Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Salutare fetele,
baaaai ce copil scartzait am azi. A plans prima data cu lacrimi. Si jur ca n-am mancat prostii. Am pipait-o peste tot, nu poate fi decat burtica.

Ma duc sa o tund pe Julie. La frizer nici nu poate fi vorba, asa ca imi dau eu corijentele pe capul ei. Va pun o poza dupa ce termin.

Apropos de miere, eu vin dintr-un mediu "mieros". Mai toata familia mea practica apicultura si pana la mine, adica la Julie, toata lumea dadea miere la copii de mici. Inclusiv eu am primit tratamentul asta. Stiu zeci de copii carora li s-a dat miere din primele zile de viata si nu a patit nici unul nimic. Cu toate astea, eu cred ca afecteaza stomacul data asa devreme. Problema cu botulismul e prea putin sa apara la noi, dar nu e exclusa nici asta. Drept pentru care lui Julie am inceput sa-i dau de pe la 8 luni. Eu asa am citit atunci, ca de la 8 luni e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

miere..eu am mancat de la nastere, adik mama spune ca nu voiam lapte, asa ca ma pacalea cu ceai indulcit cu miere. si n-am patit nimic, n-am murit, ba din contra...

cand apar lacrimile la bebei? bine, eu pe Antonia nici nu am lasat-o sa planga cine stie ce, dar cand plange mai cu furie, de ex. cand intarzii eu cu preparatul laptelui si e flamanda tare, sau ceva de genul asta, parca-parca i se umezesc ochii... cine stie? o fi avand ea lacrimi dar nu are prilejul sa si le manifeste?...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanici

cred ca mai exista un senzor la unii copii si anume senzorul de lipsa de tata. Se activeaza cand tata pleaca de acasa mai multe zile si mama tb tinuta in priza non stop.

deci DA! v-a mai spus eu cum face Antonia, cand e ta'su de servici e cuminte ca un ingeras...cand sunt eu...well..nu mai e asa angelica, manca-o-ar mama pe ea!...

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Roxanici, mi-ai dat o idee cu scociul ala.
Cine are power point, deschideti fisierul "parents" de pe grup, sa radeti putin. Uite linkul aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

m-a rupt, copilasu asta azi!Nu vrea nimic altceva decat sa-l misc tot timpul: ba in brate, ba-n carutz, ba pe picioare! doarme 10 min, face ochii cat cepele si o luam de la capat!am termiat tot repertoriu! pana si Hora unirii am cantat!

am obosit! vreau sa vie mama ca nu mai pooooooooooooooot! dar tocmai joi ajunge pe la mine!

l-am cantarit. nu am mai avut rabdare pana duminica cand face 3 luni! are 6,700 gr. a luat 900 gr luna asta. mai putin oricum, decat in primele 2. de lung, nu stiu cat mai e ca mi-i lene sa-l masor singura.

ce Sandy Belle! Eu eram ditamai capra la liceu atunci! ma uitam la sclava Isaura. ha! chiar! sa-i cant lui Luca melodia aia:unganzunga lunghe, unganzuuuuung, ga lungheeeeeeee! pe vremea mea era Mihaela, pic si poc ! Baba mai sunt!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

carmenefr adaug: matzele incurcate si alergatea pe culori si ... elasticul . eu am un stres mare legat de jocurile copiilor in viitor (ce SF suna) si ma gandesc intr-una cum voi face sa-l determin pe matei sa citeasca, deoarece am observat ca ffff putini copii mai citesc, dar nici cu multi parinti nu mi-e rusine.

anaalina eu te inteleg, asa as fi dormit si eu langa bebe ... dar poate prind un somn dupamiaza, ca pana acuma am mopuit si am bagat si rufe la spalat.
imi place ideea cu cada. suport din ala avem si noi, cred ca experimentez si eu diseara. de altfel mi-a placut si ideea cu colacul, dar abia maine sa ajungem sa-i luam si noi unul. asa fetelor ... comunicarea e de baza ... asa mai aflam si noi de una de alta.

flopici nici matei nu face kk singur de cateva zile. nu stiu ce poate fi, ca el facea f bine de la lapticul pe care il papa. pana ieri i-am dat suc de mar, azi am bagat si piersica. astept sa vad ... poate, poate.

kmi78 ce de par are timi!!!!!

Laina eu am vazut o data la cineva cum o baba "tragea" un bebelus, adica ii facea masaj. si i-a luat capul intre maini, de sub gat si a facut o miscare brusca, de i-a tras capul dintre umeri. nu-ti zic ca am zis ca lesin cand am vazut ... ca am crezut ca i-a smuls capul copilului!!!!
deci o tehnica exista pe la babe, am si una care pe strada cu noi, acasa la mama, si s-a oferit sa vina la baita, da' i-am zis ca "nu merci ... io ma descurc".

baita moment facem in copaita, dar mai nou pun copaita pe masina de spalat, in baie. asa e si mai sus pozitionata si nu trebuie sa ma mai cocosez eu. oricum, trebuie schimbata urgent copaita ca a ramas mica!!!!

karla32 ar fi ceva sa ne apucam de cantat din sclava isaura.

acum un episod din grija vecinelor fata de altii:
mai devreme, era o vecina de la parter in vizita la vecina mea (noi stam la 2). si vecinele mele stau cu usile deschise spre hol, ca sa intre mai mult aer si bineinteles sa intre miros de mancare si la altii, ca deh ... si matei maraia si eu mopuiam. nu-l durea nimic, n-ave nici o nevoie, decat poate aia de-a ma vedea pe mine drepti in fata lui. deci ... lasa. si o aud pe cea de la parter: "copilu' asta asa urla toata ziua (dar el doar maraia ... n-a prins ea urlete), ma-sa n-o fi acasa? o fi doar cu ta-su'?". vecina mea cica:"este acasa ca pana acu' s-a auzit aspiratoru', da' ce sa-i faca saraca, e singura toata ziua cu el acasa, isi mai face si ea treburile ...". ailalata nu si nu:"ha ... daca statea io langa una de-asta o invatam io minte ... ce sa-mi urle mie copilu' in cap toata ziua. auzi ... da' astia n-au parinti??? ca vad ca la ei nu vine nimeni sa-i ajute cu copilu'". mamaaaa ... imi venea sa ies la ea prin usa. vecina mea incerca sa o mai calmeze"vezi poate te aude fata, ce treaba ai tu cu ei, pe noi nu ne deranjeaza". iau si eu repede niste gunoi ce trebuia dus si-mi fac drum la ghena. "buna ziua ... buna ziua". aia a tacut malc. m-am uitat "frumos" la ea, copilul meu se auzea maraind in continuare, vecina ma intreaba politicos "ce face bebe?". eu ii raspund la fel de politicos "maraie la niste jucarii ... " si intru in casa. auzi ce o durea pe aia capu'. de ce nu vine nimeni la mine sa ma ajute!!! deci gura lumii sloboda, foaie verde loboda.

hai ca m-am intins ... cred ca vroiam sa mai zic ceva ... revin.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

vaaaai, Ioana, ce mizerii de vecine.... eu macar n-am din astea!...

si cu masajul, am citit eu acu niste chestii, dar nu sunt sigura ca Antonia o sa stea vreodata asa de cuminte incat sa i le aplic. v-am zis ca ea pur si simplu nu vrea sa stea la masaj...daca as putea s-o las in apa... dar nu sta singura in apa. Bine, ca ie mi-e si o frica de nu mai pot s-o las in apa singura cum am mai vazut prin poze pe la voi, ca m-a speriat toata lumea "sa nu cumva sa intre apa in urechi!!, sa nu cumva sa....!! sa nu cumva sa...!!!" asa ca...mi-e frica. ea e si mica, isi mai tine capul, dar oboseste si se inmoaie...

Ah...elasticul....ce campionate faceam la asta... damn...mi-e dor de vremea aia...

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

MI-A SPUS SI MIE DR DE FAMILIE sa-i dau miere de salcam, o fi aia mai putin alergica nu stiu, dar eu oricum nu-i dau, cand i-am zis ca nu-i place sucul de morcovi a zis sa-i pun putina miere; dar cand n-o sa-i placa si alte chestii tot asa bag in toate miere?? a mai zis si alte lucruri pe care eu n-o sa le fac, ca doar eu is mama si hotarasc;

i-am dat lingurita de suc de mar si i-a placut fata de morcov, si am vrut sa vad ce face la pireutul de mar , dar, la scos afara; f putin suc iasa din marul ras, poate daca l-as stoarce dupa ce il rad;

fetele care ati pus cereale in fructe , cerealele sunt din acelea care se fac cu apa doar?

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

[red]MADIBULANCEA, imi pare reau de ce ti s-a intamplat. Imi dau seama prin ce treci. Spune-mi si mie te rog, ai idee cum a racit? Eu il tin pe al meu cam golut, stau cu geamul deschis cand ii fac baita si il tin chiar si in camera cu AC. Eu stiu ca, copiii racesc destul de greu mai mult de la virusii din aer, nu de la frig. [red].
Si eu am suferit foarte mult pana sa am acest baietel minunat. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos si cumnite. Este viata, si cand ma uit la el plang de fericire ca am asa o minunatie.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

IoanaRadu, n-o fi de la cerealele pe care le-ai pus in mancarica?cerealele le-ai mai preparat inainte sau direct in fructele pasate?

Ma tot gandesc cand i s-o lasa parul in jos la Timeea, ma mai intreaba unii cand va fi mai lung tot asa in sus ii va sta?? eu sper ca nu

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput