post de proiectil?! Cum sa castigi puncte calcand oamenii cu masina pe strada si batandu-i cu bata pana mor? (si e chiar foarte explicita grafica) Sincer mi-e foarte teama pentru psihicul lor...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

ce puiuti dragalasi aveti, Kmi si Kitty! Sa va traiasca!

Mandra mea mieuna de gaze mai devreme, asa ca am pus-o cu rotile in jos (pe burta adik) si acu s-a calmat si a adormit, si face asa niste sunete nostime prin somn, de-mi vine s-o pup pana o jupoi!

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

ah, si, loradin, cel putin in ceea ce priveste vorbitul la telefon, eu zic ca atunci cand te suna cineva si ea incepe sa faca panarama, s-o pui in patut la locul ei si sa e duci in camera de alaturi sa vorbesti linistita. Nu i se intampla nimic Anei daca plange putin, si trebuie sa invete ca mami are si treaba, ca mami are de facut si lucruri care nu o implica neaparat si pe ea. Si cand o pui in patut, nu-i neaparat sa folosesti cel mai dulce ton al vocii de care dispui. Sa vada si ea ca mami se poate supara pe ea, ca nu tot ce face ea e si bine. tie si sper sa mearga.

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Deci io dormeam la ora 5..cand ii dadeam de mancare lu Rares, cred ca mai exista un senzor la unii copii si anume senzorul de lipsa de tata. Se activeaza cand tata pleaca de acasa mai multe zile si mama tb tinuta in priza non stop.

Am uitat sa va zic ca ieri am plecat afara desi era innorat si frriiig. Am infofolit copilu si am iesit. Ne-a prins ploaia in parc, dar ptr prima oara in viata noastra am avut parcul numai ptr noi 2 . Am intrat intr-un supermarket unde sa pierdem vremea am studiat oferta de cereale. Nu mi-a placut nimic pot sa zic. Sunt f putine cereale simple, majoritatea sunt cu fructe sau combinatii de cate 3,5,7,n cereale. M-am opri cu ochii si gandul la unele simple Bio, de la Milupa. Cred ca sunt cele de care zicea si Tzuna, sincer inafara de alea nu stiu ce as putea sa ii dau lu Rares. Ah si am vazut cereale ptr 8 luni cu fructe si miere Daca astia vand miere la bebei....ce sa mai zic

Baie nu pot sa ii fac lu raresu in baia noastra ca nu avem vana, si sa ma bag cu el in dush nu se poate. Nici ideea cu spalatul in chiuveta pe suport nu imi displace da lu raresu ii place mult in apa si nu as vrea sa il privez de bucuria asta asa ca...ma mai car o vreme cu apa in camera-baie

Vizionat poze, filme cu copii care vor sa plece la plimbare, care se spala aproape ca niste oameni mari in vana, sau cu parul valvoi
Sunt toti niste draguti

Acu is distrusa ca m-a factu raresu creierii terci ca s-a trezit cu program de gimnastica in cap; se intoarce pe burta si mama, adica io, tb sa il intoarca inapoi. Nici nu e bine pe spate ca incepe iar. Cateodata am impresia ca are pielea de pe burta mai scurta decat cea de pe spate de sta asa incovoiat si se intoarce una-doua pe burta. I-am pus si obstacole sa il mai potolesc dar sta o vreme si incepe sa dea cu picioarele in ele, le da la o parte sau se muta de langa ele si are teren liber iar. Imi vine sa il lipesc cu scoci de pat, hihihi

Si mai sunt nervoasa si ca am platit o factura maaare de 2 ori , tot din cauza ca nu ma lasa raresu sa ma concentrez

Hai ca a adormit...aproape pe burta...ma duc sa bag ceva la ghiozdan ca cine stie cand mai prind

Jocurile copilariei cred ca vor fi pokemonii si transformers si prostiile alea de jocuri cu carti care nu le inteleg....colectioneaza copii ceva ca niste carti si apoi au nu stiu ce naiba de puteri si se bat transformerii intre ei....te doare mintea.... asta la baieti, fetitele nu stiu cu ce se joaca in zilele noastre...
cred ca doar daca plecam la tzara mai au copiii sansa sa se joace de-a ascunselea sau sotron si alte primitivitati de astea.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

las'bre, ca si fetitele se pot juca de-a "pokemonii"! oricum e mai bine asa, imi aduce aminte cumva de Captain Planet...mai tineti minte? Ooofff.., desenele animate ale copilariei noastre...Sandy Belle, Candy, Sailor Moon..., nu astea cu roboti si androizi!

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

kmi, apuca-te de impletit codite ca ai cu ce !Cu mandarina cred ca e la fel cu portocala, da eritem fesier.

kitty, foarte frumos slide-ul ( adik frumoasa familia), ma tentati sa ma apuc si io...

anaalina, mi-ai dat o idee buna cu dusul, dar cred ca o aplic dupa ce nu mai incape in cadita, ca tare ii mai place balaceala!

Previziunea mea de urlete nu s-a adeverit, stefi doarme si a fost cuminte ca de azi-dimineata stau la calc, cu pauza de intins niste rufe

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput